Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הגיע במכולה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2400 $ כולל עלות ההובלה ?

הלוואי.

המכס דרש תשלום מכס על תכולת הקרטונים? (אם הם חלקי חילוף כמובן)

דרש אך שכח. בהתחלה היא רצתה לראות קבלות על כל הפריטים, אבל בלהט הדיון על ערך האוטו, החבילות נשכחו.

אגב,האם הדגם הנ"ל "סובל" מממיר קטאליטי ו/או יחס דחיסה נמוך משל אחיו האירופאים?

בהחלט. ב 1975 דרישות זיהום האויר של קליפורניה היו המחמירות בעולם. יתכן והאוטו הזה עומד בתקן הישראלי הנוכחי...

הפנסים העגולים הם "השתלה" לריצוי התקנות האמריקאיות, וכך הם נראים. האוטו נולד עם פנסים מרובעים, והם יאים לו.

האם אלה פגושים פדרליים?

המכונית הזו יוצרה למען השוק האמריקאי - שוק הרכב הגדול בעולם - והותאמה לדרישותיו. יש בה עשרות אם לא מאות שינויים שנועדו להתאים אותה לתקינה ולטעם האמריקאי. זה מתחיל בספידומטר במיילים ומתגים ומדבקות יצרן באנגלית ולא בגרמנית, ממשיך בשינויים שונים במנוע למניעת זיהום אויר, מתלים רכים יותר, גווני צבע וריפוד אחרים, ועוד ועוד.

הפגושים הם מסוג phase 2 - השלב האימתני ביותר. בשלב זה נדרשו הפגושים למנוע כל נזק בפגיעה בקיר במהירות של 5 מייל לשעה. הפגושים המקוריים של ה 116 עמדו ב phase 1 בו נדרש שלאחר פגיעה כנ"ל לא יהיה נזק לפנסים ולמיכל הדלק, ולכן דגמי 1973 שווקו עם הפגושים האירופים גם בארה"ב.

אין לי כוונה לשנות את המכונית. כך היא נולדה, וכך תישאר. היא W116 אמריקאית, וגם אם נחליף לה את הפנסים והפגושים לא תהיה אירופית.

נראה שקיבלת שרות טוב...

אז למה להעליב נצפתה בקונטרם לא בנמל אשדוד...

אני לא חושב שקיבלתי שירות טוב בקונטרם. תמורת איחסון של פחות מ 24 שעות דרשו תחילה 1300 ש"ח שכללו אחסנה של עשרה ימים. לאחר שלא הסכמתי לשלם את הסכום, מחקו מהחשבון את עשרת ימי האחסנה, ובמקום זה הוסיפו "אגרת רכב" של 500 ש"ח, לסכום כולל של 891 ש"ח. ויכוח נוסף הוריד את הסעיף "פקיד לווי" מהחשבון (55 ש"ח). דיברתי עם אריה קרמן, מנכ"ל קונטרם, והוא הסביר לי כמה זה עולה לו, ואיך הוא לא מרוויח מפריקת המכולה כלום. אני חושב שהם מנצלים את זה שאתה בידיים שלהם, ומעמיסים על החשבון בשיטת מצליח. גם היחס של הפקידים השונים שם, ובמיוחד רוויטל מהמחסן ואבי ממשרד האיתורים, מתחת לכל ביקורת.

היום ביקרתי את האוטו לראשונה במוסך. המכונאים קיבלו את פני כמו שמקבלים אבא טרי. כולם רוצים לעבוד על האוטו, ואפילו הצטלמו איתו. המנוע הונע, ובעיות מערכת ההזרקה נפתרו ע"י ניקוי האינג'קטורים. הוחלף גם חיישן התנעה קרה, ונראה שלא תצטרך עוד הרבה, אם כי ביקשתי שיעברו על כל המערכות ויבדקו דבר-דבר.

נמרוד

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

koral7 כתב:

המכס דרש תשלום מכס על תכולת הקרטונים? (אם הם חלקי חילוף כמובן)

דרש אך שכח. בהתחלה היא רצתה לראות קבלות על כל הפריטים, אבל בלהט הדיון על ערך האוטו, החבילות נשכחו.

נמרוד

יש לומר שאותי זה ממש שימח ...

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

או שאנחנו נעשה את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יום אחד נמרוד ירצה להתמנות לתפקיד שר הבריאות, ומישהו יחשוף את תרגיל העוקץ שאתה גרמת לו לעשות.

אבי, תודה עכשיו, לפני שאי אפשר יהיה לעצור את כדור השלג.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...