Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה אבל,לפנ י כל נסיעה כזאת אתה מתפלל שלא תיתקע בדרך,ואת זה רוב האנשים לא יספרו לך,שים לב,כולם יאמרו לך,כן,בטוח,אני עשיתי את זה....כן גם אני עשיתי הרבה עם קורטינה 82 ,ומה אני אגיד לך...במחשבה שנייה,הייתי מת שיהיה לי רכב אספנות כזה או אחר,אבל,לא הייתי חורש עליו ונוסע איתו בעליות כל יום,כי הוא פשוט ייהרס,והבלאי מה לעשות...הוא גבוהה,אתה תמצא את עצמך,כל שבוע עם תקלה אחרת,אפילו שהרכת במצב פיקס.

פורסם

GL-10 לא כול כך נכון מה שאתה אומר,

חבר שלי נוסע כול יום(עם רכב אספנות) כרמיאל- נשר וחזרה,תקלה אחת אין,כאשר הרכב מטופל הכול בסדר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

דעתי שונה מדעת רוב המגיבים כאן.

שאלת לגבי שני רכבים ספציפיים, מיני וחיפושית, יש לי חיפושית ואני אתייחס רק לחיפושית. נניח ומבחינת אמינות אין שום בעייה וחיפושית מתוחזקת יכולה לעלות יום יום את העליות לרמת הגולן ללא שום בעייה, בדיוק כמו שעשתה את זה לפני 40 שנה.

אבל שאר המכוניות ב 40 השנים האחרונות התקדמו מאוד, קצב זרימת התנועה גבוה הרבה יותר, עם חיפושית אתה תעקב את התנועה בכבישים חד נתיביים, אין לך רזרבת כוח לעקיפת משאית שנוסעת עוד יותר לאט, בירידות 4 בלמי תוף ללא בוסטר לא מספקים את הסחורה, לפני 40 שנה היה מקובל להגיעה לעבודה/לימודים עם בגדים מסריחים מזיעה והיום זה כבר הרבה פחות מקובל.

אולי מרצדס ממוזגת עם מנוע 2800 מודל 76 יכולה לעמוד במשימה בכבוד, אבל חיפושית בפירוש לא.

כתבתי את זה כמה פעמים, אני חוזר על זה שוב : לדעתי במצב התנועה של היום חיפושית היא אך ורק רכב תחביב ו/או לנסיעות עירוניות קצרות בקייץ בלבד.

פורסם

מסכים עם בוקי,

אומנם החיפושית יכולה לעבוד קשה, ולעלות לכרמיאל או לגולן, אך זאת במהירות של 65-75 קמ"ש ועם כתמי זיעה עזים על הנהג.

עדיף משהו עם יותר מ36 כוחות סוס, 4 הילוכים, ועם מזגן טוב.

משכנתא זה קל

פורסם

רן, להגיד שסופי היא בצבע חאקי צבאי זה בפירוש להעליב אותה. :-(

הרי אף אחד לא משתמש במונח הזה וכולם קוראים לו, במלה אחת- חרא...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי צודקים המגיבים כולם.

אין ספק שנסיעה בתנאים מאומצים כגון עליות, ירידות ופיתולים גובה את מחירה בבלאי מואץ יותר.

אין ספק שעייפות המכללים וגילם משפיעים אף הם על הבלאי לעומת מכללים חדשים.

אני חושב שההחלטה צריכה להתקבל עפ"י מספר פרמטרים:

1-כלכלי - האם אתה מוכן לשלם יותר על צריכת חלפים ודלק?

2-בטיחותי - האם תוכל להימנע מעקיפות מיותרות בעליות ותיסע לאט מכפי שאתה רגיל בירידות?

3-נוחות - האם תסכים לכבות את המזגן (במידה ויש) בעליות ארוכות או להגיע מיוזע לעיתים לעבודה?

אם תשובתך חיובית לכל השאלות - לך על זה!

לפני כחודש עברתי להתגורר בגליל המערבי והוולוו 144 שלי נוסעת לחיפה ואף חוצה את הכרמל לצידו המערבי כפעמיים בשבוע.

מדובר על הרבה עליות וירידות ובינתיים היא עומדת בכך בגבורה אבל אין ספק שאשלם על כך מחיר מסויים בטיפול הבא...

בהצלחה,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דיברתי על העניין עם חברים שלי בזמן שהשירשור הזה נפתח. ויצא שלבסוף חבר אחר שלי קנה חיפושית.

הסתבר ששנינו היינו משוגעים על הרכב, אף אחד לא ידע שהשני מתעניין בנושא וכך יצא שברגע שפלטתי משהו בנושא הוא עשה מעשה והלך וקנה את הרכב, כרגע אני מתבונן מהצד ואראה עם הרכב שלו יעמוד בציפיות שאני אייעד לרכב שלי, בעז"ה.

כיום שנינו גרים במושב במרכז רמת הגולן.

היינו שמחים לדעת (אנחנו: בעל הרכב, ועוזרו הנאמן), האם יש מוסך טוב לחיפושית בקצרין? או טבריה?

בנוסף,

על אילו מכלולים יש לשים עין כדי שהרכב יהיה בטיחותי ויוכל לשמור על אונו הגברי?

שאלה לסיום,

מהי מהירות השיוט במומלצת בחיפושית, האם מהירות של 70-90 קמ"ש היא הגיונית?

תודה רבה על התשובות.

ביום ראשון נעלה את הרכב מהמרכז לרמה לאט לאט עם משהו כמו 3 עצירות...

האם הדרך המומלצת היא לנסוע דרךף ואדי עארה עד עפולה, משם לפנות לבית שאן, לעלות לצמח, לעקוף את הכינרת ממזרח ואז לעלות עד למחוז חפצנו?

דרך שתרחם על הרכב ואפילו תאריך את משך הנסיעה תתקבל בברכה.

על החתום,

מיצו'

• תוכן חדש...