Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם ניירות /ללא ניירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו?... :roll:

היה מקרה דומה לשלך ,

תאר לך מצב בו הבעלים החוקיים של הרכב השאיר את הרכב במגרש מטעמים מסוימים .

נניח לחניה של שנה מטעמי נוחות , שילם לבעל המגרש עבור שנה אולם מעולם לא בא לקחת

את רכבו וויתר עליו .

בעל המגרש תמיד יוכל לטעון כי מגיע לו אכסנה של תקופה מסוימת בגין חניית הרכב אצלו תקופה ארוכה כל כך .

תמיד הוא יוכל לחכות לבעל הרכב שישלם לו אבל במקרה שמישהו מעוניין ברכב זו אולי דרך מצידו לנסות ולגבות

את התשלום או חלקו ואפילו ממך (הרי לא אכפת לו מי ישלם ) על תשלום זה אתה והוא צריכים להגיע להסכם .

לא הייתי עושה משהו מאחורי גבו למרות שהוא איננו הבעלים החוקיים של הרכב .

הייתי מנסה להגיע איתו להסכם , ורק אז מעביר בעלות .

ההסכם איתו יגובה בהסכם בכתב כל כך שמקבל את חלקו באכסנת הרכב ובתמורה ישחרר

את הרכב ממגרשו .

זו כמובן דוגמא אחת , יכולים להיות מקרים נוספים .

בכל מקרה לא הייתי נוקט בגישה מאחורי גבו אלא מנסה להגיע להסכם .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

במצב כזה, שווה ללמוד את המצב על בוריו לפני שנכנסים לסיפור ואין להסתמך על צד אחד בעניין! אתר את בעל הרכב המקורי ובדוק איתו את הגירסה שלו לסיפור, הנכונות שלו לעזור לך, ואת מצב הדברים.... אם בעל הרכב עויין (ויש כאלה) חבל על הזמן כי הוא עלול להכשיל את הסיפור מראש! אם יש מצב לגייס את בעל הרכב לטובתך, המצב טוב יותר... בשלב הראשון במידה ואין הסכם משפטי אחר, העבר את הרכב על שמך ובכך אתה "קונה" חזקה על הרכב, החתם את בעל הרכב על מסמך רשמי (רצוי בחתימת נוטריון) כי הוא מוכר לך את הרכב וידוע לו כי לא קיים כל הסכם כובל אחר לרכב, והרכב שייך לו בלבד! עם מסמך זה ואישור הבעלות על הרכב גש למקום הרכב, הצג מסמכים לבעל המקום ותגיד לו כי הרכב שלך ואתה רוצה לקחת אותו על פי החוק (שוב במידה והרכב הגיע אליו בדרך לא כשרה, אין לו הרבה ברירה) תציע לו סכום נמוך לפיצוי על המאמץ בשמירה על הרכב וזהו! במידה והוא אינו מסכים ניתן לפנות למשטרה ולהגיש תלונה, אם אין למחזיק הרכב חזקה חוקית לרכב בשלב הזה הוא יתקפל...במידה ולא, ניתן להוציא צו בית משפט לקחת את הרכב שלך! יתכנו התפתחויות נוספות ולכן חשוב לצמצם עליות על מנת לצמצם את הסיכון בהפסד כלשהו, אבל אם הרכב שווה את המאמץ, שווה לנסות, יש בפעולות האלה סוג של הימור, אבל זה מה שעושה את העניין יותר מעניין לא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני וגם חבר נימצאים בבעיה דומה,

אני רציתי לקנות קפרי שזרוקה בחצר אצל איזה בחור שהיא לא שלו אלא של חבר שלו, הוא רוצה עליה הרבה יותר ממה שהיא שווה באמת, הסכמתי בסופו של דבר לסכום שדרש ואז הוא החליט להעלות במחיר, כיוון שהבחור הוא סוחר ממולח חשבתי לאתר את החבר שלו ולסגור איתו את העניינים אבל אני חושש מתגובת בעל המיגרש שהיא שוכבת בו ושהוא יעשה הכל על מנת לא לתת אותה.

החבר שלי קנה קפרי ממגרש לברזל והחליט לאתר את הבעלים על מנת לבקש ממנו להעביר בעלות, כשאיתר אותו בטלפון הבחור נתן תחושה שהוא רוצה את האוטו בחזרה, כרגע לא ידוע מה הבעלים הרשום של האוטו ירצה לעשות.

אם אני הייתי מחזיק ברכב שהוא לא שלי ובחור היה רוצה לקנות אותו ממני ובסוף הולך מאחורי גבי פשוט הייתי מפרק את האוטו לחלקים וסוגר את הסיפור, לכן אני ממליץ לנסות הכל בדרכים ישרות על מנת שכולם יצאו מרוצים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

חד משמעית- לא עושים כלום מאחורי הגב, ולמה: א. לך תדע, עם מי אתה בכלל מתעסק? אולי זה עבריין, שווה לך סיכון? ב. כמו שאמר אופיר- גם אדם סביר, שמחזיק משהו, שבנסיבות כאלה ואחרות שייך לו (נניח, באמת, שקנה "חוקית" עם הסכם ללא העברה, מסיבות כאלה ואחרות)- יעשה הכל, כדי לפחות למרר את החיים למי, שבא לעשות צעד כלשהו מאחורי גבו- וכצד הראשון- לרכב ייגרם נזק בלתי-הפיך!

חוץ מזה, עצה לי לך- תברר טוב-טוב, ולא רק בעל-פע עם ה"בעלים הרשום" אפילו- מה הייתה הבעיה, שמנעה מהם לעשות העברת הבעלות בעבר- כי תזכור, שחוסר טסט בלבד לא מנע בעבר לעשות העברת בעלות! קרוב לוודאי, שיש עוד משהו- נניח, עיקול במשרד הרישוי! אתה לא באמת רוצה לקבל את "ההפתעה" כאשר כבר תשלם לשניהם, ותיגש למשרד הרישוי! תאמין לי- זה לא נעים! אני פעמיים ניתקלתי בעיקול על הרכב, שאפילו הבעלים לא ידע עליו, כלומר, העיקול בפועל הוסר מזמן, אבל במחשבים "המשוכללים" של משרד הרישוי זה "משום-מה" לא התעדכן- לשמחתי, בשני המיקרים הבעלים ממש אהבו את האוטו, ועשו נסים וניפלאות, כדי להוריד את הרישום, ועוד לפני, ששילמתי להם (ולא בשביל הכסף-מדובר באנשים מבוססים, וגרושים). אני לא רוצה לחשוב, מה היה קורה, לו הייתי משלם כסף, מגיע להעברת בעלות, ומגלה שאין אפשרות- והבעלים היה אומר לי: מה אתה רוצה- בעיה שלך!"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...