Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שושנה אני אזכור את זה בנישואים הבאים שלי:roll:

אופס אבל אני כבר נשוי אז סתם אמשיך לקנות ולשפץ גרוטאות

ואתה חייב לי בירה בשבוע הבא

רק תבוא כבר....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רק תבוא כבר....רן

אתה יודע שאני עסוק במעשים טובים ומצוות (קבורת זקנים וגביית ירושות - אל תתיחס לציניות, היא פשוט כאן)

אבל בשבוע הבא אם לא יהיו הפתעות סנטה קלאוס בא לתת מתנות (קצת הקדים השנה, שלא יהיה לו חם מידי) ואני בא לגבות חובות :-D

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אמיר

אני מכבד את דבריך ואני מניח שגם אלון (ואינני דוברו). יחד עם זאת עובדה שזה צרם לכמה מחברי המועדון צורת ההתבטאות שלך.

אני יכול לאמר לך שגם כאשר הוצא לי סכום שהיה הרבה יותר גבוה מזה שנקבת שאתה מוכן לשלם לצורך שימוש באחד מרכבי לא הייתי בכלל מוכן לשקול את זה ולמה? מכיוון שכל רכב כזה שמשופץ על ידי מי מאיתנו הוא כמו שנאמר: "יקר יותר מאישה" וכן כמו שאבי נוף טורח לחזור ולהגיד אנחנו סוג של משוגעים. לכן אין מחיר בעולם עבור רובנו שיגרום לנו לתת למישהו להשתמש ברכב. והתרעומת היתה על נימת הטרוניה שעלתה מדבריך על כך שהרכבים שהוצעו לך לא היו מה שחיפשת אבל מה לעשות אלו היו הרכבים שבעליהם מוכנים להשכיר.

ואכן כמו שציין השושנים פשוט תקנה לך רכב כזה:lol:

אלפא 164.

פורסם
אני מבין למה אורי הזכיר נימת זלזול. מדבריך משתמע כאילו ההמלצות לא היו טובות או לא רציניות. אם הייתה כותב, למשל: קיבלתי המלצות אך לצערי הם לא התאימו לרכב הספציפי שאני חיפשתי, זה היה נשמע קצת אחרת, לא ? :wink:

אלון, למה אתה מביא חצי ציטוט ומסיים את דבריך בדיוק במה שאני סיימתי את הציטוט רק במילים אחרות

ראה תגובה 3

כך כתבתי שם בין היתר: היו הצעות, אבל אף אחת מהן לא היתה המכונית המועדפת

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אורי

כל מה שאתה אומר נכון ואני מסכים עם כל דבריך, זולת שני דברים

1. גם אם זה משתמע כך, - אין בדברי להביע זילזול באף חבר ובוודאי לא בפועלם.

2. אפילו לרגע לא חשבתי לקחת מכונית, אלא אך ורק עם בעליה.

מעבר לאמור, הרי הגיוני וברור שאף אחד לא יתן רכב שכזה לאדם לא מוכר אישית, וספק אף אם היה נותן למישהו שמוכר אישית.

מכל מקום, אני חושב שלא טוב ולא נכון לעסוק כאן בפורום בעניני תמורה כלשהי בעבור הרכבים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אכן אמיר אני מסכים איתך

לא ראוי ולא יאה להתעסק בתמורה לרכבים

שיהיה שבוע טוב

אלפא 164.

פורסם

אורי

הייתי בשמחה קונה רכב כזה

אלא שאין לי זמן להשקיע בתחזוקתו ושימורו.

אין בארץ מוסך שיעשה זאת במקומי בשעת הצורך

והכי גרוע, החניה שהיתה לי - נמכרה עקב מעבר דירה

שבוע טוב

פורסם
אורי

הייתי בשמחה קונה רכב כזה-זו רק שאלה של זמן, אתה תקנה באזור גיל ה-40 (עם בוא המשבר).

אלא שאין לי זמן להשקיע בתחזוקתו ושימורו.-נישואין דורשים הרבה יותר תחזוקה ושימור, והמחיר של כישלון יקר יותר!

אין בארץ מוסך שיעשה זאת במקומי בשעת הצורך-זה כבר שאלה לויכוח, ומי יעשה דברים במקומך אחרי החתונה?

והכי גרוע, החניה שהיתה לי - נמכרה עקב מעבר דירה-לדעתי זה לא יהיה הקורבן האחרון על המזבח, בכל מקרה מזל-טוב

שבוע טוב

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שושנה את ממש טובת לב :shock::twisted:

אלפא 164.

פורסם
ברור שחיפשתי עם נהג.

לא עלה בדעתי אפילו שמישהו יתן רכב שכזה ללא נהג.

גם אם היו נותנים, לא הייתי מוכן לקחת על עצמי את הסיכון אפילו בשריטה קטנה.

רכבים שהייתי מעוניין לא היו בין ההצעות שקיבלתי בפרטי או במשרד.

אז תספר לכולם כאן בפורום באיזה רכב היית מעוניין.

הרי יש במועדון מאות מכוניות מכל הסוגים הצבעים והצורות-שוב אינני תופס מדוע אף רכב לא נראה לך.

כל טוב,

פורסם

שושנה, יכולת החפירה הוירטואליות שלך מדהימות אותי כל פעם מחדש

כה לחי על הסבלנות

אלפא 164.

פורסם

לתשומת לב המתווכחים

השרשור נפתח על ידי אדם שמבקש רכב לצורך אירוסיו ואתם מטים אותו (את השרשור...) למחוזות אחרים ולהתחשבנויות אחרות.

אז אנא, תנו לפותח השרשור את הכבוד המגיע לו. אם יש לכם רכב מתאים אז בבקשה, ואם לא, אנא התווכחו בה"פ או בשרשור אחר.

אחרת אאלץ לנעול את השרשור.

בני, מנהל הפורום.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...