Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה MGA אצלי בחניה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל המברכים.

בעוד כשבועיים הבית של ה MGA יהיה מוכן לאיכלוס ורק אז אוכל להתחיל במלאכה. כמובן יהיו הרבה תמונות מתהליך השיפוץ,

וגם הרבה שאלות.

עמוסיל'ה - כן, אפשר לייבא רכב שהוא לא במצב נסיעה.

לירוי1 - יותר פרטים על הרכב בהמשך. יחד עם ה MGA הגיעה מוסטנג מאוד יפה של חבר בפורום.

gluk - עדיף לקנות רכב עם title. ה title זה מין שילוב של שטר בעלות על הרכב ושטר מכר, בדרך כלל לא צריכה

להיות בעיה לשחזרו ובעלות של כ $50. במידה ואין title צריך לבדוק טוב מדוע אין.

ושוב תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הנפח מנוע שלה? במידה והיא עם מנוע 1800 אולי יש מצב שזה כמו המנוע של המוריס 1800 רק ששלי רוחבי.

דבר איתי אולי אני יכול לעזור לך בחלקים רזרבה שיש לי

מוריס 1800 013.jpg

פורסם
מה הנפח מנוע שלה? במידה והיא עם מנוע 1800 אולי יש מצב שזה כמו המנוע של המוריס 1800 רק ששלי רוחבי.

דבר איתי אולי אני יכול לעזור לך בחלקים רזרבה שיש לי

נפח המנוע 1500.

כרגע אין לי מושג איזה חלפים צריך, אדע רק אחרי שאתחיל במלאכה.

תודה.

פורסם
2-שיפוץ כל המערכות המכניות של הרכב עד לרמה שהרכב יניע ויסע בכוחות עצמו,ואז לאחר נסיעת מבחן ושביעות רצון שהכל תקין עבור לשלב הפרוק.

אני מניח שכשאתה מדבר על פירוק אתה מתכוון לפירוק הגוף. את המערכות המכניות יהיה צורך לפרק בצורה יסודית בכל מקרה, היות ולא מדובר ברכב שהועמד לפני שנתיים שלוש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מניח שכשאתה מדבר על פירוק אתה מתכוון לפירוק הגוף. את המערכות המכניות יהיה צורך לפרק בצורה יסודית בכל מקרה, היות ולא מדובר ברכב שהועמד לפני שנתיים שלוש.

בדיוק לא להתלהב ולפרק גלגל הגה דלתות וכו וכו.........

לפרק רק מכלולים מכניים לצורך שיפוץ\שיחזור ושאר ירקות.

פשוט חבל לאחר שהאוטו אחרי צבע לגלות שצריך להוציא גיר כי הילוך שני לא נכנס .

שוב בהצלחה והרבה סבלנות.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

שיהיה בהצלחה, נראה כי יש לך עבודה רבה.

תתחדש :)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה יופי, מזל טוב וכל הכבוד על ההתמדה.

הייה רגוע , אין קושי להשיג חלפים לMG .

העניין שאתה תצטרך לחפש דילים טובים לביקור באנגליה כמובן דרך מועדון MGOC תשיג הכול

כייף של בחירה, בהצלחה

פורסם

לאור מצב הגוף יתכן כי תתבצע פה הפרדה בין הגוף לשלדה, ואז אפשר לוודא שהכל פועל בלי הגוף (Rolling Chassis), ורק אז לחבר את הגוף לשלדה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שאלה חשובה שלא נשאלה, באיזה מצב המכס העריך את הרכב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
שאלה חשובה שלא נשאלה, באיזה מצב המכס העריך את הרכב?

למכס בחיפה יש חוקים משלהם! אין פחות מ-5 והמחירון בן 8 שנים.

רמה 5 ל MGA שנתון 1958 יותר גבוה ב $1,500 מהמחירון העדכני של קראוס.

עם כושר השכנוע והעקשנות שלי קבלתי מה שלא האמנתי שאקבל ובנוסף המכס טעה ב $1,000 לטובתי.

הבטחתי למכס שלא אומר באיזו רמה העריכו את ה MGA.

ישראל

פורסם

המכס האלה כאילו שזה יוצא להם מהכיס.

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
למכס בחיפה יש חוקים משלהם! אין פחות מ-5 והמחירון בן 8 שנים.

רמה 5 ל MGA שנתון 1958 יותר גבוה ב $1,500 מהמחירון העדכני של קראוס.

עם כושר השכנוע והעקשנות שלי קבלתי מה שלא האמנתי שאקבל ובנוסף המכס טעה ב $1,000 לטובתי.

הבטחתי למכס שלא אומר באיזו רמה העריכו את ה MGA.

ישראל

ישראל האם תוכל להגדירר מה המכפלה של העלות הכוללת ביחס למחיר הרכישה?, מבלי כמובן לנקוב במחירים. לדוגמא לג'ק זה יצא פי 4 עם הספיידר שלו. ועוד שאלה, האם ניתן להשתמש במכפלה זו ככלל או שזה משתנה מאדם לאדם והדגש על אדם?

פורסם
ישראל האם תוכל להגדירר מה המכפלה של העלות הכוללת ביחס למחיר הרכישה?' date=' מבלי כמובן לנקוב במחירים. לדוגמא לג'ק זה יצא פי 4 עם הספיידר שלו. ועוד שאלה, האם ניתן להשתמש במכפלה זו ככלל או שזה משתנה מאדם לאדם והדגש על אדם?[/quote']

המכפלה בדרך כלל פי 4. (רכב שמיובא לא ממדינת הייצור שלו)

אבל לא תמיד, דוגמה: עלות רכב בחו"ל $5,000 (20,000 ש"ח) הובלה לארץ $1,500 = $6,500 לאחר 127% מכס = $14,755

נוסיף כ $500 הובלה יבשתית בחו"ל = $15,255 ובשקלים = 61,020 ש"ח + 1,600 ש"ח אגרות בארץ = 62,620 ש"ח

לפי הדוגמה הנ"ל המכפלה הינה 3.1 וזה במידה והמכס העריך את הרכב לפי ערך הקניה.

במידה והמכס יעריך את הרכב יותר ממחיר הקניה, נניח לפי $8,000 התוצאה הסופית תהיה 77,860 ש"ח שכאן המכפלה 3.9.

פרוט-($8,000+$1,500 כפול 127% = $12,065 + $6,500 + $500 = 76,260ש"ח + 1,600ש"ח = 77,860 ש"ח)

אפשרות אחרת שהמכס יעריך את הרכב פחות ממחיר הקניה, נניח לפי $2,500 התוצאה הסופית תהיה 49,920 ש"ח שכאן

המכפלה הינה 2.5.

פרוט-($2,500+$1,500 כפול 127% = $5,080 + $6,500 +$500 = 48,320 ש"ח + 1,600 ש"ח = 49,920 ש"ח)

אני לא חושב שזה משתנה מאדם לאדם זה יותר תלוי במצב הרכב, האם שלמת עבור הרכב יותר או פחות מהערך שלו בפועל, בעלות ההובלה היבשתית והימית ובערך שבו יעריכו את הרכב במכס.

ישראל

פורסם
מזל טוב, תתחדש (!)

מחכה לראות כבר את התהליך השיפוץ

8)ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...