Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן יקירי !

גם לעליזה ניסה איזה פרחח זב חוטם לפרק את הסמל הקדמי , הבעיה שלו היתה שפתאום היה עליו צל גדול ( עמדתי מאחוריו )

הכאפות שהוא קיבל מאבא שלו שיכנעו אותו לא להתעסק איתי ועם עליזה וגם תרמו להתרעות לחבריו על עצם קיומו של קרנף עצבני שהוא הבעלים של הכרכרה האדומה ... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

יום אחד, כשאני פותח בגז'- אני מגלה, שחסר סמל של-----מזדה "ליסינג" שלי! ואני אומר- כ)^%ק של מי, שגונב סמלים- זה מרגיזזזז!!!! אפילו, שזה לא אוטו שלי!

ואני שמח, שמצאת סמל חדש במהרה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דני,אם יש לך אפשרות לקפוץ לכרמיאל,אני אשמח וגם אודה לך:lol:.

גנאדי,אם אתה מעוניין יש ברשותי סמל של מאזדה,אתה מוזמן לבוא לקחת.:wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
דני,אם יש לך אפשרות לקפוץ לכרמיאל,אני אשמח וגם אודה לך:lol:.

גנאדי,אם אתה מעוניין יש ברשותי סמל של מאזדה,אתה מוזמן לבוא לקחת.:wink:

בכיף , אני אגיע !

גנאדי מעניין למה אף אחד עוד לא גנב את הסמל של הדייהולט שלי - האם גם לגנבים יש כבוד ? :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

תודה, גם לי יש, אבל אני כבר לא שם- למה לתת עוד הפעם פרס למישהו? -עד ש"אתפוס קריזה", וארכיב- מעצבן בלי!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בכיף , אני אגיע !

גנאדי מעניין למה אף אחד עוד לא גנב את הסמל של הדייהולט שלי - האם גם לגנבים יש כבוד ? :wink:

האופל מחכה לך,וכמו שהובטח,אתה מוזמן לקבל סיבוב,כי בקרוב לא תוכל:-(,

אגב,למישהו יש המלצות איך לשים את הסמל כדי להקשות על הגנבים?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

הבעיה, שכל ניסיון "להקשות" רק יגרום/עלול לגרום נזק לאוטו: לדוגמה- לשים ניטים- גם מכוער, גם לעשות חורים מיותרים, וגם בעת ניסיון להוריד- הסמל יישבר, והגנב ישרות עוד יותר את האוטו!

פורסם

חשבתי על סיליקון,דעתכם?,

נ.ב תודה לניר על העזרה בחיפושים אחר סמל באיביי.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

זו האופציה "השפויה" היחידה...

פורסם

אוקיי,ננסה עם סיליקון,

אם יש למישהו עוד המלצות,אשמח לשמוע.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...