Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes w126

yossir29
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,אני יוסי וחדש בפורום

בבעלותי מרצדס שנת 90 מסוג 300SE w126,ולאחרונה נתקלתי בבעיה חדשה :

כשאני פותח דלת קדמית האור הפנימי הראשי זה שבין מגיני השמש איננו נדלק למרות שמתג נמצא במיקום הנכון (המנורות לא שרופות מפני שהן נדלקות ידנית מהמתג).

כמו כן מע' העמעום של האור הזה איננה פועלת יותר כשאני נועל את הרכב אוטומטית עם השלט.

ניסיתי לנתק ולחבר את המצבר (בתקווה לאפס את מע' הנעילה והאזעקה וכך אולי הפונקציות ישובו לתפקד) אך ללא הועיל,

מישהו עם רכב דומה נתקל בבעיה ? אם כן מהו הפתרון?

בתודה

יוסי רצאבי

פורסם

זה עדיין לא רכב אספנות והשאלה היא טכנית, לכן ההודעה מתאימה יותר לפורום טכני.

תקלה יכולה לנבוע מקצת חשמלי, ממסר חשמלי תקול או סיבות דומות. הקושי במערכת החשמל לפתור תקלות - זה למצוא את המקום הבעייתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה שאלת וענית לעצמך- הבעיה היא סביר להניח במערכת עמעם אורות, תתחיל מהפיוזים, תבדוק את המפסק, אולי החוט שלו התנתק, אם אלה תקינים, יכול להיות שהלך העמעם, סה"כ זו מערכת אלקטרונית שעובדת קשה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...