Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך את "אלגד" ברחוב ריבל 5 בת"א.

יש להם את הבודי-פייבר שכתבתי עליו וגם סיבי פיבר שתי- וערב או סיבים בכל סוגי העובי הנפוצים.

בנוסף, אם גם מוכרים אבקת פיבר וגריסי פיבר בנפרד וכמובן פוליאסטר לסוגיו.

רק שהם לא ממש זולים אבל המוצרים שלהם מעולים, וזאת לאחר נסיון ארוך מאוד איתם.

אני ממליץ לך לעבוד עם גריסי פיבר ופוליאסטר(לא מואץ) שכולל מסנן UV, בתכלס זה לא משנה דבר זה פשוט שומר על חיי מדף ארוכים יותר לפני שהוא נהיה ג'לי:).

הרעיון בגריסי פיבר עם הפוליאסטר הוא ליצור מבנה עמיד יותר מבלי להשתמש ביריעות פיבר לסוגיו, לגימור חלק יותר ופחות עבודת שיוף רצוי לעבוד עם אבקת זכוכית אבל זה קצת מסובך וגם לא בריא יותר מידי.

בלי שום קשר,אינני ממליץ למי שלא בקיא בידע הדרוש לעבודה עם פיבר בגלל הבטיחות בעניין, לא מעט מקרים קרו שאנשים ניזוקו מהחומרים המסוכנים הללו, השילוב של החומרים הוא דליק!.

עבודה ראשונית תמיד חייבת להיות בשיתוף עם מישהו בעל ידע ונסיון בתחום.

under construction..

פורסם
יפה מאוד

השקעה מבורכת , סיים את הפרוייקט על מנת שלא יהרס לך .

דרך אגד ,

האם ידוע לך אם ניתן להניח יריעות פיבר ישירות על קצף הפוליאורטן?

ירון מאיר

לא, כי יווצרו לך חללים מתחת לבד וברגע שתתחיל לשייף הם יהפכו לחורים.

את החומרים קניתי באלגד , בקשר לערבוב שלהם גם אפשר לקבל הסבר בחנות מהמוכרת, בפעם הראשונה שעירבבתי זה היה ביחד עם חבר שלי שהוא מתעסק בבניה של טיסנים ומזל"טים.

בכל אופן תודה על הפירגון!

• תוכן חדש...