Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ RO 80

rho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותנו 2 מכוניות NSU RO-80. אחת מהן בעלת מספר רכב אספנות וברצוני לשפץ אותה.

אודה להמלצות על פחח בעל מקצוע טוב ובמחיר הוגן וכן על רפד.

תודה מראש למשיבים.

בברכה

RHO

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש, יש לך אוטו מיוחד,

באיזה אזור אתה מחפש את בעלי המקצוע?

מרכז? צפון? דרום?

יום טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

פחח אמן בשם שאהר, בין טייבה לקלנסואה. מתמחה בין השאר בשחזור רכבים במצב סופני, תאווה לעיניים במחירים ידידותיים.

0577538761

ארז רונן

פורסם

שלום חברים,

ברשותנו 2 מכוניות NSU RO-80. אחת מהן בעלת מספר רכב אספנות וברצוני לשפץ אותה.

אודה להמלצות על פחח בעל מקצוע טוב ובמחיר הוגן וכן על רפד.

תודה מראש למשיבים.

בברכה

RHO

אני מאוד אוהב RO80. האם אצלך עם מנוע ונקל? כי ככל שאני יודע יש עוד RO80 בארץ. צהובה עם מנוע של סובארו. היא ניראית ממש חדשה. ואם אתה מצליח לשפץ אותה עם מנוע ונקל אז פשוט מדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסבירות שהיא בעלת מנוע ואנקל נמוכה מאוד. הסבירות שאם קיים מנוע כזה הוא יסע לאורך זמן אם בכלל ובהתחשב בגילו ובשאר מגבלות ומחלות המנוע - נמוכה מאוד עד אפסית. הסבירות הגבוהה יותר היא להרכיב מנוע ואנקל של מאזדה.:-D

פורסם

נכון להיום,יש רק RO80 אחת שנוסעת עם מנוע הוונקל המקורי שלה,והיא יובאה לארץ מגרמנייה על ידי חבר מועדון ה 5.

לכל ה RO80 ששרדו בארץ יש מנוע סובארו או פורד V4,שבשל המידות הקומפקטיות שלהם התאימו למקום המצומצם שיועד במקור למנוע הוונקל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
פחח אמן בשם שאהר, בין טייבה לקלנסואה. מתמחה בין השאר בשחזור רכבים במצב סופני, תאווה לעיניים במחירים ידידותיים.

0577538761

הכוונה למחירים זולים?הוא מתקן ריצפה גם?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
הפתעת אותי חן! באם מדובר במנוע המקורי מתוצרת NSU איך הוא מתכנן להתמודד עם אמינות המנוע הידועה לשמצה?

לאור הנסועה הנמוכה מאד שצפוייה למכונית הספציפית הזו,ובשימוש בשנים האיכותיים שיש היום,מנועי הוונקל שעדיין שרדו,מפגינים אורך חיים גבוה בהרבה מבעבר.

ואיזה צליל מיוחד יש למנוע הזה!

לא דומה לשום דבר מוכר.

פורסם

אני יודע שהודעה הזאת לא כ"כ במקום. אבל בגלל שמדובר כאן על RO80, החלטתי לפרסם כאן תמונה של אחת שלי.

Ro80.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן,וזו ה RO80 היחידה בארץ עם מנוע וונקל.

פשוט לא להאמין עד כמה המנוע שלה קטן פיזית-צריך לראות כדי להאמין.

פורסם

RO80 שלי עם ק"מ מאוד נמוך. :-) קצת פחחות והיא תהיה כמו חדשה.

באמת רכב מדהים לזמנו. הנה נתונים שלו http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=28963

פורסם
יש לה מנוע ואנקל? :lol:

מדוע אתה תוהה ? בגרמניה יש מועדון יחודי לחברים בעלי רו - 80 עם מנועי וואנקל ויש גם חלפים לדורש, הגרמנים שיפרו את המטלורגיה של הרכיבים הפנימיים והמנועים מהסדרות הללו עמידים יותר. חובה עליך להאמין למה שאומר ד"ר חן פרחי.

מצא משה

• תוכן חדש...