Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בדלת נהג קורבט 1973

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי קורבט שנת 73 והבעיה כזאת: דלת הנהג ניסגרה ולא ניפתחת בכלל לא מיבחוץ ולא מבפנים. אין לי בעיה לתקן, רק אני צריך רעיונות איך אני פותח אותה קודם כל. (אין נעילה חשמלית בדלתות)

רעיונות בבקשה......

תודה טל

פורסם
שלום לכולם!

יש לי קורבט שנת 73 והבעיה כזאת: דלת הנהג ניסגרה ולא ניפתחת בכלל לא מיבחוץ ולא מבפנים. אין לי בעיה לתקן, רק אני צריך רעיונות איך אני פותח אותה קודם כל. (אין נעילה חשמלית בדלתות)

רעיונות בבקשה......

תודה טל

שאתה לוחץ על הכפתור לפתיחה אתה שומע את המנועול עובד ?

אולי יש לך בעייה בצירים והדלת "נפלה ואז מה שאתה צריך לעשות זה תוך כדי פתיחה להרים את הדלת כלפי מעלה

אם אתה מנסה לפתוח ואתה לא שומע את הקליק של הפתיחה יש סיכוי שהמנעול נתפס לך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני לא מכיר איך המנגנון עובד בקורבט, צריך להיות פין דק בין הידית הפנימית לבין המנגנון.

לפי ההגיון נראה לי שאם תצליח לפרק (אפילו חלקי) את הכסוי הפנימי של הדלת, תוכל להציץ

פנימה ואולי גם להגיע עם היד או עם אילתור אחר קרוב למנגנון השחרור ולנסות לשחרר אותו.

מקוה שזה יעזור,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

פשוט "תפרוץ" אותה, השג את הכלי מעין "סרגל" שמכניסים ברווח שבין החלון לדלת.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

שלום לכולם

תודה עבור העצות ,הצלחתי לפתוח את הדלת ומצאתי מה נישבר החלק הוחלף אבל העסק לא עובד. כניראה צריך תיקון או רק כיוון לכל המנגנון של הנעילה (לשונית נעילה) יש מישהו שיודע מי מתקן מנגנונים כאלה בצפון או רעיון איך לתקן את זה? (כבר מגרדות לי יותר מידי הידים מהפיברגלס)

תודה טל

• תוכן חדש...