Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינויים בתקנות התעבורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא לא השמועות. הבעיה היא עם אלה שמאמינים לשמועות ומתיחסים להן כאל עובדות. גם השמועה על המועדון החדש וגם השמועה על מועדון החמש הופכים את השרשור הזה לשרשור פרטי של רב סרן שמועתי.

אני רק מתפלא שכמה חברים שאני מאד מעריך אותם מאמינים לשטויות האלו ומשתמשים בהן כדי לנגח. ואולי זאת היתה מטרתו של פותח השירשור? (לא..זאת סתם שמועה...).

זה בטח לא מוסיף.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הבעיה היא לא השמועות. הבעיה היא עם אלה שמאמינים לשמועות ומתיחסים להן כאל עובדות. גם השמועה על המועדון החדש וגם השמועה על מועדון החמש הופכים את השרשור הזה לשרשור פרטי של רב סרן שמועתי.

אני רק מתפלא שכמה חברים שאני מאד מעריך אותם מאמינים לשטויות האלו ומשתמשים בהן כדי לנגח. ואולי זאת היתה מטרתו של פותח השירשור? (לא..זאת סתם שמועה...).

זה בטח לא מוסיף.

אהבתי! :-D מציע להפוך את השרשור לאוסף של שמועות ההזויות!:twisted: מי מביא עוד שמועה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כל זמן שאין דם - לא משנים בישראל כלום.

בעלי הישנות צריכים להתפלל כל בוקר שלא תהיה תאונה עם הרוגים בה מעורבת ישנה. גם אם היא במצב מיכני יותר טוב מהרבה ליסינג חדישות אחרי טיולים במדבר.

פורסם
לדעתי המועדונים שצצו לאחרונה צהוב 5-6, סניף ירושלים ,סניף נתניה זו תעודת עניות למועדון החמש.

בני, אתה מערבב שני דברים שאין ביניהם שום קשר:

• מועדון צהוב 5-6 - התארגנות של אספנים מאזור הצפון, שאין לה שום קשר אירגוני למועדון החמש.
  • מפגש ירושלים - התארגנות מבורכת של חברי מועדון החמש מאזור ירושלים למפגש שבועי. הדבר נעשה בברכתו ובתמיכתו של מועדון החמש. עצם האיזכור של הפעילות הזו בצמוד ל"צהוב 5-6" אינו נכון ופוגע בחברים הירושלמים שלנו.

לגבי סניף נתניה - כרגע לא מוכר לי סניף כזה או התארגנות כזו.

מועדון החמש חייב לצאת בהודעה שהוא תומך ברעיון שימור התקנון הקיים .

מועדון החמש עשה בדיוק את מה שאתה מבקש לפני מספר שבועות - ראה כאן, אבל לנוחיותך אני אצטט את הקטע הרלוונטי:

מדיניותו הרשמית של מועדון החמש בנושא זה פשוטה וחד-משמעית - המועדון נגד כל שינוי שיפגע בזכויות וההקלות שהושגו במהלך השנים בנושא זה, ובאופן ספציפי המועדון מתנגד לכל שינוי בנושא הפטור ממעבדה מוסמכת והנחת ביטוח החובה. בו-זמנית, המועדון גם מתנגד לכל שינוי בנושא הגבלת הנסיעה בשעות 7-9 בבוקר, משום שלהערכת המועדון שינוי כזה יכול לפגוע באותן הקלות שתוארו קודם.

במהלך השנים האחרונות, המועדון פעל לשיפור תנאיהם של אספני הרכב (הכרה במשאיות, אוטובוסים), וגם למיסוד סופי של הפטור ממעבדה מוסמכת, שלא הופיע במפורש בתקנות עד לפני כשנתיים. קביעה סופית בעניין נעשתה ב"הוראת נוהל 10/2005 של משרד התחבורה" מיום 5.12.05, שנוסחה וסוכמה בהשתתפותו הפעילה של יו"ר המועדון.

לסיום, מכיוון שכבר הבאתי כאן תגובה רשמית של מועדון החמש, אוסיף התייחסות לנושא השמועות למיניהן:

מועדון החמש אינו עוסק בשמועות, אלא בעובדות. לכן, אנחנו לא נעסוק בשמועה הזו, שניראית מופרכת בעליל. להערכתנו, זה בלתי סביר שגוף כמו IVC ששם לו למטרה לשמור על זכויות בעלי רכבבי אספנות, ייזום מהלך שניתפס כפגיעה בזכויות אלו.

בנוסף, מועדון החמש עצמו סובל בעת האחרונה משמועות המייחסות לו פעולות דימיוניות כאלו או אחרות. לכן, אנחנו מסתייגים מהשיטה הזו, בין אם היא מופנית נגדנו או נגד גופים אחרים.

בברכה,

קובי מילוא

דובר מועדון החמש

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לבני ל,

התשובה לשאלתך היא כזאת- ישנם חברים שסיימו את כל הפרויקטים שלהם. הם לא מוטרדים בשל חוסר באיזה חלק שקשה להשיגו. בעיות טכניות מורכבות בריכביהם לא מטרידות אותם. כל הצי במצב מצוין. כולן עוברות טסט כל חצי שנה ללא כל בעיה.

ועכשיו ניפנו לטפל בבעיה של "שימור כלי הרכב".

ואני יודע, וכך גם אני מעריך שרוב מי שעוסק בענתיקות יודע שזה לא המצב, ולמעשה גם לא יהיה לעולם.

כניראה שיש אנשים שמעדיפם את ה"עסקנות" על האספנות.

אריה

פורסם
רעיון טוב גנאדי, אגב, שמעתי שחללית האספנות הראשונה נחתה על הירח אתמול והניפה שם דגל של המועדון:lol:

השמועה אומיייירררת, שזאת משאית אספנות והיא שופכת שם את כל השמועות. ולפי תקנות האספנות החדשות, חללית/משאית אספנות היא בת 35 טון מעמס כי אחרת היא צריכה עוד נגלה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
אהבתי! :-D מציע להפוך את השרשור לאוסף של שמועות ההזויות!:twisted: מי מביא עוד שמועה?

שמעתי ממקור מוסמך, שיש כוונה לחייב מכוניות אירופאיות מתחת לשנת 78, להצטייד בטמבונים אמריקאיים, כחלק מההסכמה להפוך אותן לאספנות...:roll:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

השמועה המדוברת הגיעה גם לאוזני, נראה, שמקורה הוא ברצון של המימסד התחבורתי לאכוף את החוקים ה"ירוקים" גם על רכבי האספנות.

ראשית, דובר על סגירה ארצית של אספקת דלק 96 והשארת 10 תחנות בלבד בפריסה ארצית שתספקנה דלק כזה בעבור רכבי האספנות.

שנית, שמענו וגם ראינו, באנגליה ובגרמניה, אכיפת המגבלה של שימוש ברכב אספנות רק בסופי שבוע.

יתכן ונרקם שת"פ בין המשרד להגנת הסביבה ומשרד התחבורה להחיל עלינו חוקים "ירוקים" כדוגמאת אירופה.

לכן כלום צריכים להטות כתף ולנסות להדוף מגמה זו.

כולי תקווה שזו עדין שמועה ואין ממש ועשיה בכוון מצדן של הרשויות.

לי עצמי יש אחד מהרכבים שמשמש אותי ביום יום (כמובן תחת מגבלת השעות המוכרת) ויהיה חבל שאצטרך להעמידו ותפעלו רק בסופי שבוע.

עדין אני בדעה שאל מול הרשויות צריכה לעמוד נציגות אחת שתייצג את כל רכבי האספנות בארץ ולא חשוב באיזה מועדון הם רשומים. לא נראה לי שהרשויות יתחילו להתעסק עם כל מועדון בנפרד ואם זה יקרה זה יהיה אסון לנושא האספנות.

כמות רכבי האספנות בטלה בשישים בהקשר של זיהום אוויר ולכן לא נראה שאנו נמצא על הכוונת של הרשויות, מאידך ע"מ להראות מדינה נאורה ו"ירוקה" יתכן וירצו לאכוף עלינו את מה שעשו באירופה.

אני תקווה שהקשרים הטובים שיש למועדון החמש עם משרד התחבורה - יהיו כאלה שנקבל התראה מספיק מוקדם על כוונות כאלו המוצגות כיום כשמועות.

מצא משה

פורסם

שלום לכולם

לא שמעתי ולא ראיתי , אני נוסע עם הקורטינה שלי כל עוד היא נוסעת ואני נושם .

גם אם צריך ,אני אפגין .

ואני לא אותר :evil: .

פורסם
הרב עובדיה יוסף, הוציא פסק הלכה המחייב את הממשלה להקים מסלול מרוצים לרכבי אספנות, בס"ד-רן

אספן-רב או רב-אספן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...