Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת רנו מחפשת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית פעם היה פעם.

שנית, למיטב ידיעתי יש מנכ"ל חדש במקום מכבי קרסו.

שלישית, הם פונים, אז למה להתחשבן? רוצים - יש כתובת. לא רוצים- חבל על בזבוז הצ'אנס.

אגב, אם יש תחקירן סימן שהם מתיחסים לזה ברצינות (השערה שלי, אין לי רנו אספנות כך שאני לא מעורב...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ראשית פעם היה פעם.

שנית, למיטב ידיעתי יש מנכ"ל חדש במקום מכבי קרסו.

שלישית, הם פונים, אז למה להתחשבן? רוצים - יש כתובת. לא רוצים- חבל על בזבוז הצ'אנס.

אגב, אם יש תחקירן סימן שהם מתיחסים לזה ברצינות (השערה שלי, אין לי רנו אספנות כך שאני לא מעורב...)

שלום בני.

אני סיפרתי בדיוק מה קרה!

אני מניח שקראתה בעיון את מה שכתבתי ובפרוש הדגשתי שהדלתות פתוחות אבל לשני הכיונים.

לי לא ניראה שיש התענינות מיוחדת מטעם הנציג כי אני כתבתי את התגובה לפני מיספר ימים ועדין לא קיבלי שום תגובה!

לא חיובית ולא שלילית. אני זרקתי כפפה ירימו טוב לא ירימו גם טוב.

אני מעונין ביצרת קשרים וקידום נושא האספנות מטעם חברת רנו הרי הרבה חברות בארץ מתיחסים לנושא האספנות באהדה.

אם חברת רנו תחליט שהיא מעונינת לפרסם את נושא האספנות של מכוניות רנו דרכה ודרך האתר רנו שלה אהלן וסהלן.

הפרדוקס הוא שלמכבי קרסו יש מכוניות אספנות בבעלותו הפרטית ובנוסף חברת רנו מפרסמת באלון של המועדון אז תגיד לי אתה אם לא לגחך?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
לי יש רנו 5 שנת 1988 !

הרכב במצב מקורי לחלוטין מכל הבחינות..

הרכב הינו יד 13 :shock: לא יודע איך זה הגיעה למצב הזה!

אבל רכב מעולה כחדש,לא מאכזב בכלל חסכוני ואמין

ופשוט מכני!השבוע עבר טסט שנתי אחרון בשבילו..

וזהו פשוט רכב מעולה!

יניב :-)

יניב, אתה והרכב שלך זה בדיוק מה שאנחנו מחפשים לתערוכה.

תשתף פעולה?

איך אפשר ליצור אתך קשר? סלולארי? מייל?

תודה מראש

טל, רנו.

פורסם

לדעתי הרבה מהחברות בארץ לא כל כך עושות את החיבור בין הישן והחדש. ניתקלתי בזה עת עשיתי את ההשקה לרכב שלי.

תאר לך מן תערוכה כזאת שתכליתה לקדם מכירות של רכב חדש, ובתערוכה כזאת מוצגת ענתיקה יפיפיה שגונבת את ההצגה ואת תשומת לב הקונים הפוטנציאליים.

אני מניח שרב הפרסומאים לא היו אוהבים את הענין.

וכל זאת אשמח לדעת שאני טועה. בהצלחה

אריה

פורסם
יניב, אתה והרכב שלך זה בדיוק מה שאנחנו מחפשים לתערוכה.ברצינות:shock:?

תשתף פעולה?בכייף!

איך אפשר ליצור אתך קשר? סלולארי?בפרטי מייל?[email protected]

תודה מראש

טל, רנו.

בבקשה יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

שלום לכולם!שמי גיא ויש בבעלותי רנו 5 טורבו 2 כמובן מנוע מרכזי הרכב בצבע פנינה,ראיתי את התגובות שלכם כלפי הנושא ואני מסכים עים בני,רק מי שחווה את הזילזול של חברת קרסו כלפי עזרה בחלקים והגישה שלהם וביכלל לספורט המוטורי יכול להבין איזה אנשים מנהלים את קרסו .ועוד דבר אני מיתחנן מי חברת רנו לירכוש רנו מגאן ספורט F1 יותר מי שנה יש רק הבטחות ,אז למה לי לעזור לחברה שדואגת רק לאינטרסים של חברות ליסינג ולא מענינת אותם האנשים שבאמת אוהבים את ריכבי רנו! תודה גיא

• תוכן חדש...