Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינויים בתקנות התעבורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במהלך השנים האחרונות, המועדון פעל לשיפור תנאיהם של אספני הרכב (הכרה במשאיות, אוטובוסים), וגם למיסוד סופי של הפטור ממעבדה מוסמכת, שלא הופיע במפורש בתקנות עד לפני כשנתיים. קביעה סופית בעניין נעשתה ב"הוראת נוהל 10/2005 של משרד התחבורה" מיום 5.12.05, שנוסחה וסוכמה בהשתתפותו הפעילה של יו"ר המועדון.

אתה כותב שהמועדון פעל למיסוד סופי של הפטור ממעבדה מוסמכת אשר לא הופיע במפורש בתקנות עד לפני שנתיים, הייתי אומר שאתה טועה ומטעה, במסמך אשר התקבל ב-04.06.91 אצלי ועליו חתומה ראש ענף רישוי אז בפרוש נכתב מה יש לעשות לפני ביצוע מבחן דו שנתי לרכב אספנות, נושא מעבדה מוסמכת לא מופיע שם אפילו ברמז ( המסמכים נמצאים אצלי ) נושא התקינה מתייחס לרכב מיושן בלבד, הואל נא לדייק בפרטים.

נושא התקינה הועלה ממקום אחר לגמרי, ואתה יודע זאת היטב, כמו גם מי העלה אותו אצל משרד התחבורה לפני כ- 4 שנים.

לא כך ? - זאב

zeev

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקרא שוב את המשפט "וגם למיסוד סופי של הפטור ממעבדה מוסמכת, שלא הופיע במפורש בתקנות עד לפני כשנתיים".

אכן במסמך מ-91 לא מופיע נושא המעבדה המוסמכת, אבל מכיון שאין שם אמירה מפורשת בדבר הפטור לרכב אספנות מהבדיקה הזו, אפשר גם לפרש שאין פטור כזה, והשאלה הזו אכן עלתה לפני 4 שנים במהלך הפרשה המפורסמת.

לכן, מועדון החמש סבר שיש צורך לעגן את הפטור מבדיקת מעבדה באופן ברור ומפורש. המסמך שאני התייחסתי אליו הוא משנת 2005, 14 שנה אחרי המסמך העתיק שאתה מתייחס אליו, ובו מופיעה בפעם הראשונה התייחסות ברורה ומפורשת לפטור מבדיקת המעבדה. אני חוזר ואומר, שהמסמך משנת 2005 נוסח בהשתתפותו הפעילה של יו"ר מועדון החמש.

לכן, אני לא טועה ולא מטעה, וכל אמירה שלך בכיוון הזה אינה נכונה ואינה במקומה.

קובי מילוא

דובר מועדון החמש

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
יש לי שאלת תם....

למה תמיד משרים אוירה שכיאלו איזה גליוטינה מרחפת מעל רכבי האספנות והתקנות ובעליהם?

ולמה אין תשובה לשאלה הזאת.

אני חושב שהאווירה מושרשת ע"מ שאנשים יפחדו לשנות את המצב הקיים.

haters will hate

פורסם

היי

אין טעם, ובאמת מיותר לבדוק כל העת "של מי יותר גדול".

מועדון החמש צובר משך השנים הכרה, יציבות שילטונית, וביחס ישר לכך - מתנגדים.

לא כל מה שנעשה בארץ ישראל בשנים האחרונות נעשה על ידי מועדון החמש, אבל מה שכן

נעשה על ידו לא יכול להיות משוייך למישהו אחר..

סתם כך, תוך שיטוט בפורום, נתקלתי פתאום בחיזוק לפעילות ברוכה של המועדון ע"י תגובת עו"ד (תגובה 12) שנחשב לאחד מיקירי הפורום באותה העת.

מעניין מה דיעותיו כיום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82229

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי

אין טעם, ובאמת מיותר לבדוק כל העת "של מי יותר גדול".

לא כל מה שנעשה בארץ ישראל בשנים האחרונות נעשה על ידי מועדון החמש, אבל מה שכן

נעשה על ידו לא יכול להיות משוייך למישהו אחר..

סתם כך, תוך שיטוט בפורום, נתקלתי פתאום בחיזוק לפעילות ברוכה של המועדון ע"י תגובת עו"ד (תגובה 12) שנחשב לאחד מיקירי הפורום באותה העת.

מעניין מה דיעותיו כיום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82229

בברכה

אבי נוף.

למיטב ידיעתי הוא המנהל והדובר של המועדון החדש אי וי סי

פורסם

כן, אבי.

בדיוק. כל מה שהתרחש בחודשים האחרונים קרה רק בגלל שמועדון החמש צבר הכרה ויציבות שילטונית.

המתנגדים, כולל אלה שהיו חברי המועדון ופרשו ממנו, עשו זאת רק בגלל ההכרה והיציבות השלטונית שלו. :roll:

לא, חלילה, בגלל התנהלות חשאית ותגובות שמזלזלות באינטליגנציה של חברי המועדון ושל קוראי הפורום, חלילה.

מעניין מה דיעותיו כיום.

סתם כך, תוך כדי שיטוט שלי בפורום, נתקלתי פתאום בהודעה המבקרת בנחרצות את הנוהג של מחיקת הודעות שאינן נוחות לועד.

עיין בדברי מי שפתח את אותה ההודעה, אז אחד מחברים רבים שחשו שדעתם אינה נשמעת, וכיום אחד מחברי הועד, ואחד מיקירי הפורום בעת הזו.

מעניין מה דעותיו כיום, לאחר שמחיקת 200 הודעות מארכיון הפורום הציתה את הסערה האחרונה.

(איני טוען שהסערה גרמה להוספת מתנגדים למועדון, חלילה. אלה מתנגדים רק בגלל יציבותו השלטונית, ולא בגלל מעשי הועד, כאמור...)

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129416

ההודעה שלך פשוט היתה "אם כל ההרמות להנחתה". צר לי.

פורסם
היי

מעניין מה דיעותיו כיום.

בברכה

אבי נוף.

מר נוף, למצער תגובתך הינה קנטרנית ומעוררת מדון מיותר.

אני וגם "אספני כלי הרכב הארצישראלים" (IVC) לא מעוניינים בריב עם איש, בטח לא עם מועדון החמש ואנשי וועד מתוכו (כמוך).

מעולם לא ציינתי שלמועדון החמש אין השגים, השגים שגם לי היה חלק בהם במהלך 12 שנות חברותי במועדון ומתוכם מספר שנים בהם הייתי בעל תפקיד מטעם המועדון. בכל רגע בו המועדון יציג הישג - אני אהיה הראשון לברכו על כך.

לעניין הפעילות "הברוכה" של המועדון והתנהלותו - באם אתה באמת ובתמים מעוניין להבין את דעתי בעניין (בעניין שהתרחש לפני כ-3 חודשים ולא לפני כ-3 שנים), נא קרא בעיון רב את השירשור הבא - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=166944&highlight=%D7%93%D7%95%D7%93+%D7%A0%D7%9E%D7%A8%D7%99

ודרך אגב, נחשבתי ליקיר הפורום מעצם יכולתי להוסיף לפורום מידע ונסיון שיש לי - מעבר לתמונות וברכות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

מועדון ה 5 קנה בזכות גמורה את מעמדו המתערער כיום,שמכל עבר נימתחת ביקורת על פעילותו,מועדונים חדשים קמו והראו שמועדון ה 5 סיים להיות האוטוריטה בתחומו,ובצדק.

להגיע לאוסף כזה של טעויות גסות בפרק זמן כה קצר זו פשוט אומנות לשמה.

גם אם היו מאד מישתדלים,לא יכלו לטעות יותר ממה שטעו-החל מהמחיקה השערורייתית של שני שרשורים מאחר "והם היו עלולים לפגוע בשמו הטוב של אדם",בלי לבקש רשות כגנבים בלילה,משל CF נתון בבעלותם המלאה,דרך הפצת דיס-אינפורמצייה שיטתית על כל גוף שמעיז לקרוא תיגר על שלמותם המוחלטת של ראשי מועדון ה 5 וכלה בהפצת השמועה האחרונה,שלא רק שאינה נכונה בעליל,היא גם עלולה לחזור כחרב פיפיות לזה שהפיץ אותה.

מועדון ה 5 הצליח להסתכסך עם כל המדיות התיקשורתיות ששירתו כה טוב את האינטרסים שלו,וזו התשובה למי ששאל מדוע לא היה סיקור לאירוע ברמת-גן.

נקווה רק ששנה הבאה יבחר וועד חדש שיצליח אולי להציל את מה שנישאר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היות ומתחילים לטחון את כל הרפש מחדש ומחדש ומחדש והיות והשרשור התחיל בחטא השמועה, אני נועל אותו. מה שנאמר, נאמר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...