Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא title האם ניתן לייבא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של דבר קניתי את הרכב ללא ה title (ה MGA) והתחלתי במרוץ להכנת הניירת, הכיוון היה להשיג את ה bill of sale כפי שהמליצו חברים בשרשור וגם די מפורט וברור באתר התחבורה האמריקאי.

הבעיה מתחילה במשרד התחבורה בארץ הקודש, פניתי למשרד התחבורה על מנת לברר ולקבל טפסים לייבוא הרכב, שם חיכתה

לי הפתעה לא נעימה, לא מכירים את המושג "bill of sale" נאמר לי שניתן לקבל רשיון יבוא רק עם title או registration (גם בחברת השילוח אמרו אותו הדבר).

את הרכב קניתי בידיעה ברורה שאין לו title לכן הבטחתי למוכר שאני אשלם עבור כל ההוצאות להכנת הניירת לייצוא כולל את ה bill of sale.

לאחר שהבנתי שבארץ הקודש יכירו רק ב title, בקשתי מהמוכר שינסה לבקש העתק מקורי של ה title ממשרד התחבורה האמריקאי. לאחר כשבוע קבלתי מייל משמח מהמוכר שאומר שהצליח לקבל title מקורי ושיקח בין שבועיים לשישה שבועות עד שיגיע בדואר. עלות הבקשה כולל האגרה נא לשבת טוב $785.00. את הסכום הזה אני אשלם למוכר היות והבטחתי.

אני רק מבקש להבהיר שאין לי טענות לאף אחד מהפורום ואת הנ"ל כתבתי על מנת לידע אתכם במידה ותגיעו לסיטואציה כנ"ל.

בברכה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לך לא לשלם את הסכום הנ"ל ללא הצגת חשבונית או אישור הפקדה מצד המוכר. האגרות שאני נתקלתי בהן כאן היו נמוכות מאוד, זו גבוהה באופן מיוחד.

לגבי מה שבקשת ממני לבדוק, עוד אין לי תשובה, אבל אני מברר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאחר שהבנתי שבארץ הקודש יכירו רק ב title, בקשתי מהמוכר שינסה לבקש העתק מקורי של ה title ממשרד התחבורה האמריקאי. לאחר כשבוע קבלתי מייל משמח מהמוכר שאומר שהצליח לקבל title מקורי ושיקח בין שבועיים לשישה שבועות עד שיגיע בדואר. עלות הבקשה כולל האגרה נא לשבת טוב $785.00. את הסכום הזה אני אשלם למוכר היות והבטחתי.

אני רק מבקש להבהיר שאין לי טענות לאף אחד מהפורום ואת הנ"ל כתבתי על מנת לידע אתכם במידה ותגיעו לסיטואציה כנ"ל.

בברכה,

ישראל

שטויות,

במקרה שהרכב רשום על שמו של המוכר, הוא יכול להגיש בקשה ל Duplicate title

זה עולה פחות מ50$, תלוי במדינה.

עם זה לא רשום על שמו, זה קצת יותר מסובך, אבל אפשרי להוציא TITLE על שמך

מצא משהוא מקומי ותן לו יפוי כךpower of attorny

ועוד פעם, החוקים בין מדינה למדינה הם קצת שונים,

לדעתי, שלח אותו לדוד של בנדר, דילרים יכולים להוציא title גם לעציץ.

פורסם
שטויות,

במקרה שהרכב רשום על שמו של המוכר, הוא יכול להגיש בקשה ל Duplicate title

זה עולה פחות מ50$, תלוי במדינה.

עם זה לא רשום על שמו, זה קצת יותר מסובך, אבל אפשרי להוציא TITLE על שמך

מצא משהוא מקומי ותן לו יפוי כךpower of attorny

ועוד פעם, החוקים בין מדינה למדינה הם קצת שונים,

לדעתי, שלח אותו לדוד של בנדר, דילרים יכולים להוציא title גם לעציץ.

לרכב לא היה title ולא registration כמו שכתבתי.

מה עושים בארץ הקודש כאשר לא משלמים אגרת טסט במשך 50 שנים? ולו ולא היה קיים החוק לגבי רכב אספנות?

או פשוט יותר, כאשר רוצים להעלות רכב לכביש שלא שולם עבורו אגרה כמה שנים, לא משלמים עבור כל השנים?

במקרה שלי הרכב ירד מהכביש בשנת 1962.

המוכר ידע אותי בנ"ל, רק שלא ידענו שבארץ הקודש לא יכירו ב bill of sale שלא היה מצריך לשלם את כל האגרות.

בכל מקרה עדיין לא שילמתי, כאשר יגיע ה title אקבל העתק מוסב על שמי, את העתק הקבלה וחשבון מפורט של תשלום האגרה.

יום טוב,

ישראל

פורסם
אני מציע לך לא לשלם את הסכום הנ"ל ללא הצגת חשבונית או אישור הפקדה מצד המוכר. האגרות שאני נתקלתי בהן כאן היו נמוכות מאוד, זו גבוהה באופן מיוחד.

לגבי מה שבקשת ממני לבדוק, עוד אין לי תשובה, אבל אני מברר.

כמובן ! ותודה רבה,

ישראל

פורסם
ישראל

אני אזרחית אירופאית, TITLE אמריקאי לMB לא ממש משנה לי:-) אבל תודה בכל מקרה סליחה על ההתעלקות , אבל מה זה משנה שאת אזרחית אירופאית ?

אירית

האם אני יכול להבין שאם אקבל אזרחות אירופאית יהיו לי הקלות ביבוא רכב אספנות ? כי ביבוא רכב רגיל אני יודע שלא

תודה מראש

בברכה יהודה

פורסם

like i wrote you

unreal

785$ to get a duplicate title its a rape for

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
like i wrote you

unreal

785$ to get a duplicate title its a rape for

Do I have to pay excise tax with my Massachusetts registration?

In Massachusetts, excise tax is paid to the city or town where the vehicle is registered. You are not required to have proof of paid excise tax when you renew a registration. However, if you don't pay excise tax, you can have your registration suspended or refused for renewal.

bender,

הכתוב בכחול הועתק מאתר ה DMV של Massachusetts. גם שם צריכים לשלם אגרה שנתית ואם לא משלמים

הרשיון מעוכב.

את ה MGA קניתי מחוץ ל ebay. שם למוכר יש 2,115 פידבקים 99.9% חיוביים, כך שאני דיי נוטה להאמין לו

שזה הסכום ששולם בפועל.

ישראל

פורסם
http://www.mass.gov/rmv/titles/6dup.htm

http://www.mass.gov/rmv/titles/index.htm

http://www.mass.gov/rmv/fees/index.htm

קרא ותבין, זה לא צריך לעלות יותר מ100$+-

אולי תבין שעובדים עליך.

כל מה שכתוב בקישורים הנ"ל כבר קראתי וחרשתי לכל הכיוונים. הכל לגבי חידוש title !

כאשר אני חוזר וכותב שוב הבעיה לא ב title או בשיחזורו הבעיה שלרכב לא שולמו אגרות שנתיות במשך כ 45 שנים!

ובכדי לשחזר את title היה צריך לשלם את האגרות ורק לאחר מכן להגיש בקשה לשיחזור ה title.

בכל מיקרה כאשר אקבל את העתק הקבלה והחשבון המפורט אעלה אותו בפורום ונראה ממה מורכב התשלום.

כמובן לפני שאשלם.

ישראל

פורסם

first of all you dont need to pay tax at all.x

when i sell a car only jersey buyers pay me taxes , you dont need to pay tax at all, and you dont need a valid inspection, you just need the title and that it.x

ill give you example- someone left at my lot 2003 bmw 530, after i repaired it and cleaned the car he dissapired- he couldnt pay for the repair- engine went dead.x

so i files a claim to have the tile under my name - i can do that after 3 monthes if the car in my lot- it was 7 monthes ago.x

special company that deals with that took 650$ and in 1-2 monthes ill have clear title under my name for the bimmer- so think carfuly if the guy dont steal you naked, let me tell you something - he is x:idea:x

פורסם

2 אנשים שגרים בארה"ב ומתעסקים בעגלות אומרים לך שזה לא עובד ככה,

אתה בשלך......

טוב, העיקר שתהנה!

פורסם
2 אנשים שגרים בארה"ב ומתעסקים בעגלות אומרים לך שזה לא עובד ככה,

אתה בשלך......

טוב, העיקר שתהנה!

carts?x

פורסם

סוף סוף הגיע ה title המיוחל.

רק מה, עם טעויות : מתחת לכיתוב - CYL מודפס 06 נראה לי שהכוונה למס' הצילינדרים צ"ל מודפס 04.

מתחת לכיתוב - BODY STYLE/TIPE מודפס COUPE צ"ל מודפס ROADSTER או TOURER.

מתחת לכיתוב VIN NO בין כמה אותיות ומספרים צ"ל קו נטוי (סלש) במקום הדפיסו את הסיפרה "1"

(צ"ל HDA43/XXX הדפיסו HDA431XXX)

האם צריך לבקש תיקון title ?

תודה,

ישראל

• תוכן חדש...