Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשישי 29.02.2008 מ'ס 6 היכל נוקיה ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

FRAGO, GMC, ושברולט זקנות, כמה מפלצות אמריקאיות, וחיפושית משופרת{MADE IN RUSSIA, עם מנוע של טרנספוטר}.

המכסה מנוע של המוסטנג של בני, מסתבר שאפשר לאכול שם ארוחת ערב, יש מקום בשפע.

DSC00662.jpg

DSC00663.jpg

DSC00664.jpg

DSC00666.jpg

DSC00670.jpg

DSC00672.jpg

----

פורסם

המפגשים של מועדון ה 5 (מרכז), מתקיימים בהיכל נוקיה החדש בת"א כבר מספר שבועות ולא מתקיימים במתחם הישן של חנית האוניברסיטה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מישהו יודע של מי הרכב?

attachment.php?attachmentid=108760&d=1204360152

לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!:shock::shock::shock: הנה זה שוב מתחיל!!! עזוב ת'אוטו, פושע!!! אל תגלו לו- הוא יהפוך אותו להוטרוד!!!!:lol:

סתאאאאםםם!:lol:8):-D:twisted: מה שלום פורד, אגב- התקדם לאנשהו?:roll:

אגב, מה דעתך על הטרנזיט- "לוריידר"? אני לא צוחק- לי זה נראה רעיון מגניב, פשוט אין לי כרגע אפשרות להתעסק בנושא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סתאאאאםםם!:lol:8):-D:twisted: מה שלום פורד, אגב- התקדם לאנשהו?:roll:

אגב, מה דעתך על הטרנזיט- "לוריידר"? אני לא צוחק- לי זה נראה רעיון מגניב, פשוט אין לי כרגע אפשרות להתעסק בנושא...

העבודה על הפורד תתחיל מתישהו בקיץ, כשאסיים את ה-NSU :wink:

על איזו טרנזיט אתה מדבר?... פורד טרנזיט?

ולשאלתי המקורית... אף אחד לא יודע/מכיר?..

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אכן... אחד מהחלומות שלי- לעשות דאבל-ג'אנט ישן "קאסטום". אבל אין כבר דאבל-ג'אנטים...:cry::cry::cry: לכן, לו הייתי משיג עכשיו- לא הייתי עושה את זה, אלא רק משפץ למצב המקורי. אבל, יש עדיין כמה "קצרים", שאפשר "לפמפם" אותם!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אכן... אחד מהחלומות שלי- לעשות דאבל-ג'אנט ישן "קאסטום". אבל אין כבר דאבל-ג'אנטים...:cry::cry::cry: לכן, לו הייתי משיג עכשיו- לא הייתי עושה את זה, אלא רק משפץ למצב המקורי. אבל, יש עדיין כמה "קצרים", שאפשר "לפמפם" אותם!:twisted:

חסרים לה כמה צילינדרים.... :wink:

אבל.. אם יום אחד תשיג כזה טרנזיט ותרצה לעשות משהו עם פרויקט כזה, אהיה הראשון לעזור! יש פוטנציאל מעניין 8)

ליאור.

הנה 2 שצילמתי לאחרונה בגרמניה :wink:

P1040456.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...