Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים ב 127

sorvall
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בפיאט 127 דור 1 שלי א"א לשים טיובלס בגלל מבנה הג'אנט. שאלותי הן:

אני יודע שטיובלס יותר טוב. השאלה היא למה?

האם ג'אנט של פיאט אונו סטינג יתאים מבחינת מרווח ברגים וגודל?

יש אפשרות לשים גיר 5 הילוכים ? פשוט לא נעים לנהוג מעל 80 ובקצב ששבלולים עוקפים אותי אני בטוח שהספידומטר מזייף...

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני לא בטוח אם הג'נטים של ה-127 השתנו במהלך הדורות, אבל לפחות לגבי 81, ג'נטים של אונו מתאימים

מבחינת מרווח ברגים וקוטר, אבל לא ב- OFFSET. ג'נט של אונו יהיה מוסט פנימה מדי וישפשף את בולם הזעזועים.

:turn-l:
פורסם
אני לא בטוח אם הג'נטים של ה-127 השתנו במהלך הדורות, אבל לפחות לגבי 81, ג'נטים של אונו מתאימים

מבחינת מרווח ברגים וקוטר, אבל לא ב- OFFSET. ג'נט של אונו יהיה מוסט פנימה מדי וישפשף את בולם הזעזועים.

נמחק

מתאים בידיוק. רק אים אתה מלביש 165, הוא ישפשף את הבולם האחורי.

אבל הג'נט מתאים בול, כל הפיאטים הם 98X4.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מה יתרון של טיובלס? -כלומר, במיקרה שלך- הרי, לא מדובר ברכב ספורטיבי, או רכב, ש"קורע" את הכביש- סה"כ אוטו קטן וחמוד! אז, למה בכלל להתאמץ? -אני אישית אוהב את הפנימיות יותר, לפחות במכוניות הישנות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אגב, גיא, יש משהו חדש עם ה-127 דור ראשון שלך? -מעניין לראות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נמחק

מתאים בידיוק. רק אים אתה מלביש 165, הוא ישפשף את הבולם האחורי.

אבל הג'נט מתאים בול, כל הפיאטים הם 98X4.

ג'נטים של כל הפיאטים אונו מתאימים או רק של אונו סטינג?

ומה בקשר לגיר? ייכנס 5 הילוכים של אונו?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אגב, גיא, יש משהו חדש עם ה-127 דור ראשון שלך? -מעניין לראות!

הרכב כמעט מוכן. התמונות בקרוב.

לגבי הג'נט של כל פיאט אונו, איפו בראבה,מריאה, וכ"ו.

14 ו13 בעלי 4 חורים 98*4.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...