Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה - גניבת רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלבים בחצר האזעקה הכי טובה, רצוי גרמני, תאמינו לי מנסיון למזלנו החברה מפחדים מכלבים (עדיין).

כאחד שהרעילו לו כלב אחד, זה לא ממש כיף.. במיוחד כאשר גם גונבים לך דברים בנוסף...

אפשר להיתגונן בכל מני דרכים, להיות חכם, לא למשוך תשומת לב מיותרת וכו'... וכמובן, תפילה למי שמקשיב :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אפשר להפעיל כל מיני טריקים, האמת, זה לא עוזר. מול גנב נחוש שום דבר לא עובד. רבותי וגבירותיי, תכניסו טוב לראש: מספר שלדה נוסף למקרה שהרכב ימצא, וביטוח. אלה שני הדברים היחידים שיעבדו חוץ מלשבת עם טיל לאו במרפסת.

ולמי ששאל: סאנבים אלפיין 1963, יהי זכרה ברוך.

פורסם
אפשר להפעיל כל מיני טריקים, האמת, זה לא עוזר. מול גנב נחוש שום דבר לא עובד. רבותי וגבירותיי, תכניסו טוב לראש: מספר שלדה נוסף למקרה שהרכב ימצא, וביטוח. אלה שני הדברים היחידים שיעבדו חוץ מלשבת עם טיל לאו במרפסת.

ולמי ששאל: סאנבים אלפיין 1963, יהי זכרה ברוך.

היתה לי בדיוק כזאת 1964 או 65,אבל זה היה די מזמן.

מענין מי ירצה דוקא לגנוב רכב כזה?

פורסם

64-65 הן קצת שונות (fins בכנפיים יותר נמוכים, גריל קצת אחר, מנוע 1700) אבל בעיקרון אכן אותו רכב.

מי ירצה לגנוב? זו בדיוק הפואנטה שאני מנסה להדגיש: גונבים ללא אבחנה. רואים רכב יפה ומשופץ ובזה זה נגמר. מה שאני מנסה לעשות כאן הוא להזהיר את כולם שיכניסו לראש שרכבי אספנות המצאים בקבוצת סיכון גבוהה, ושיקחו את הנושא מאוד מאוד ברצינות.

איתן

פורסם

היום נודע לי שניגנב לאחד מראשון בחניה ליד הבית מיני צהובה עם סאן רוף, לפני שבועיים, הרכב היה משופץ ברמה גבוהה מאד:-(.

פורסם

נראה לי שצריך שירשור דביק עם כל המכוניות הגנובות , אולי יהיה מזל וזה יעזור למישהו להחזיר את הרכב אפילו סיכוי הכי קטן,

וגם זה יעלה את המודעות של שאר האספנים למיגון

אז אם יש לכם תמונות תעלו אותם

פורסם

דעיון מעולה, באמת התחלתי לחשוב על להעלות תמונות של הסאנבים. בתור בור אמיתי בכל מה שקשור למחשבים ופורומים, איך פותחים "שרשור דביק"?....

פורסם

גם אני ... כמוכם... אכול מדאגות בנושא!!!

לדעתי - ברז דלק חשמלי שמותקן במקום מוסתר, עם מפסק מוסתר, יכול לפתור חלק מהבעיות...

כמובן - שאין פתרון נגד גניבה בגרירה.

פורסם

לא קיבלת עוד טלפון מהגנב?

בדרך כלל יום או יומיים אחרי שהם גונבים הם מתקשרים לבעל האוטו ואומרים לו שאם הוא רוצה את הרכב אז שישלם 15 אלף שקל ושיבוא לאחת מהערים שלהם, אבל את הדבר הזה אני לא מציע, אתה הולך אליהם משלם לוקח את האוטו ובדרך הופ הם שודדים אותך שוב, הלכו 15 אלף שקל וגם האוטו ואתה מסתכן בזה שאולי גם ירו עליך...

פורסם

לחברים

הצעה קטנה לשירשור

גשו למסגר ובנו סנדלים על פי נתוני הגלגל מפלדה איכותית ,אחד לכל סרן ,או רכב מול קיר וסנדל אחד

גם טובי הגרריסטים יתקשו לעבוד בניחותא ,למול בעיה שכזו

יגאל

• תוכן חדש...