Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 350slc - הערכה וטיפים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב הפח קשה מאוד וקצת קשה להמר על אוטו כזה, צריך זמן לקבל החלטה, למרות שאני חושב שעיסקה טובה עושים אתמול לא מחר.

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה דורשים עבור המרצדס הספציפית הזאת, אבל קח בחשבון את המחירים בהם נמכרו מכוניות דומות לאחרונה ב eBay.

אם תשים לב, ב$4000 לערך, אתה קונה אחת במצב יותר מסביר, כלומר בארץ עם מספר צהוב באזור ה 40,000 ש"ח.

נמרוד

פורסם

אתה צריך להבין, שלשפץ רכב אספנות זה לא זול. ולשפץ מרצדס זה כבר עניין לאנשים שיש להם 50,000 שקל בצד רק בשביל ההתחלה.

המלצה שלי,

אם התקציב שלך לא גבוהה יותר מדי (כ-20,000 ש"ח) נסה לשפץ רכב יותר זול גם מבחינת תחזוקה, גם חלקים וגם שיפוץ כולל (לדוגמא: חיפושית :))

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אתה לא הבנת: כבר יש לו מרצדס-אספנות אחת, ככה שהוא בטח יודע, כמה עולה אחזקה כללית של המרצדס...

אבל עדיין- העניין עם הספציפית הזאת- לדעתי, לא כדאי לגעת בגלל החלודה, אלה עם המחיר באמת "על הרצפה", ולא נראה לי ככה- אחרת לא היית מתלבט, נכון? -אני אישית- לא הייתי נותן עבור האוטו הספציפי, לפחות לפי התמונות, יותר מ-1000-2000 ש"ח, וגם אז הייתי שוקל טוב-טוב, האם בכלל לגעת בו או לא, לאור הניסיון המר שיש לי עם המכוניות החלודות, אבל המחיר המבוקש, אני מניח, לא בדיוק כזה, נכון?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בדיוק הייתה כתבה על ה-SLC בעיתון Youngtimer, רבעון על רכבי אספנות "צעירים" בגרמנית. היה כתוב שה-SLC יותר בעייתית משאר דגמי מרצדס מבחינת חלודה. הרכב שהיה מתואר בכתבה, עבר פחחות וצבע יסודית בתקציב גבוה, ולאחר מספר שנים חזרו כל נקודות החלודה משום שהפחח שביצע את העבודה לא הכיר את הבעיות המיוחדות של ה-SLC והרכב עבר שיפוץ מלא פעם נוספת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

המחיר הוא בסביבות ה-40,000 שח ,המוכר מתעקש שהכל חדש, בשלב זה ירדתי מהעניין, אני בקשר עם הבחור כבר די הרבה זמן, מי יודע אולי יבוא היום שהוא יבין שהגרוטאת ברזל שיש לו בחצר לא שווה הרבה ויבקש מחיר ראלי.

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

פורסם

כמה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: -טוב...... כפי שנאמר- זכותו המלאה לבקש...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פורסם

פורסם

שאני רציתי לשפץ את המרצדס 280 שהיתה לי דיברו איתי על לפחות 20000 שח רק חלקים.

ואם תסתכל תראה שלא חסר לה הרבה .

האוטו שלך מדהים וחבל שהוא במצב כזה.

האם מכרת אותו?

פורסם

כמה אתם מעוניינים לשלם על מרסדס 280 אני יכול להשיג כמה יחידות במצב מעולה

הצעות רציניות בלבד לא לחרטטנים.

אני יכול להשיג כמעט כל סוגי MERCEDES במצב טוב לשיפוצים

פורסם

אני יכול להשיג כמעט כל סוגי MERCEDES במצב טוב לשיפוצים

עדיף לשיפוצים סובארו סטיישן עם גגון. אני יכול להשיג הרבה כאלה :-)

פורסם
ויותר מעניינים (בעיניי):

http://cgi.ebay.de/MERCEDES-BENZ-450-SLC-US-VERSION_W0QQitemZ120111077813QQihZ002QQcategoryZ29750QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mercedes-Benz-400-Series-450-SLC-10402412014204_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6331QQihZ004QQitemZ140109439307QQrdZ1

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mercedes-Benz-400-Series-1980-Mercedes-Benz-450-SLC-CLEAN_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6331QQihZ010QQitemZ200101516889QQrdZ1

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mercedes-Benz-400-Series-SLC-1978-mercedes-Benz-450-SLC-SL-rare-classic-sports-car_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6331QQihZ013QQitemZ230121562458QQrdZ1

ע"פ המחירים האלו כמה זה כבר אמור לעלות כאן ?

והנה אחד אומלל לא במצב טוב מי יודע מה, אבל גם המחיר בהתאם!

אני אתעלק על השירשור ואשאל :

האם יש למישהו הערכה כמה יכול לעלות לקנות רכב כזה ולשלם עבור שיפוץ מסיבי שלו (יש לי ידיים שמאליות , וסביר להניח שאת הכול אצטרך לת לאנשים אחרים שיעשו לי) כולל פחחות שתביא את זה לרמה טובה ללא חלודות , וכמובן כולל מיסים ?

כי אם זה סכומים כאלו אולי כדאי לי לשדוד בנק או לשבור את הקופה ולהרטיב את הרגליים ברכב אספנות

בתודה על כול עזרה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

האם יש למישהו הערכה כמה יכול לעלות לקנות רכב כזה ..//.. ברמה טובה ללא חלודות , וכמובן כולל מיסים ?

כלומר בארץ עם מספר צהוב באזור ה 40,000 ש"ח.

אני מקווה שזה עונה גם על השאלה למה לא כדאי לקבל אוטו כזה לשיפוץ אפילו במתנה.

נמרוד

פורסם
אני מקווה שזה עונה גם על השאלה למה לא כדאי לקבל אוטו כזה לשיפוץ אפילו במתנה.

האם זה כולל את הטיפול בחלודה והבאתה למצב של כמו חדשה ? או שקניה של 3000-4000 דולר הופכת ל40K בלי שיפוץ מאסיבי ?

נמרוד

כי אם השיפוץ אומר פח כמעט חדש וציפוי קורוזיבי (אם יש דבר כזה ) ומכללים מתוקנים לרמה של חדש אולי זו מציאה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...