Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

benderיש דורשים לחלקי סאאב 95\96 אם כן אגיע

תודה

מאוד...

רק השבוע שרפתי דלק ואינסוף קמ עם הסאאב 96(V4) שלי בחיפוש אחר חלקים לטסט

(צינורות בלם , חלקים לתיבת הגה ,מנוע למגבים - בקיצור כל מה שתביא מבורך...)

בתודה מראש ניר גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט

ראשית דבר יש לי הרבה מאוד , חלקים למיני

אם משהו מעונין בחלקים אלו שידבר איתי על מנת שאני יגיע איתם לשוק עתיק

מיני1000 , ראיתי את רשימת הבקשות שלך צור עימי קשר יש לי את הטסות והגומיות למנוע

שאתה מחפש , אני אשמח לעזור לך

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אני מביא מצב רוח טוב :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

4 ג'אנטים ברזל 13'' שירדו מברנדה עם רבעיית צמיגי אליאנס חדשים (הורכבו לפני חודש, לא עברו אפילו 100 ק"מ).

4 ג'אנטים ברזל 12'' מקוריים של אסקורט MK1, צמיגים גמורים.

4 טאסות ברזל (ניקל) מקוריות של אסקורט MK1 במצב סביר.

טמבון קדמי חצוי (1/4 טמבון) ללא קמטים, טיפה חלוד (צריך ניקוי טוב וציפוי ניקל).

גריל ניקל (כולו מניקל, בלי הצבע השחור) לאסקורט דור ראשון מצב טוב מאוד עם כיפופים קלים מאוד.

קוויקשיפט לגיר 5 הילוכים TYPE 9 יבוא מאנגליה (חדש בשקית).

סט גומיות לאסקורט 2/4 דלתות (הכל כולל הכל).

אור רווס + פנס ערפל לאסקורט.

ניתן ליצור קשר 24 שעות אך ורק בטלפון 0524626633 (אלעד). מניסיון מהשוק הקודם, רק אנשים שיתאמו איתי מראש אני אז אני אביא את החלק שהם מחפשים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פנס רוורס לאסקורט MK1, אולי עוד חלקים לפורדים, נראה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הגומיות נמכרו.

אני גם מביא את הטמבונים לבקשתו של דורון.

בנוסף יש גם פנסים אחוריים חדשים וידית הילוכים.

פורסם
טוב אז לי יש(אם מישהו מעוניין שירים תיד):

בקליות אחוריות של טנדר פזו 404

וגם חלקי ניקל שונים של הפז'ו טנדר.

וזהו נראה לי...

עמית.

היי עמית,

יש לי עניין בחלקים לטנדר 404 - על אילו "חלקי ניקל" אתה מדבר?

תודה, אסף.

פורסם

בנוסף לאסקורט:

דשבורד 6 מחוונים

ידיות פנימיות שחורות (אלו שמניחים עליהם את היד).

סמל להגה (מקורי).

תאורה פנימית.

סעפת יניקה לקרבורטורים וובר 40DCOE מתאים למנועי קרוספלוו (חדשה בניילון, ללא הקרבורטורים).

פורסם

מחפש מראות צד מניקל (על הכנפיים) שנות ה 60 בדומה לאלו שהיו לפזו 404 + פגוש אחורי לקרמן גיה.

עמוס.

פורסם
היי חבר'ה

מחפש חלקים (מכני וקוסמטי) לאודי 100 (כל השנים, כל הדגמים - עד 82') ואודי 75 (עד 72').

אסף הי !! האם אתה פותח פורמלית מחסן כללי לחלקי האודי? רק שנדע? באם אתה צריך אפסנאי לקטלג את החלקים, המעט שאתה צריך לעשות זה לקנות - מדפים, מחשב עם תוכנת "מחסן", ואני אבוא לסדר את המחסן.

מצא

מצא משה

פורסם
אסף הי !! האם אתה פותח פורמלית מחסן כללי לחלקי האודי? רק שנדע? באם אתה צריך אפסנאי לקטלג את החלקים, המעט שאתה צריך לעשות זה לקנות - מדפים, מחשב עם תוכנת "מחסן", ואני אבוא לסדר את המחסן.

מצא

לכב'

מבקר מועדון החמש (בדימוס), כב' חבר ועדת הביקורת, ה"ה מר מ.מצא;

תודה רבה עבור הצעתך לסידור המחסן, ואני מקבל אותה בשמחה: בדיוק דרוש לי אפסנאי למועדון....

להתראות מחר, בשוק :-)

• תוכן חדש...