Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

innocenti

איך כותבים את האינוצנטי הזה באנגלית?

בגוגל בעיברית אין תמונות שלו ,נראה לי שלדודה שלי היה כזה.

pppppppppppppp.jpg

עדי גולדנברג 13399

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא אומר שככל שהרכב היה חרא בזמנו, הוא יותר ראוי לשימור כאספנות (ראו פייסר, טרבאנט ואפילו סוסיתא) - כי כמה כבר כאלה נשארו ? הכל הלך לזבל...

דווקא הגימיקים של מחשב מדבר וכו' הם האלה שעושים את הרכב מיוחד.

בדיוק! זו גם הגישה שלי, והאמת- אני "מתמחה" באיסוף של הרכבים, שלא ממש מעניינים אף אחד, חוץ ממני!:-D

ומה שמעניין- שפתאום, כשאתה נוסע עם כזה אוטו (כמו, למשל, עם המשאית ישנה)- אתה מקבל הכי הרבה תגובות חיוביות- וזה בניגוד, לשאלות המפגרות הסטנדרטיות, ששואלים את הבעליהם של הרכבים "הנחשבים", בסגנון: וואי, כמה זה עולה, זה בטח ימבה כסף?, או "יש לזה בטח 1000 כ"ס"!! , או "זה אוכל הרבה דלק, אתה בטח צריך תחנת דלק בשבילו!"- אז, כאן פתאום כולם נזכרים, שהיה להם כזה, או לאבא שלהם היה כזה, או שזה היה רכב ראשון, שנהגו, וכולם מתלהבים, רוצים לראות, לשבת, לשמוע! אז, מה יותר כיף- לענות על השאלות המטומטמות הסטנדרטיות, או לראות עניין אמיתי ברכב שלך של האנשים, שיודעים, על מה מדברים?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נכון.

גם בני ל. טועה לפעמים.

שלום בני לא טועה!!!

הנה הדגמים בסידרה של הטלבוט.

1 הוריזן.

2 סמבה ראלי

3 סולרה סדן

4 סולרה חמש דלתות

אין מה לעשות זה מה יש.

אגב בנפחים היו שתי סוגים אחד 1307 ןהשני 1507.

בין היתר המנוע 1307 של הסולרה שווק גם בפזו' 309

בסמבה ראלי היה מורכב אותו מנוע כמו בסיטרואן ויזה , פזו' 104 205 וגם ברנו 14

לידיעה כללית הסיטרואן "אלף האיים" היו מורכבים שתי מנועים זהים כמו שרשמתי למעלה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• אחראי פורום
פורסם

בני צודק,

ואני אישית זוכר שתי סולרה 5 דלתות שהיו לקרובי משפחה שלי.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אפשר תמונות (הוכחות) של סולרה 5 דלתות כדי שנאמין שהיה דגם כזה?

עדי.

בני צודק,

ואני אישית זוכר שתי סולרה 5 דלתות שהיו לקרובי משפחה שלי.

איתי.

עדי גולדנברג 13399

פורסם
שלום בני לו טועה!!!

בברכה בני ל.

אוי בני, קרעת אותי מצחוק עם המשפט הזה, אפילו בו הצלחת לעשות טעות :lol:

אה, עוד משהוא, ויזה 1000 האיים זה במקדונלד ביחד עם הקטשופ והמיונז, אתה בטח מתכוון ל 1000 אגמים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אה, עוד משהוא, ויזה 1000 האיים זה במקדונלד ביחד עם הקטשופ והמיונז, אתה בטח מתכוון ל 1000 אגמים.

כנ"ל, בגירה- קרעת אותי עם המשפט הזה, אבל הצלחת לעשות בו טעות... :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לכל הידענים למיניהם ביררתי מה האוטו ,האוטו סימקה קרייזלר 1978 דגם 1308 גי טי מנוע 1400 סמק הרכב הגיע עם חלונות חשמל נעילה מרכזית וחלונות כההים .

הרכב במצב נסיעה ללא טסט חצי שנה ,

קישור מצורף:

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://perso.orange.fr/1307/images/Vosvoitures/big/1308GT%255B1%255D.jpg&imgrefurl=http://perso.orange.fr/1307/vosvoitures.html&h=480&w=640&sz=53&hl=en&start=4&um=1&tbnid=5sM9MsQ3z0TTgM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3D1308%2Bgt%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Den%26rls%3DGGLJ,GGLJ:2002-03,GGLJ:en

עצוב אבל הרכב מועמד לגריסה ...(אבי אמר שנחפש רכב יותר פשוט לשיפוץ כמו חיפושית )אם מישהו מעוניין לקנות או להחליף אני אשמח

תודה גיא

• אחראי פורום
פורסם
אפשר תמונות (הוכחות) של סולרה 5 דלתות כדי שנאמין שהיה דגם כזה?

עדי.

לצערי אין, אבל אני יכול להגיד על עצמי שבתור ילד הייתי חוקר כל פרט על כל רכב,

אז את שתי הנ"ל אני זוכר די בבירור (אפילו שעברו 15-20 שנה מאז).

הטלבוטים ההם היו זהים לאלה שבתמונות שהעלת לפני כמה הודעות, רק בתוספת של דלת חמישית.

אגב, אחד היה בוודאות מודל 82, השני כנראה 81.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש במטע מול הכניסה למושב כפר הריף טלבוט סולרה 5 דלתות שנתקעה במטע לפני כמה שנים ומאז היא שם.

היא שייכת לבעל המטע.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מחכה להוכחות יש סבלנות

אני אישית לא מכיר סולרה 5 דלתות.

לצערי אין, אבל אני יכול להגיד על עצמי שבתור ילד הייתי חוקר כל פרט על כל רכב,

אז את שתי הנ"ל אני זוכר די בבירור (אפילו שעברו 15-20 שנה מאז).

הטלבוטים ההם היו זהים לאלה שבתמונות שהעלת לפני כמה הודעות, רק בתוספת של דלת חמישית.

אגב, אחד היה בוודאות מודל 82, השני כנראה 81.

איתי.

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...