Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מכור- איך נגמלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבים מכם מכירים אותי פה אישית, חלקיכם פחות, חלקיכם יותר.

אבל רק מעטים מכם יודעים זאת,

אני מכור,

וזאת התמכורת מהסוג המסוכן ביותר.

כזאת שגורמת לכולם להסתכל עליך בצורה משונה,

ולהתלחש ביניהם "הנה עוד פעם הווירדו הזה"...

ההתמכרות הזאת מסוכנת מאוד לעצמי, ולכיסי.

ולא משנה, כמה אני מנסה,

כמה אני רוצה להפסיק עם זה,

אני לא מצליח...

אני לא מצליח להפסיק לרצות עוד...

אני נהיה חמדן, יותר ויותר.

אני רוצה עוד,

עוד,

עוד מכוניות ואופנועים! :twisted:

(למה מה חשבתם?)

אני כל הזמן מחפש עוד צעוצע פה, צעצוע שם.

וזה לא שחסר לי פרויקטים ודברים לעשות,

ונכון לרגע זה יש לי 2, וגם זה אחרי דילולל.

יש למישהו רעיון מה עושים בשביל להפסיק עם זה?

ניסיתי לפנות ל"אספנים אנונימיים", אבל זה לא עזר... :lol:

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הרבה עבודה עצמית ובעיקר ניסיון... בשלב מסויים מבינים שצריך להתמקד, לבחור ייעדים, לבחור מה אתה באמת רוצה ומתי אתה רוצה את זה...

היו לי לא מעט מכוניות וקניתי מדי פעם עוד, רק כדי שיעמדו בצד בגישה של "יום אחד אני אגיע לזה, אבל העיקר שיהיו אצלי בחנייה" ובכן, לא עוד... לקחתי דף ריק ועשיתי רשימה, מה באמת הייתי רוצה לעצמי, לא מה יפה ומה נוסע טוב ונחמד שיהיה, אלא מה באמת הייתי רוצה לשפץ, לשמר, לשדרג וכו'. לאחר שהכנתי רשימה כזו, עשיתי מכירת חיסול של רוב המכוניות שהיו ברשותי (מיני יפיפייה ומשופצת, דודג' ראם-צ'ארג'ר, פורד מוסטאנג, קמארו 71, פורד אסקורט MK1, אולדסמוביל קטלס 78 ועוד כמה... בני ל. עכשיו הבנת?) נשארתי עם מספר מכוניות שעונות באופן המדוייק ביותר מבחינתי על מה שאני מחפש במכוניות ומרגע הגשמת אותה הרשימה, אני לא מתפתה לרכוש עוד מכוניות. כאמור, עבודה עצמית וניסיון, כזה שמלמד אותך שאי אפשר לטרוף את העולם... לא חוכמה שיהיה לך מגרש חנייה במכוניות לפני שיפוץ או בתהליכים, לדעתי כמובן... מבחינתי, טובות כמה מכוניות משופצות בחנייה, מעוד כמה לפני שיפוץ (שלא בטוחים בכלל לגביו) בחנייה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור ניסח את דעתי בצורה הכי מדוייקת.

גם אני עברתי את "הסיבוב" ולבסוף נשארתי עם שתי מכוניות שעונות במדוייק על שאיפותיי. כמובן שיש עוד 1500 מכוניות שאני חולם עליהן אבל הגעתי למסקנה שכדאי להעמיק ולא להתרחב...

(מסקנה שנכונה גם בזוגיות...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

התאבון בריא, זה המזון שהורג...הכי חשוב זה לקחת פרויקט שמתאים בדיוק לצרכים ולכיס, אם תיקח אותי כדוגמא (שלילית?)

החלום דו"ג אספנות בריא וגדול...והמציאות, חלופה לא פחות טובה מבחניתי... סופי! לקפוץ מעל הפופיק להתחיל ולא לגמור זה הדבר הגרוע ביותר לעשות, יהיו לך עוד הרבה שנים להגשים את החלומות, בכל פעם אחד-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דימה יקירי,לא נגמלים,סה"כ זו התמכרות בריאה{ואפילו חוקית ,נכון ירונציק}ככל שתתבגר כך יתוספו הכלים,בסוף בסוף יראה המוסך שלך כמו שלי,החזק מעמד,שלך כתמיד.-זאב

נ.ב.לזה בדיוק קוראים אספן כפיתי.

zeev

פורסם

כולם צודקים ! למד להנות גם משל אחרים ממש כפי שנהנים במוזיאון ולפרגן. זוהי נוסחתי.

פורסם

דימה, לצערי הרב במחלה שלנו אין תרופה, אין גמילה, ואין דרך החוצה.

למה?

כי המחלה שלנו חוקית. ושמשהו חוקי, יותר קשה להמנע ממנו.

וזה לא נגמר,

זה מתחיל בעץ ריח קטן אחרי העברת הבעלות, עובר להשלמה של פלסטיקה, מכניקה, שדרוגים, שפצו"רים, הבאת חלקים מחו"ל, עבודות קאסטום מיוחדות שמקנות אך ורק לרכב שלך את המראה היחודי והמיוחד שאתה מייחל לו.

ו"זה רק עוד קצת", ו"רק עוד חלק קטן ואני מפסיק", ו"רק אם אני שם את הסטראט התחתון וזהו" ו"אני נשבע שאני מתחייב להפסיק להשקיע על הרכב ברגע שאני מכניס לו מנוע קצת יותר חזק עם גיר קצת יותר ארוך..."

בולשיט.

שטויות.

אתה משקר לסובבים אותך, והכי גרוע - אתה משקר לעצמך. ביודעין או שלא.

לא קל, לא פשוט, לפעמים זה בא גם על חשבון דברים אחרים. החוכמה היא להיות נרקומן לתחביב, ולדעת שזה לא משתלט עליך.

ואני נשבע, שברגע שאני מכניס OHC 1300, עם גיר של אריקה, אני מפסיק.:-P

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מליבו 70

פורד f3בשיפוץ מתקדם

דודג ניו פןרט 67

טנדר סיירה

וויליסו64

וצירוקי 2001 ליום יום

ככה מנסים להגשים חלום

תעשה מה שהלב והכיס מרשים לך

פורסם

זה בסדר, דימה, ככה אנחנו אוהבים אותך.

אתה וגנאדי זה ממש כמו "פינקי והמוח" שרק במקום להשתלט על העולם רוצים... להשתלט על עוד ועוד מכוניות / אופנועים! :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...