Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי נהגה על ה-244 וביקשה שלא אעשה יותר ביטוח לנהג צעיר עליה כי נהיא אינה מעוניינת לנהוג בה יותר.

לו היא היתה מראה התעניינות - הייתי עושה ביטוח גם על ה-164.

לדעת דווקא נהיגה ברכב ישן ו"מתנהג" פחות טוב ובטוח גורמת לנהגה זהירה יותר.

לו היה לי רכב אספנות בעל ערך משמעותי כספית, סביר להניח שהייתי חושב פעמיים לפני שהייתי נותן לה לנהוג למרות שאני סומך עליה בעיניים עצומות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביתי כבר בת 20 וכבר נהגה לבדה באופל קדט הצהובה שהיתה ברשותי , מודל 74 ,

ואף נהגה בו לארוע מועדון החמש .

כמו כן גם נוהגת מידי פעם ברקורד 60 שלי (יחד איתי ) ואף באופל הקודם (59 )

אין סיבה שלא נאפשר לילדים שלנו לנהוג ונעצב את תרבות הנהיגה במכוניות המיוחדות שלנו .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מילא ביטוח מקיף

אבל מה עם 7-9 נסע לבית ספר לא?

לדעתי ולדעת הרבה ביטוח החובה בשעות אלה לא תקף.

חיים יקירי

לשמחתו של בני, באותו הזמן 1993 אף רכב מהרכבים שלי לא היה רשום כרכב אספנות, וכולם יכלו ונסעו בכל שעות היום.

בשלב מסויים ראיתי שרוב הזמן הרכבים בבית אז הפכתי אותם לאט לאט לרכבי אספנות ולפעמים אני מצטער (בין השעות 7-9 ) ולפעמים אני שמח (בטסט ובחידוש הביטוח)...

חוץ מזה אז היה עוד שכל והיו שעות אפס בבית ספר שהתחילו ב 07.00 ולכן גם אם היה רכב אספנות לא היתה בעיה.

שלמה דן גדרון

פורסם

בני שותף לחווית הנהיגה , האחזקה והטיפול ברכב המוסטנג.

הוא זה שנהג בה כשהוצאנו אותה מאוברסיז ונהנה לנהוג בה בכל עת .

העיקר לנהוג בזהירות וע"פ כללי הנהיגה .

PC151713.jpg

PB271623.jpg

PC151716.jpg

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

בתי היתה שותפה לשיפוץ פונטיאק קונברטיבל full size מכונית ענקית. יחד קנינו את המכונית, יחד בילינו אצל הפחח, את הריפוד

והשטיחים היא התקינה. והיא גם נוהגת בספינה כמו קברניט מאומן.

ו..יש לה אוזן של מכונאי. היא מודיעה לי איך הגיר מחליף, ולא מפספסת כל דפיקה או קרקוש מכוון המנוע.

עמית והקטלינה.jpg

פורסם

זה ממש מאגניב לראות ילדים שלוקחים חלק בתחביבים של ההורים.

אצלי זה הפוך - אני צריך למשוך אותם לכיוון שלי . . . :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המכונית הראשונה שנהגתי עליה בחיי היתה מכונית אספנות.

בשנת 86',כשקיבלתי את רישיון הנהיגה,קיבלתי מתנה מאבי פורד פרפקט 59' ששיפצו שני חברים שלו,שעקב חילוקי דעות הציעו את המכונית למכירה.

האם נהנתי ממנה? במבט לאחור,לזמנו,לא ממש,ולכן די מהר היא הוצעה למכירה וקניתי פיאט 127 ספורט 1050 במקומה.

עד היום אני מיצטער על הטעות הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...