Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים, אתם סתם פסימים, מישהו פעם ספר כמה אנשים עזבו את המועדון ועברו למועדון מתחרה??

על פי המפגש שראיתי תמונותיו ברמת השרון של "המועדון המתחרה" אני לא מבין על מה המהומה...

מי שהחזיק את המפגש הם אנשי FS (אמריקאיות שרירניות) שכלל לא היו חברי מועדון החמש.

אני לא מדבר על אותם חברי מועדון החמש שהחתימו אותם כשעברו מאחד לאחד במקום המפגש של מועדון החמש על מסמך של "שמירת הקיים" (כמו שגם ניסו להחתים אותי).

תפסיקו להילחץ.

מועדון החמש חזק, רואים זאת בדמוקרטיות שבו, במפגש השבועי שלא מבייש שום מפגש רכבים בעולם כולו.

בקיצור, מספיק כבר עם סיפורי מועדונים מתחרים, בואו ונתרכז במועדון שלנו ובמה שאנחנו רוצים להשיג למען ציבור האספנים (אני לדוגמא הייתי מאוד, אבל מאוד שמח אם יקרו 2 דברים: 1. טסט פעם בשנה לרכב אספנות 2. תעודת ביטוח חובה אחת (אפילו אם היא תתייקר במעט) למספר רכבים שתהיה שמית לנהג ולא לרכב - הרי אני לא ממש נוהג ביותר מרכב אחד בו זמנית...)

על זה נאמר מועדון החמש לנצח!!!!

איפה שלא יוצגו רכבי אספנות בישראל הם יקראו ''מועדון החמש''!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבי מזל טוב ובהצלחה.

אין ספק שאתה האיש הנכון, בזמן הנכון ובמקום הנכון , ומאחוריך חברים ותומכים שישמחו תמיד לעזור.

וכמובן ....לא לשכוח שמאחורי כל אדם מצליח עומדת ( במקרה הזה לפניו ) אישה מדהימה ומוצלחת .

יש לך מזל שנורית לא הגישה מועמדות....מי יודע, אולי בקדנציה הבאה.

מאיתנו,

משפחת דותן

פיאט 128 SL קופה

פורסם

שלום חברים.

תודה לכל המברכים.

הדברים שנכתבו בשרשור זה מהווים עידוד וחיזוק. בד בבד הם מעלים את רף האחריות והמחויבות שלי ושל כל חברי הועד.

אני משוכנע שכולנו נעשה ככל שניתן, תוך מאמץ ורצון כנים, לחיזוק מעמד המועדון, לחיזוק אספנות הרכב הקלאסי בישראל ולהגברת הקשר בתוך המועדון ועם הקהילה כולה.

גם לכם יהיה חלק בפעילויות ומחויבויות אלו, וגם אתם תידרשו לתת כתף. אין לי ספק שתעשו כך.

המועדון עבר לאחרונה תקופה לא קלה אשר הקשתה על ניהול פעילות רגילה "תחת אש". למרות כל זה, הצליח יו"ר המועדון נחום קדמיאל לשמור על הפעילויות המתוכננות, לקיים מגוון אירועים גדול, ולספוג ולבלום בעומדו בשער!

על כך, ועל כלל פעילותו רבת השנים כיו"ר המועדון ומשרת הציבור, תוךמחוייבות ודוגמא אישית גבוהות,

אני אומר לך נחום - תודה.

המשך יום נעים לכולם.

אבי נוף

יו"ר מועדון החמש

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי, המון המון בהצלחה.

נחום, תודה על תרומה של 7 שנים.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אבי היקר !

שפע ברכות לרגל קבלת התפקיד , נכנסת ל"נעליים גדולות" אבל מההיכרות הקצרה שלנו אתה תגדל מהר מאוד ותתאים לנעליים .

אני בטוח שבעזרתך ובעידודך יפסקו כל המחלוקות ויבוא לציון ( או למועדון החמש ) גואל ...

דני

:beerchug:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

מזל טוב לאבי נוף,

ברכות על התפקיד החדש

עלה והצלח.

באותה הזדמנות תודה רבה לנחום על כל פועלו עד היום.

ביבי יוסי

:wave::wave:

• תוכן חדש...