Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המלצתי לליאור ואחרים -עזבו את זה...

למשפחתי מפעל לגימור מתכת...לפני כ15שנה חיסלנו

את המחלקה לניקוי חול (חלק מהציוד הותקן בסדנת חובבים בשרון).

זו טכנולוגיה מסוכנת ומזהמת...ומשתמשים בה בעיקר כשרוצים איכות כלומר

החלקים עוברים גימור בציפוי אלקטרוליטי.(.אלודיין ואנודייז באלומיניום).

החלק חייב להיות מצופה בתוך שעות מניקוי החול....

למה להתעסק עם זה? זו טכנולוגיה פרימיטיבית..כדי להשיג תוצאות צריך קומפרסור שמשומש עוה כמה אלפים...ולא חסר כאלו שינקו לכם....גם במחירי טירה וקלנסואה....

אין מי שיעשה ניקוי בהתזת חלקיקי זכוכית/אלומיניום/קליפות אגוז, בדיוק איך שאני רוצה, מתי שאני רוצה, חוץ ממני :wink:

טכנולוגיה פרמיטיבית? אשמח אם תציע טכנולוגיה חדישה לניקוי חלקים...

תודה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המלצתי לליאור ואחרים -עזבו את זה...

למשפחתי מפעל לגימור מתכת...לפני כ15שנה חיסלנו

את המחלקה לניקוי חול (חלק מהציוד הותקן בסדנת חובבים בשרון).

זו טכנולוגיה מסוכנת ומזהמת...ומשתמשים בה בעיקר כשרוצים איכות כלומר

החלקים עוברים גימור בציפוי אלקטרוליטי.(.אלודיין ואנודייז באלומיניום).

החלק חייב להיות מצופה בתוך שעות מניקוי החול....

למה להתעסק עם זה? זו טכנולוגיה פרימיטיבית..כדי להשיג תוצאות צריך קומפרסור שמשומש עוה כמה אלפים...ולא חסר כאלו שינקו לכם....גם במחירי טירה וקלנסואה....

לא מדובר פה על חול , אלה על מדיות חלופיות , לא מסרטנות.

וספציפית ליאור מדבר על ניקוי בתוך תא לניקוי חול ( אני מצד שני מעוניין בניקוי יותר נרחב ).

להזמין את המדיות מחו"ל בטוח שלא כלכלי , לניקוי של חלקים קטנים אולי כן , אבל לדעתי רוב המתעניינים מתעניינים בניקוי ביד חופשית באויר הפתוח של מרכבים וחלק פח למיניהם.

ולניקוי כזה ניתן להשתמש בקומפרסור 100 ליטר רגיל , ולא אחד תעשייתי מפלצתי.

פורסם

אני עבדתי עם ניקוי חול ידני ביתי

וזה עובד יופי

קצת מלכלכים , צריך לעבוד עם מסכת פול פייס ולא רק משקפים אבל עושה את העבודה

את רוב השילדה במוסטנג עשיתי בשיטה הזאת ומייד אחר כך צבעתי ב ZRC

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

עוד לא הבנתי מה מסרטן בהתזת חול, הרי חול יש תמיד סביבנו וזה לא מסרטן ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
עוד לא הבנתי מה מסרטן בהתזת חול, הרי חול יש תמיד סביבנו וזה לא מסרטן ?

החול מיתרסק לחלקיקים קטנים שניכנסים לריאות, ומתישבים סביב נימיות הראיה, חלקם גורמים לבצקות וחלקם גורמים לגידולים סרטניים (בעקבות מגע עם תא חי וגרגרי הצורן). בגופינו תמיד יש "גידולים סרטניים", רובם מתים מבעוד מועד. ברגע שאתה מכניס כמות כל כך גדולה של חומר שעלול לגרום לבעיות מהסוג הזה בתאים יש סיכוי שהגוף לא יוכל להתמודד עם הבעיה הזו ויתפרץ ה"סרטן".

ועל זה אמר פעם מר ברי: "כמה חול - כמה יוסי...." ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
החול מיתרסק לחלקיקים קטנים שניכנסים לריאות, ומתישבים סביב נימיות הראיה, חלקם גורמים לבצקות וחלקם גורמים לגידולים סרטניים (בעקבות מגע עם תא חי וגרגרי הצורן). בגופינו תמיד יש "גידולים סרטניים", רובם מתים מבעוד מועד. ברגע שאתה מכניס כמות כל כך גדולה של חומר שעלול לגרום לבעיות מהסוג הזה בתאים יש סיכוי שהגוף לא יוכל להתמודד עם הבעיה הזו ויתפרץ ה"סרטן".

ועל זה אמר פעם מר ברי: "כמה חול - כמה יוסי...." ;)

גילי

קודם כל סליחה שאני גורר את השרשור הזה למקום אחר ותודה על ההסבר, אבל לפי מה שאתה אומר שגם עבודה בסביבה מאובקת עלול לגרום לסרטן

או אולי אפילו עבודה במחצבה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מרבית העבודות שי בהם "אבק" מסרטנות החל מערבוב מלט ליציקת בטון

וכלה בשיפשוף הרכב עם נייר לטש....ופיברגלס במיוחד!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לליאור

ראשית קח את הקישור הבא ,בחור חביב הנמצא בא.ת חולון נמצע בענף התזת ה"חול" וצביעה אלקטרוליטית, כמה עשרות שנים

http://www.geocities.com/nitzantech/page4.html

לגבי מדחס,המדחס חייב להיות מסוג מדחס להבים (ולא בוכנתי) כאשר נתון הספיקה הוא החשוב ביותר ,והלחץ פחות

מדחס בוכנתי למוסך בעל ספיקה של עד 27 גלון לשעה ,כאשר להתזת חול עם דיזה של 8 ממ עליך להשיג מדחס בעל לפחות 50 גלון לשעה,למיכל דחוס המזין חול בשיטת הגרביטציה

עבור המכשיר שקנית מדחס בוכנתי של מוסך אכן יתאים אך לא לעבודות חוץ ,כגון ניקוי שלדות

לגבי השיטה ,ישנה מדיה נוספת והיא קרח יבש ,בשימוש לניקוי מעגלים בתעשיית האלקטרוניקה

יגאל

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי ללכת על עצתו של גילי ולבנות תיבה כזו בעצמי.

עלות חומרים (לוחות פח) לא תעבור את ה-200 ש"ח, כולל צבע.

אני אכין תוכניות במהלך הסופ"ש (ואעלה אותן לפורום, אם מישהו ירצה) ואקנה חומרים, כמוכן אדאג לעדכן בפורום על תהליך בניית התיבה באופן מצולם.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אני חושב שהקטע המסובך בבניה עצמית זה השרוולים, וכן החלון השקוף שאמור להיות מחומר שלא ייסרט בקלות - פרספקס או חומרים דומים יחזיקו מעמד בדיוק דקה לפני שיהפכו לעכורים לחלוטין.

פורסם
אני חושב שהקטע המסובך בבניה עצמית זה השרוולים, וכן החלון השקוף שאמור להיות מחומר שלא ייסרט בקלות - פרספקס או חומרים דומים יחזיקו מעמד בדיוק דקה לפני שיהפכו לעכורים לחלוטין.

נקודה נכונה שאני בודק עכשיו... יש בכפ"ס זגג שאמר לי שיש זכוכיות שלא יושפעו מהתזת חול, קצת יותר יקרות (סביב ה-60 ש"ח במקום 20-30).

לגבי השרוולים, הנושא עדיין פתוח.

בכל מקרה, אני חושב שאני אהנה יותר מבניה עצמית, מאשר לקנות משהו :lol:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
נקודה נכונה שאני בודק עכשיו... יש בכפ"ס זגג שאמר לי שיש זכוכיות שלא יושפעו מהתזת חול, קצת יותר יקרות (סביב ה-60 ש"ח במקום 20-30).

לגבי השרוולים, הנושא עדיין פתוח.

בכל מקרה, אני חושב שאני אהנה יותר מבניה עצמית, מאשר לקנות משהו :lol:

ליאור.

מכיר את איזור התעשיה בראש העין? אני משער שאתה מכיר את הדרך...

באזור הזה, בחלק האחורי שלו (ליד מה שניראה כמו מסלול קרטינג - מגרש חניה), יש חנות שמוכרים בה ציוד לעבודות, בעיקר ביגוד ואביזרי הגנה. יש להם שם כפפות מכל הסוגים. יש כפפות גומי עם קבלר, יש כפפות גומי עם מקדמי שחיקה נמוכים וכו'.

את הכפפות אתה יכול לתפוס עם סופיות של צינורות ביוב (יש כאילו אפורים בקוטר של 15 ס"מ בערך).

אני גם חושב כמו ליאור, לבנות יותר כדאי במיוחד אם אתה מתכנן משהו מיוחד טיפה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אולי אפשר לקנות כפפות יעודיות לניקוי חול?

צריך לבדוק אם הן לא יקרות מידיי.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...