Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקום לרכבים שלי:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: מקום במושב, שבשנה+ האחרונה נתן לי "בית חם" לכל הרכבים שלי- כנראה עומד לחזור לשימוש "רגיל" בקרוב. היום הודיע לי בעל המקום, שבקרוב אהיה צריך לפנות כנראה את כל הרכבים שלי משם!

מכוון, שמדובר ב-3 משאיות, ועוד 3 פרייבטים, שכולם לא במצב "מדהים", במילים העדינות- כולם נימצאים בשלב כזה או אחר של שיקום, או לפני שיקום- אין לי מושג, מה אני הולך לעשות, כי אף אחד מהם לדעתי לא ישרוד ברחוב!

אז, אני זקוק נואשות למקום חדש. אין לי יותר מדי דרישות: המקום לא חייב להיות מכוסה, או סגור "הרמטית"- רק, שלא תהיה שם יותר מדי בעיה של וונדאליזם וגניבות, ושאוכל לגשת לשם בעצמי, כדי לעבוד על הרכבים. אני מוכן לשלם, אבל סכום סימלי בלבד- פשוט, כי אין לי יותר, מה לעשות... ורצוי, שהמקום יהיה כמה שיותר קרוב למרכז- כי אני תל-אביבי.

זהו, פחות או יותר.

חברים, הצילו- כי אחרת כל האוסף שלי ייזרק לרחוב, וסופו יהיה כנראה בברזלים... אפילו למכור אני לא יכול- אף אחד לא יקנה את זה ממני- מי צריך משאיות ישנות, או פרייבטים "לא פופולריים" במצב "לא משהו", חוץ מאותם סוחרי הברזל? :cry::cry::cry:

עדיין אין לי תאריך מדוייק, מתי אני צריך להוציא הכל- אבל בן אדם רמז, שזה יהיה בקרוב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מבין לליבך אבל ישנה בעייה.

המשאיות מהם אורכם והאם הם עם רישוי לנסיעה ,והפרטיות מהן ?אולי אוכל לעזור לך במקום ,אבל באזור צפון עמק יזרעאל.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

בממוצע כ"א מהמשאיות כ-8 מטר. אחת עם רישוי (כרגע בהפקדה, אבל אם אצטרך- אוציא אותה), שניה- עם רישוי אספנות וכרגע בהכנה לטסט, ואני מקווה, שבקרוב יהיה לה טסט, והשלישית- היא ה"בעייתית", כי כרגע אין לה לא רישוי, והיא גם לא יכולה כ"כ לזוז (רק קדימה, וגם אחרי שאנקה בפעם השניה את המשאבת ההזרקה, שניתקעה עוד הפעם). פרייבטים- פורד פיירמונט, רום כרמל 78', ופורד אסקורט דור ראשון- סטיישן. הגדול- הוא הפיירמונט, שניים אחרים יחסית קטנים. פיירמונט ורום זזים לבד, אסקורט כרגע לא- מקווה, שתוך כמה ימים יוכל. זהו בערך... תודה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בעיקרון- אם אני לא מוצא כלום במרכז- אז גם הצפון יכול לבוא בחשבון...

פורסם

גאנה, רגוע, רגוע, לא לדאוג, רק שלא תהפוך לי למשוגע. :crazyeyes

נמצא פיתרון לבעיה, אני עכשיו בברורים לך ולגילי.

אעדכן כשיהיו התפתחויות.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מצטער שאין לי מקום בשבילך, אבל...

אני הרי שוכר את המחסן שלי באחד המושבים במרכז

עצתי לך, תכין מודעות ותלה אותן במושבים באזורים בהם אתה מעוניין

תתלה במכולת ובמזכירות הישוב

מישהו כבר יתקשר

ככה מצאתי את המחסן שלי, היו איזה 5 שהתקשרו וממש זה הלך בסדר

לך צריך להיות יותר קל כי אתה לא חייב מקום סגור, מגרש זה גם בסדר

לדעתי תוכל למצוא משהו בכמה מאות שקלים לחודש.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
גאנה, רגוע, רגוע, לא לדאוג, רק שלא תהפוך לי למשוגע. :crazyeyes

נמצא פיתרון לבעיה, אני עכשיו בברורים לך ולגילי.

אעדכן כשיהיו התפתחויות.

TNX!:-)

פורסם

תגיד המידה ולא תמצא מקום לכולם, יש מצב שתמכור את האסקורט המסחרית שהצלת לפני כמה ימים?

מה רמת השיפוץ הנדרשת?

אני מחפש פרויקט בימים אלה והאוטו מדליק

תודה

ערן

פורסם

תשמע... אני אגיד את האמת- מצבה גרוע. ממש גרוע. אין שם משהו, שלא חלוד למוות. אני לא כ"כ רוצה לנסות אפילו למכור אותה במצבה, בין היתר בגלל, שאני מאמין, שגם אם מישהו ייקח אותה- מהר מאד ייתייאש, והיא בסוף תגמור בפרוק ובברזלים.

רק לדוגמה- אין בכלל קורות. פשוט איין- לא במצב גרוע- אין! יש אפוקסי, או מה שזה לא יהיה, שמרוח במקום. דלת נהג נשארת ביד, כאשר פותחים אותה- צריך להרים אותה בחזרה!:cry:

רק משוגע כמוני יכל לקחת את האוטו במצב כזה... וגם אני לא יודע עדיין, האם אעשה איתו משהו.

אז, אחרי כל זה- אתה עדיין רוצה לעשות איתו משהו? מה אתה יודע לעשות? (אני לא מתנסה- אני באמת שואל)

פורסם
תשמע... אני אגיד את האמת- מצבה גרוע. ממש גרוע. אין שם משהו, שלא חלוד למוות. אני לא כ"כ רוצה לנסות אפילו למכור אותה במצבה, בין היתר בגלל, שאני מאמין, שגם אם מישהו ייקח אותה- מהר מאד ייתייאש, והיא בסוף תגמור בפרוק ובברזלים.

רק לדוגמה- אין בכלל קורות. פשוט איין- לא במצב גרוע- אין! יש אפוקסי, או מה שזה לא יהיה, שמרוח במקום. דלת נהג נשארת ביד, כאשר פותחים אותה- צריך להרים אותה בחזרה!:cry:

רק משוגע כמוני יכל לקחת את האוטו במצב כזה... וגם אני לא יודע עדיין, האם אעשה איתו משהו.

אז, אחרי כל זה- אתה עדיין רוצה לעשות איתו משהו? מה אתה יודע לעשות? (אני לא מתנסה- אני באמת שואל)

אם הוא במצב עד כדי כך רע אז כנראה שזה באמת גדול עלי, שיפצתי אמנם שתי קלאסיות:דה שבו ומיני אבל לא ברמה כזו של עבודות פח.

בכל מקרה תודה על התשובה...ואם תשמע על אסקורט במצב יותר טוב תזרוק מילה

ערן

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רוצה לדבר איתך לגביי הפורד פיירמונט .

היה לאחי רכב כזה שנת 79 תכלת ...אני מעוניין לקנות רכב כזה אם אתה מעוניין או יש לך מידע שיכל לעזור אשמח לשמוע

054-8066623 אלון

פורסם

תשמע, את האמת- אני לא מתכוון למכור את הפיירמונט- אני אוהב את האוטו הזה, ורציתי אותו מזמן, אז חבל לי... היה כאן עוד בחור, שבזמנו קנה עוד פיירמונט- ונעלם משום-מה, קוראים לו BXGTI, נידמה לי. אני חושב, שגם היה לו אחד כחול לחלקים, או משהו- תנסה לשאול אותו, אולי הוא רוצה למכור, אם האוטו עדיין קיים! את שלי אני מתכנן לשפץ, ולצבוע בשחור- בסיגנון של ה-"THE MAN IN BLACK"8) -נכון לעכשיו האוטו חום-כהה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ- הפך להיות אקטואלי בצורה מפחידה!maniac.gif:shock:vis.gif בגדול הבעיה העיקרית- משאית פורד סגורה, כי אין לה רישוי כרגע והיא לא נוסעת (רק קדימה, ובלי ברקסים)! אורכה כ-7.5 מטר, גובה משהו כמו 4, לדעתי...

פורסם

כרגע לפחות צריך משהו זמני לשני הליילנדים, שנוסעים בעצמם. לא בא לי להשאיר אותם ברחוב! 29.gif:?

• תוכן חדש...