Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורה בשקיקה את כתבותיו מאז שגילתי את הכתבה הראשונה במקור ראשון .

אני לא מומחה רכב ולכן לא תמיד יודע להבחין בין אמת ללא אמת .

כמה ממכם טענו שצריך לקחת בערבון מוגבל את דבריו ,חלקכם הלכו רחוק יותר.

אפשר פרוט ?

מה נראה לכם מוטעה?

הוא לא הגיע להשגים שהוא מציג?

או שהעצות מוטעות?

אני אישית מאוד נהנה מהכתיבה שלו ,גם כשהוא גולש בפיסקה הראשונה לעולמות אחרים.

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אף אחד לא הזכיר כאן שאנשים רבים שאין להם דבר ולא חצי דבר עם מכוניות מוצאים את עצמם קוראים את המדור המשובח של אדוארד אטלר (ביניהם אשתי). הדרך המשעשעת והאינטליגנטית בה הוא מציג את הדברים פשוט גורמת לעוד ועוד אנשים להתחבר לנושא הרכבים ולהכיר אותו.

ובנוגע לפוסט הראשון, מה דעתכם באמת על האובססיה עם המולטיפלה? היא מוצדקת?

פורסם

תשמע לגבי המולטיפלה ,כאחד שחי בתוך החברה הדתית (אני לא דתי ) הרבה מאוד אנשים מרוצים ממנה.

הדרישות מרכב אצל הרבה משפחות הן שיהיה מקום לעגלת תינוק 4 ילדים ומזוודות לשבת ,ושהרכב לא יתקע בעליה למעלה אברהם 27 ,כנראה שהקרפדה הזו עומדת בזה ,כי אנשים מרוצים ממנה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני קורה בשקיקה את כתבותיו מאז שגילתי את הכתבה הראשונה במקור ראשון .

אני לא מומחה רכב ולכן לא תמיד יודע להבחין בין אמת ללא אמת .

כמה ממכם טענו שצריך לקחת בערבון מוגבל את דבריו ,חלקכם הלכו רחוק יותר.

אפשר פרוט ?

מה נראה לכם מוטעה?

הוא לא הגיע להשגים שהוא מציג?

או שהעצות מוטעות?

אני אישית מאוד נהנה מהכתיבה שלו ,גם כשהוא גולש בפיסקה הראשונה לעולמות אחרים.

אומי

את אדוארד אטלר אני לא מכיר אישית וגם לא את מעלליו בעיקר מהסיבה שהם התרחשו לפני שנולדתי. כפי שכבר ציינתי, אני תמיד נהנה לקרוא את מדורו של אדוארד ב"מקור ראשון", אך מהבחינה הטכנית גרידא ידיעותיו לוקות בחסר. עצותיו לפעמים אינן מדוייקות טכנית או לא רלוונטיות יותר לימינו או לפעמים מטעות לחלוטין וכל קשר בינן לבין המציאות הינו מקרי בהחלט.

אלכס.

• תוכן חדש...