Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חליצת מגנטו בSIS 50 זקס

tamir ts
שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלוםן לכולם.

ברשותי סיס 50 משנות ה80.

כעת המנוע בתהליך פירוק , הכל כבר פורק חוץ מהמגנטו שמסרב לצאת. :(

האם ידוע לכם היכן ניתן לקנות אפציר באיזור חדרה ?

תודה.

DSC00091.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוף, לי היה אחד כזה... איזה "קרוס" חמוד זה היה...

עד כמה שאני זוכר, את המגנטור צריך להוציא עם חולץ טיפה שונה, החולץ לא יכול להיכנס פנימה מהצדדים, ויש 3 חורים במרכז. עד כמה שניראה לי צאיך למצא משהו שניכנס לתוך החורים האילו (רוב החולצים יש שיניים טיפה עבות ולא בטוח שהם יכנסו לשם)...

אני מקווה שמצב הצילינדר לך טוב, אי אפשר לחרוט אותו ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו ששמעת כבר, הכי טוב לגשת למוסך אופנועים וטרקטורונים, שם יש להם בד"כ מלאי חולצים שנבנו במיוחד לצורך חליצות מסוימות ורוב הסיכויים שתמצא שם חולץ מתאים. אם יש לך קצת רגש בידיים יש שיטות נוספות לחליצת מגנטו ללא חולץ. 1. תבריג בורג באחד החורים להברגה שמן הסתם יש במגנטו (אם יש, יש מגנטו ללא חורים שהחולץ מתחבר אליו ע"י הברגה מסביב הציר - במגנטו כזה השיטה לא רלוונטית, השניה כן) תראה שהבורג מוברג עד סוף ההברגה אך לא יוצא מחוצה לה למטה שלא יפגע בסלילים! משוך את הבורג ובמקביל תן מכה בפטיש בצד השני של המגנטו, עדיף פטיש פלסטיק או נחשת אבל גם ברזל טוב כל עוד זה ברגש. באם הוא לא תפוס חזק מידי, לאחר 1-3 מכות הוא יקפוץ מהקונוס. 2. חמם עם ברנר את הציר במרכז החיבור למגנטו, היזהר לא לשרוף כלום למטה. לאחר החימום מכה שניים בפטיש והוא קופץ מהקונוס. בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...