Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלבי שיפוץ אחרונים - קאדילק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד

תתחדש אוטו יפה

מה אורך האוטו

בהצלחה בהמשך

פורסם
באיזה צבע הריפוד יהיה?

ירוק בהיר. עדיין צריך להתאים לפלסטיקים הירוקים ברכב. לשמחתי, הצבע השחור קצת "בולע" את הירוק ירוק הזה

8.2 ליטר??????..

איך מתחזקים דבר כזה?

רגל עדינה וחברות נפש עם מתדלקים

מה אורך האוטו?

6.02 מ'

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

קודם כל מזל טוב!

אמריקאית כמו שאמריקאית צריכה להיות.:twisted:

דבר שני,לא יכולתי להתעלם מהמספר רישוי שמתחיל בספרות 819,עד היום חשבתי שייבוא אישי מתחיל ב89.:roll:

יש למישהו הסבר?

פורסם

איזה אוטו של מפיונרים!:wink::twisted: אהבתי!8)

אגב, לשאלת ה- cocAIn: איך מתחזקים? -אז, איך- הוא כבר ענה לך, אוסיף רק, שזו גם שיטה להתחיל עם המתדלקות- עד היום אני זוכר, שיום אחד (וזה עוד היה לפני כ-3 שנים), אני באתי לתדלק את הוואנדורה 4X4 בנזין שלי עם מיכל ריק- כל הבנות של התחנה היו סביבי במשך לפחות חצי-שעה, רק מה הבעיה- הייתי בדיוק בדרך לחברה שלי אז שמאד אהבתי- חוק מרפי...:?:roll: עם קאדילק, אני מאמין, זה יעבוד עוד יותר טוב!:twisted::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם בנפחי מנוע עסקינן מה הוא המנוע הגדול ביותר שווק ביצור סידרתי לרכב אמרקאי?-רן

יתקנו אותי המומחים אבל אני כמעט בטוח ש 500 אינ"ץ נפח מנוע 8.2 הוא הגדול ביותר ברכב האמריקאי.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

מדהים,רכב מדהים,עבודה מדהימה.

אני אהבתי מאוד.

אך,אישית אם זה היה רכב שלי,הייתי שוקל לצבוע אותה בשחור פחם,סגנון של רכב ישן,אכזרי ביותר.

אבל זה רק אני, יש לך רכב נדיר ומדהים ביופיו.

שמור עליו ומגן אותו כמו שצריך.

פורסם

דה-וויל או DEVIL? :wink:

הרכב הכי א-פוליטלי-קורקט שיכול להיות. כל הכבוד על העבודה האיכותית!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...