Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פה מישהו שמכיר מכון טסטים נורמאלי??

אני לא מחפש להעביר את האוטו מבחן רישוי בחרטה, אני רוצה שהרכב יהיה תקין ובטיחותי, אבל שלא יכשילו על שטויות!!!

ממש עבד כי ימלוך...

אמרתי זאת באשכול קודם ואגיד עוד פעם:

אין כמו מכון הדרום ליד בלומפילד- בודקים את מה שצריך ולא "מחפשים" וממציאים דברים.

תמיד היו הוגנים איתי ועם מכרים שלי שהמלצתי להם ללכת לשם.

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרתי זאת באשכול קודם ואגיד עוד פעם:

אין כמו מכון הדרום ליד בלומפילד- בודקים את מה שצריך ולא "מחפשים" וממציאים דברים.

תמיד היו הוגנים איתי ועם מכרים שלי שהמלצתי להם ללכת לשם.

הצחקת אותי!מכון הדרום ליד בלומפילד היה אמור להיות בכלל "איטליז" ולא מכון רישוי,שמה כשאתה מגיע הבוחנים משפשפים ידיים עד שיוצא אש מהן....

פורסם

דרך אגב עד לאשכול זה לא שמעתי על בעיות במכון זה. אני עברתי מדינמומטר יד אליהו שנהיה קטסטרופה לקומפיוטסט ראשל"צ ואני בכלל מת"א. לפני חודש העברתי רכב רגיל טסט בלי בעיות בכלל וללא התנכלויות. יכול להיות שהיתה בינכם אי הבנה קטנה בהתחלה שהתנפחה למימדים גדולים. עיין ערך מועדון החמש נגד IVC או להפך.

פורסם

אשמח אם מישהו יפרט את העניין של החוק ומעבר בין מכוני הרישוי

לאחר שנתקלת במכון עוין .

1. האם כפל הרישויון הוא קטע חוקי ?

2.האם יש מצב ללכת למכון אחר ללא כפל רשיון , ולאחר כמה זמן משנכשלת בפעם הראשונה.

3. בדרך כלל יש מכתב נלווה אני לא זוכר שמחתימים את הרשיון לפני סיום הטסט.

פורסם
אתה מדבר על המכון בראשל"צ - איפה שעמית עובד, או על ה"חדש" - באיזור התעשייה (לא צמוד לנאפיס) ?

ננסון הוא מדבר על מכון אחר לא זה שעמית עובד בו..

פורסם
דרך אגב עד לאשכול זה לא שמעתי על בעיות במכון זה. אני עברתי מדינמומטר יד אליהו שנהיה קטסטרופה לקומפיוטסט ראשל"צ ואני בכלל מת"א. לפני חודש העברתי רכב רגיל טסט בלי בעיות בכלל וללא התנכלויות. יכול להיות שהיתה בינכם אי הבנה קטנה בהתחלה שהתנפחה למימדים גדולים. עיין ערך מועדון החמש נגד IVC או להפך.

כמוך כמוני,גם אני עושה טסט בקומפיוטסט מערב,ומכיר עוד לא מעט אספנים וביניהם אחד שמוגדר "יבואן קלאסיות" גדול

שמעביר שם את רכביו ולא שמעתי או נתקלתי בבעיות כלשהן,להיפך,המקום ידוע כחובב קלאסיות מושבע!!!

פורסם
אשמח אם מישהו יפרט את העניין של החוק ומעבר בין מכוני הרישוי

לאחר שנתקלת במכון עוין .

1. האם כפל הרישויון הוא קטע חוקי ?

2.האם יש מצב ללכת למכון אחר ללא כפל רשיון , ולאחר כמה זמן משנכשלת בפעם הראשונה.

3. בדרך כלל יש מכתב נלווה אני לא זוכר שמחתימים את הרשיון לפני סיום הטסט.

2. אחרי חודש

3. גם אני לא זכרתי,עד שהסתכלתי על הצד האחורי של רשיון הרכב

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אחרי מעט פישפוש בניירת,

הופתעתי לגלות שתאריך הבדיקה הראשונה היה ב-3 לינואר

והשני ב-3 בפברואר.

בדיוק חודש - האם עצם הבדיקה החוזרת הייתה בכלל חוקית ?

porsche 914,2.0,1970

פורסם

5 ימים אני במילואים וכבר עושים בלאגן...

אחרי חודש שגם ע"פ חוק לא היית מחוייב לחזור?

לא מדוייק. זה נכון שבעבר יכולתה אחרי 30 יום לגשת לאיזה מכון רישוי שתרצה. לאחרונה יצאה תקנה, ואסור לקבל רכב לרישוי ברגע שיש חותמת קבלה בגב רשיון הרכב של מכון רישוי אחר, ולא משנה התאריך.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בטווח בין 2 הפעמים הגעתי שוב,לקבל ארכה נוספת ופשוט היה חבר פורום חביב (עם סובארו אספנות),שהשיג לי ארכה צ'יק צ'ק,היה נחמד אז חשבתי לחזור.

תודה על המחמאות.

בסה"כ עשיתי את מה שאתה הייתה צריך לעשות כשירות.

הלכתי לפקידה והחתמתי אותה לאורכה לשבוע נוסף לצורך תיקונים...

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
אחרי מעט פישפוש בניירת,

הופתעתי לגלות שתאריך הבדיקה הראשונה היה ב-3 לינואר

והשני ב-3 בפברואר.

בדיוק חודש - האם עצם הבדיקה החוזרת הייתה בכלל חוקית ?

טעות של הרבה אנשים.

בוא ניספור ביחד:

12-1; 11-1; 10-1; 9-1; 8-1; 7-1; 6-1; 5-1; 4-1; 3-1;

22-1; 21-1; 20-1; 19-1; 18-1; 17-1; 16-1; 15-1; 14-1; 13-1;

1-2; 31-1; 30-1; 29-1; 28-1; 27-1; 26-1; 25-1; 24-1; 23-1;

מפה ניתן ליראות ש30 יום זה ה 1-2-08. אתה חזרתה ב יום ה32...

לירן. לצערי לא הייתי ביום שחזרתה ולכן לא יכולתי להגיב בצורה אובייקטיבית. אבל מה שכתבתי בתגובותי זה קצת דייוק בעובדות.

מקוה שהכל יסתדר בצרה הטובה ביותר ושתמשיך להנות מהזקנה שלך.

להתראות במפגשים.

משה.

Moshe Azulay

פורסם
זנחתי אותם ועברתי למכון שבנס - ציונה...

אני נס ציוני, ואני חייב לציין שהמכון רישוי המדובר הוא פשוט זוועתי. רק מחפשים איך לעשות על הלקוח מזומנים - וכמה שיותר.

בשנים האחרונות אנחנו עושים טסט אך ורק בקומפיוטסט, באיזור תעשייה הישן - עד עכשיו לא התאכזבנו! לא חיפשו על מה לעשות כסף, אלא רק על דברים שבאמת היו תקולים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
5 ימים אני במילואים וכבר עושים בלאגן...

לא מדוייק. זה נכון שבעבר יכולתה אחרי 30 יום לגשת לאיזה מכון רישוי שתרצה. לאחרונה יצאה תקנה, ואסור לקבל רכב לרישוי ברגע שיש חותמת קבלה בגב רשיון הרכב של מכון רישוי אחר, ולא משנה התאריך.

משה אזולאי.

אז מה שאתה אומר שאף מכון טסט אחר לא יקבל אותי עם הרשיון הנוכחי ?

ואיך אתה מסביר "התווספות" בחודש של דברים כבדים מאוד כגון חופש בהגה :|

(שנרשם עוד בקבלה)

porsche 914,2.0,1970

פורסם

שלום.

מכיון שאני כמעט בטוח יותר מיומן מרוב החבר'ה בנושא העברת רכב בטסט, אני אסביר את דעתי בנידון.

הכלל הוא פשוט ביותר.

א} תכניסו לראש שהטסט הוא בשבילכם ונועד לאמת שהרכב במצב בטיחותי.

ב} מתוך נסיון של הרבה, סליחה לא הרבה אלא הרבה מאוד שנים, אני יכול לומר שכאשר הרכב תקין הוא עובר טסט!!!

ג} לאף בוחן אין שום כונה "להכשיל" רכב בטסט אלא אם מישהו {וזה קורה לא מעט} מתנכל לבוחן ומזיין לו את השכל ואז הבוחן פשוט מכשיל את הרכב.

ד} גם הבוחן הוא בן-אדם ולפעמים קורים מצבים שלא רואים את כל הליקויים ובטסט חוזר הם מיתגלים.

אני עובד עם קומפיוטסט באזור התעשיה הישן בראשל"צ מהיום שהוא קיים ואף פעם לא היתה לי בעיה!!!

אז חבר'ה, קחו את עצמכם ברצינות כי הטסט הוא לדעתי חשוב וטוב תקנו את הרכבים כמו שצריך וכולם יסעו בבטחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...