Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתום עולה

ג'ק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, תודה רבה לכל המברכים!

מזל טוב ובהצלחה

894-124...:-)

גנבת לי את המספר מהראש... אני מקווה שהוא עדיין פנוי.

לגבי השאלה על תושב חוזר, לא אין כל שוני בין מי שגר בארץ למי שהוגדר תושב חוזר, אותן מגבלות.

ספיידרמן - ליוית את הקנייה מהתחלה, אני בהחלט מצפה למפגש צמרת.

פורסם
איזה כייף לך. מה עומד ליד האוטו שלך ?אמריקאית ?

הי לירוי.

מימין עמדה למיטב זכרוני לינקולן מאמצע שנות ה70', מקדימה אכן מוסטאנג קאבריולט חדישה והונדה סיביק קופה מהדגם המעוגל.

פורסם

שלום.

שלום מה זה גיגית בלי גג?

בארה"ב לא יורד גשם?

מה רק לחודשי הקיץ?

היתה מוסיף 5 $ וקונה אוטו שלם לא חצי

מברוק ובשעה טובה

בברכה בני ל. :lol:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רק שיהיה ברור, אתה תצטרך לפשפש לגיגית הזו במקומות המוצנעים, כדאי שתתיחס אליה יפה אחרת היא לא תתקלקל...

פורסם

וואו ,יפייפיה אמיתית ,תהנה .

נ.ב

כמה עולה אחת כזו בחו"ל וכמה עולה להביאה ארצה?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
וואו ,יפייפיה אמיתית ,תהנה .

נ.ב

כמה עולה אחת כזו בחו"ל וכמה עולה להביאה ארצה?

ebay מציע לא מעט פיאטים כאלו בטווח שבין 1500 ל 3000 דולר, תלוי מה תרצה לקבל תמורת הכסף.

ההובלה - שוב תלוי עם מי תוביל ואולי בשותפות.

במקרה שלי המכס קיבל את חשבונית הקנייה כמות שהיא, הוסיף את מחיר ההובלה שאצלי היה מעורב עם חפצים אישיים ואז הכפיל ב128 אחוזים ועוד מע"מ.

במקרה הפרטי שלי נכון לומר שהמפתח היה פי 4 ממחיר הרכב - בעלות סופית.

פורסם
ebay מציע לא מעט פיאטים כאלו בטווח שבין 1500 ל 3000 דולר, תלוי מה תרצה לקבל תמורת הכסף.

ההובלה - שוב תלוי עם מי תוביל ואולי בשותפות.

במקרה שלי המכס קיבל את חשבונית הקנייה כמות שהיא, הוסיף את מחיר ההובלה שאצלי היה מעורב עם חפצים אישיים ואז הכפיל ב128 אחוזים ועוד מע"מ.

במקרה הפרטי שלי נכון לומר שהמפתח היה פי 4 ממחיר הרכב - בעלות סופית.

מזל טוב לעולה החדשה.

תבדוק טוב, או שיש לך טעות וזה לא נורא.

או ששילמת למכס 15.5% יותר מדי. משום ש 127 האחוזים כוללים בתוכם את המע"מ וזה נורא.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

ישראל אתה צודק, נסחפתי עם המע"מ, לא שילמתי עוד 15.5%, שילמתי מספיק גם כך, אבל אני שמח שלפחות יש אפשרות לממש פנטזיה.

הייתי מציע לרכז את כל סעיפי המיסוי תחת כותרת אחת: "מס חלומות", זה היה פשוט יותר לעיכול...

ערב טוב.

• תוכן חדש...