Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזגג שהתקין לי את השמשה הקידמית השתמש בספריי WD40 אבל לדעתי זה פחות טוב מגריז.

לגבי wd40 :

אצלנו באגד אסור לנו לרסס על חלקי גומי מיכיוון שטוענים שזה פוגע בגומי,

חבר שעובד במפעלי ים המלח טוען שרק ע"י ריסוס שכבה דקה של הספריי נישמרים חלקי גומי.

ירון מאיר

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הWD40 מכיל ממסים, וראיתי לאורך זמן שהוא לא מיטיב עם גומי. עדיף ספריי סיליקון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל מה שקשור לשמן- לא בריא לגומי. אז, עדיף באמת להשתמש במשחת סיליקון. לגבי לשים סבון- יש לי חשש, שהוספת רטיבות בין הגומי והחלון- עלולה לגרום לחלודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש לפחות טייגר אחד שאני מכיר שמשמש כמזנון דרכים על כביש 444, מעט דרומית לצומת גבעת כח.

מכיוון שהוא ממילא לא נוסע, אולי הוא יכול לתרום חלקים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנה התוצאה...

יש עוד הרבה מה לעשות, בעיקר בתוך הרכב אבל מה שרואים, מחמם את הלב.

צבוע2].jpg

צבוע3.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הנה התוצאה...

יש עוד הרבה מה לעשות, בעיקר בתוך הרכב אבל מה שרואים, מחמם את הלב.

מדהים...

מזכיר לי נשכחות.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

טוב, את התגובה שלי אייל כבר קיבל היום בעל-פה.:-D אני עוד לא הספקתי לראות אותו במציאות, לצערי, במצבו החדש.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה כיף לראות רכב כזה ובמיוחד במצב שכזה אחרי כזאת פחחות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
נראה ממש יפה!

איך המושבים בפנים? הריפוד שלהם תקין או שצריך לתקן/לרפד מחדש?

לפחות כמחצית המושבים במצב טוב מאוד, השאר יוחלפו ויחודשו.

אגב, למי ששואל היכן הגריל, הוא בדרכו עם מספר חלקים לציפוי ניקל.(עדיין מחפש שותף לביצוע הציפוי...)

בברכה,

איל רכניץ

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

היכן יתבצע הציפוי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש עוד תמונות?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ראשית כל - כל הכבוד.

זכרונות הטייגר מלווים את ילדותם של רבים - טיולי תנועה למדבר יהודה נסיעות ארוכות לאילת ומחנות שנתיים...

ממה שידוע לי עשרות טייגרים נמכרו לבורמה ומשמשים של עד היום - חלקם נשארו עם צבע אגד ואפילו שלט אגד מעל לחלון הקדמי!!!

שנה טובה

אייל

• תוכן חדש...