Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לשפץ? או לא זאת השאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טופל.

עוד משהו?

להסתפר יותר קצר?

להחליף חולצה?

לא, כעת הכל בסדר.

תישאר כמו שאתה.

עם כל החולשות שלך...

ביי צפוני שכמוך. :-)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבי תתחדש , בהחלט רכב ששווה שיפוץ :)

איפה הרכב צולם? ניראת סככה של מציאות.

דרך אגב האנגליה שלי עדין ללא רשת על מכסה המנוע , נכון.. באשמתי... :)

אני ישתדל לקפוץ בהקדם לאסוף אותה , (נקווה שהיא עדין בנמצא) .

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם
כן !, להתחיל להגיע למפגשים בצפון.:twisted:

שכנעת אותי...השבוע!

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
אבי, אל דאגה, היא עדיין יפה כשהיתה רק פשוט קצת מלוכלכת.

אם תצטרך חלקים אתה מוזמן לפרק, אולי ככה לפחות אני אזכה לביקור שלך בצפון...

ספיידרמן, כמעט לכל מכונית עם יומרות ספורטיביות היה דגם בסיסי וחלש כדגם חדירה לשוק רחב יותר.

אפילו ה-912 הצילה באיזשהו אופן את פורשה.

השירוקו "יושבת" על שילדת A1 של פולקסווגן, אותה שילדה ששירתה את הגולף MK1 GTI ...שילדה מתקשרת ומדוייקת עם הגה נפלא!

עם מנוע 1.8 והזרקה מכאנית (K-JETRONIC) שלקוח גם הוא מהגולף ומוטות מייצבים קדימה ואחורה שלא היו בדגם הבסיסי שלך, האמן לי שהיא לא זקנה...

צודק מאוד, רוב הדגמים ה-"ספורטיביים" שיובאו לארץ בשנות השמונים היו הגרסאות החמות למחצה לאלה ששווקו בחו"ל, למעט (על פי הזכרון) ה-GTI של פג'ו שיובאה במספרים בודדים גם בגרסת ה-1900 סמ"ק כתחרות ל-אחות הגרמנייה מבית WV

רוב הדגמים היו גרסאות החצי, השיקולים היו רבים אבל הגדולים שבניהם היו התימחור ושוק מקובע, בזמנו היה קשה לשכנע נהג לרכוש רכב ספורטיבי במחיר רכב פאר, ועוד עם שלש דלתות בגירסת קופה לא "שימושית" אז טרם הופנמה ההבנה כי רכב נועד גם להנאה מנהיגה ולא רק ניוד מנק' לנק'...

הבודדים שזכו להגיע לארץ היו ביבוא אישי, או דרך רכישה של מקורבים ליבואנים שקיבלו את הרכבים כמקדמי תדמית במחירים טובים יותר.

עד היום מסתובבות בחו"ל גיראות ספורטיביות אמיתיות, שהדמיון בינהם לבין הגרסאות שנמכרות כאן כדגם הספורטיבי, בדיוק כמו הדמיון בין אלי האנה לאלי ישי......

למתקשים:

אלי האנה

77404-18.jpg

אלי ישי

orig_CEA731C6CB2B47F3A10CBB9D889FD478.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...