Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחחח איזה חיפושית חנתה לי היום ליד הבניין פשוט מדהים

amirsh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

pipi, אני אגיד לך מה יעשה לך את היום:

לצפות ממרומי קו 97א', זוג זקנים מבוגר, אדון וגברת מהסוג ההולך ונכחד, שנוסעים בחיפושית כתומה מבריקה, עם הקאפות האורגינאליות של חיפושית מבריקות ונוצצות, ולמעט מדבקה של מכון טסטים, הרכב נראה כאילו יצא עכשיו משערי המפעל.

זו חיפושית!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

pipi, אני אגיד לך מה יעשה לך את היום:

לצפות ממרומי קו 97א', זוג זקנים מבוגר, אדון וגברת מהסוג ההולך ונכחד, שנוסעים בחיפושית כתומה מבריקה, עם הקאפות האורגינאליות של חיפושית מבריקות ונוצצות, ולמעט מדבקה של מכון טסטים, הרכב נראה כאילו יצא עכשיו משערי המפעל.

זו חיפושית!

ולחשוב שפעם הפקתי הנאה מרובה מחיפושית ג'ינס...

גם אני משתתף בצערו של בעל רכב זה(פשוט זוועה מה שעשו לה)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה אפשר להתעלל בחיפושיט???

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע התלהבתי מהעניין של חיפושית משופרת הרבה זמן לא ראיתי כזה פרויקט...אולי אחרי שחושבים על זה קצת זה באמת נכון שחיפושית זה חיפושית ואין צורך לעשות ממנה כזה דבר

אבל עדיין הרעיון מגניב..

כמה עולה בערך חיפושית ואיך האוטו מבחינה מכנית מהירות יציבות נוחות דלק וכנ"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינה מכנית הרכבים האלה זהים לחיפושיות רגילות,

ולרוב גם מוזנחים יותר מחיפושיות רגילות, כי הכסף הושקע בצד ה... מממ... ויזואלי. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע התלהבתי מהעניין של חיפושית משופרת הרבה זמן לא ראיתי כזה פרויקט...אולי אחרי שחושבים על זה קצת זה באמת נכון שחיפושית זה חיפושית ואין צורך לעשות ממנה כזה דבר

אבל עדיין הרעיון מגניב..

כמה עולה בערך חיפושית ואיך האוטו מבחינה מכנית מהירות יציבות נוחות דלק וכנ"ל

"חיפושית משופרת" משעשע לראות רכב שנהרס לצורך "שיפור".

זה מסוג הרכבים שלא משפרים ולא משנים, רק משמרים את מה שקיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם לא מבינים כלום !

זאת חיפושית מיוחדת.

היא מתוכננת לקחת דברים נדיפים, בגלל זה יש לה אוורר לתא המטען :D

חוץ מזה, יש לה מאחור מושב לילדים קטנים, כמו בעגלות של הסופר...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...