Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנצל"ש

מה לגביי זיפות החלק החיצוני של המרכב?

כלומר מה ממולץ לעשות ע"מ לשמר את הרכב מחלקו התחתון,אבל החיצוני?

אני מתכנן על צבע יסוד שחור ומעליו זפת שמגיע בתוך ספריי ומעליו שוב צבע(הכרחי?),יש משהו יותר ממולץ?

כמו כן מה התהליך הנכון לעשות זאת?

עמית.

עמית נראה לי שספריי זפת בחלק התחתון של הרכב זה פשוט מדיי, תבדוק אפשרויות יותר עמידות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פנים הרכב נראה כל כך טוב לאחר החלפת המושבים ודיפון הרצפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני:

IMG_5546.jpg

אחרי:

P1000947.jpg

ליאור.

ליאור אחרי השינוי - לוח השעונים נראה כמו של שברולט מודרנית - אין בכוונתך להוסיף קצת "עץ" ??

מצא משה

פורסם
ליאור אחרי השינוי - לוח השעונים נראה כמו של שברולט מודרנית - אין בכוונתך להוסיף קצת "עץ" ??

לא :) העץ היחיד שאולי יכנס לרכב שלי יהיה עץ ריח ;-)

לגבי השטיח - 110$ בארה"ב שטיח בצורה המקורית לשברולט נובה, נרכש ב www.classicindustries.com - למכוניות האמריקאיות, מומלץ לרכוש את רוב החלקים בחו"ל מאשר להתחיל לייצר כאן, הן מבחינת עלויות והן מבחינת שלמות המוצר ויסלחו לי שוחרי ה"תוצרת הארץ"....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור עבודה מדהימה!! , אהבתי!!

מעניין אותי משהו בקשר לרישוי.. , במקור רשום לך 2 נוסעים ליד הנהג , נכון? , אחרי שינוי כזה צריך לשנות משהו ברישיון?

תקן אותי עם אני לא טועה.. , גם הדיפונים של הדלתות והדש הם של קמארו , לא?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

amazing

no words

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

סחתיין. פשוט סחתיין - כל השאר כבר נאמר לפני (כולל "ליאור תעשה לי ילד שיעשה 9 שניות לקווטר מייל :) ")

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא :) העץ היחיד שאולי יכנס לרכב שלי יהיה עץ ריח ;-)

לגבי השטיח - 110$ בארה"ב שטיח בצורה המקורית לשברולט נובה, נרכש ב www.classicindustries.com - למכוניות האמריקאיות, מומלץ לרכוש את רוב החלקים בחו"ל מאשר להתחיל לייצר כאן, הן מבחינת עלויות והן מבחינת שלמות המוצר ויסלחו לי שוחרי ה"תוצרת הארץ"....

ליאור.

אמריקאיות אמריקאיות אבל איפה אני משיג כזה לספרינט?

מותר ליע לשאול כמה יצא המחיר הסופי כולל משלוח ומסים? אם לא נוח לך פה אשמח לקבל בפרטי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ליאור עבודה מדהימה!! , אהבתי!!

מעניין אותי משהו בקשר לרישוי.. , במקור רשום לך 2 נוסעים ליד הנהג , נכון? , אחרי שינוי כזה צריך לשנות משהו ברישיון?

תקן אותי עם אני לא טועה.. , גם הדיפונים של הדלתות והדש הם של קמארו , לא?

אלכס.

אכן רשום, לא חובה לשנות ברישיון.

הדיפונים של הדלתות הם בעיצוב אישי שלי, לא של רכב מסויים, הדש כנ"ל.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בני - רכשתי 10 מטרים של הבידוד הזה, פשוט בגלל שלא מוכרים פחות מזה.... אם אתה רוצה (או כל מישהו אחר) דברו איתי ובואו לקחת, מתנה לחג :) אכן ניתן להשתמש בו גם לדיפון בדלתות.

ליאור.

היי ליאור ,

אני צריך אם אפשר לקבל , לטובת המוריס שלי .

תודה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...