Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

איזה מצבר (כמה אמפר-שעה ) צריך להיות בחיפושית , 1200 סמ"ק, מודל 1977 ?

תודה .

פורסם

אולי זה יעזור, תמלא את הפרטים.

http://www.varta-automotive.com/eng/index2.php?p=3&s=2&t=0&content=batteriesuche/searchApplication.html

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הלך לי המצבר בחיפושית ,ומה שיש לי עכשיו זה 38אמפר ,איפה משיגים מצבר כזה ,ובכמה?

(1200 73' גרמניה)

תודה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
הלך לי המצבר בחיפושית ,ומה שיש לי עכשיו זה 38אמפר ,איפה משיגים מצבר כזה ,ובכמה?

(1200 73' גרמניה)

תודה.

מה רע ב55 אמפר?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמה עולה 45 אמפר?

וכמה עולה 55 אמפר?

תודה!

חיפושיות 73-74

פורסם

ההבדלים במחיר לא מתבטא בכמות האמפר אלה דווקא בסוג המצבר, מצבר מבית טוב יעלה מן הסתם יותר, ההבדלים במחיר לפי האמפרז' יהיו קטנים, עדיף לשים מצבר הכי קרוב לתחום המומלץ ע"י היצרן, כי המצבר מתמלא ונטען מהאלטרנטור שברכב והאלטרנטור הזה מוגבל ביכולת ההטענה, לכן מצבר גדול לא יטען בצורה האופטימלית, דבר שיקצר את חייו, בהנחה שגם האלטרנטור לא בשיאו, וקיימים ברכב ישן אובדנים של מתח והתנגדות גבוהה, הייתי מעדיף לשים מצבר טוב על פי הוראות היצרן היינו 38 ולא 55 התאמה של מערכת החשמל לצרכים וליכולות תימנע ממך תקיעות מיותרות בצד הדרך, או צורך מביך ברכב חילוץ-רכב בדרך כלל אמין הבעייה תמיד זה עם הבעלים שלו!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דבר חשוב מאוד עם מצברים וחירפושיט.

לידאוג לחתיכת גומי עבה בין המצבר למושב, פנימית של משאית מקופלת לשניים יכולה לעשות את העבודה בצורה טובה...

אם כבר מחליפים מצבר, אז לעשות עבודה טובה. לא מעט חירפושיוט עלו באש ביגלל המיקום של המצבר (הברזלים של המושב מקצרים את המצבר, וה"קש" שיש במושב נידלק ממש מהר).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

האם אתם ממליצים על זה?

יש להשיג באזור נתניה או תל אביב מצבר 38 אמפר?

חיפושיות 73-74

פורסם
דבר חשוב מאוד עם מצברים וחירפושיט.

לידאוג לחתיכת גומי עבה בין המצבר למושב, פנימית של משאית מקופלת לשניים יכולה לעשות את העבודה בצורה טובה...

אם כבר מחליפים מצבר, אז לעשות עבודה טובה. לא מעט חירפושיוט עלו באש ביגלל המיקום של המצבר (הברזלים של המושב מקצרים את המצבר, וה"קש" שיש במושב נידלק ממש מהר).

גילי

צודק, אפשר לכנות כיסוי פלסטיק להדקים - גם אסתטי וגם מבודד!

שי, גש לחשמלאי רכב מוסמך ותראה מה יש לו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...