Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם האספלט של ירושלים זה אשכרה ראלי

הנה אחד שמבין מה זה כבישים של ירושלים...

שהגעת ראיתי אותך מתעסק עם משהו מתחת למנוע...

גם לנו יש רכב יחסית נמוך (שברולט קווליר) וכל בליטה בכביש פוגעת בשילדה או במנוע עצמו

ודרך אגב קיבלת את המייל שלי?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איציק גם הקאמרו שלי די צעירה ועצבנית הרגישה בנוח ליד הקשישות.:wink:

עומרי לא קיבלתי את המייל.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
איציק גם הקאמרו שלי די צעירה ועצבנית הרגישה בנוח ליד הקשישות.:wink:

עומרי לא קיבלתי את המייל.

אני בודק עכשיו למה לא הגיע אליך

פורסם

כמעט שפספסתי את המיפגש השני בירושלים, לפחות עם הרכב - הוא לא הניע. ניתקתי וחיברתי שוב את המצבר ואז הנעה ראשונה.

כייף היה להגיע למיפגש בעיר הקודש עם רכב שכמעט ולא עזב אותה, למעט נסיעות פה ושם. בקרוב הרכב ישתפץ לו איי שם.

לרן כל הכבוד על שהרים את הכפפה.

בתקווה למיפגשים עתידיים ופוריים.

עופר בן צבי

פורסם

היה נחמד לראות סוף סוף את הלארק המנוע עובד כמו גדול, גם ביום השישי הזה צפויות הפתעות שונות....ומשונות! מי שלא יגיע יפסיד! אל תגידו לא ידענו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
היה נחמד לראות סוף סוף את הלארק המנוע עובד כמו גדול, גם ביום השישי הזה צפויות הפתעות שונות....ומשונות! מי שלא יגיע יפסיד! אל תגידו לא ידענו-רן

תכננתי לסוע לת"א...

אבל כנראה שלא!

אני מגיע!

פורסם

לכולם נפגשים מחר ב-1600 צפויות הפתעות מוטוריות מענינות, בירות קרירות, ו.... מחכים לכם-רן

*הקשיבו היום בלילה לרדיו 101FM רדיו ירושלים

פורסם
לכולם נפגשים מחר ב-1600 צפויות הפתעות מוטוריות מענינות, בירות קרירות, ו.... מחכים לכם-רן

*הקשיבו היום בלילה לרדיו 101FM רדיו ירושלים

מגיעע...

והפעם אני מצלם קרוב ל 400 תמונות לא כמו כל פעם :)

פורסם

בשיחה היום עם הבעלים של הקולוני סוכם כי לחברי המפגש מגיע 15% הנחה על כל הקניה במקום, נא להקפיד על קבלת ההנחה!

תהינו-רן

• תוכן חדש...