Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון ה 5 ת"א 4/4/08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כועס.. טוב לא חשוב. אני עדיין חושב שאם זה מפריע למישהו, הוא יכול לכסות את המספר שלו. בכל זאת הוא הגיע לשם שיסתכלו על הרכב ויצלמו אותו. :wink:

המשך, אחרון.

IMG_9956.jpg

IMG_9969.jpg

IMG_9970.jpg

IMG_9971.jpg

IMG_9973.jpg

IMG_9975.jpg

IMG_9978.jpg

IMG_9979.jpg

IMG_9980.jpg

IMG_9983.jpg

IMG_9985.jpg

IMG_9986.jpg

IMG_9987.jpg

IMG_9988.jpg

IMG_9990.jpg

IMG_9991.jpg

IMG_9992.jpg

IMG_9994.jpg

IMG_9995-1.jpg

פורסם
אני לא כועס.. טוב לא חשוב. אני עדיין חושב שאם זה מפריע למישהו, הוא יכול לכסות את המספר שלו. בכל זאת הוא הגיע לשם שיסתכלו על הרכב ויצלמו אותו. :wink:

המשך, אחרון.

שלום Vovka, הצילומים שלך נהדרים, אבל אולי תעלה רק תמונות של רכבי אספנות (ישנות). בכל זאת, צלומים של מכוניות מודרניות עם ספוילרים/כנפיים רחבות/ג'אנטים מבריקים רואים בהרבה מקומות אחרים

פורסם

היה כל נחמד...

וגם מצחיק לא צילמתי הרבה אבל יש תמונות יפות

הצטערתי שלא צילמתי עוד מרכבי אספנות שהיו

8) ערן

525 E12

img205211dx4.jpg

M5 (שבוע שעבר באתי איתה)

img206711kc9.jpg

מוסטנג יפיפיה

img205411we2.jpg

שברולט מליבו

img207111am2.jpg

הפורשה המדהימה

img204711zl1.jpg

רנו 15

img205911qu6.jpg

סובארו הארד טופ

img207511am0.jpg

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

אחלה תמונות של כולם!:-) אני כבר מתעצל לצלם- גם ככה יש צלמים יותר מוצלחים ממני, שמעלים את התמונות, שהייתי מצלם, ובאיכות יותר טובה!

בעניין של מספרים- אז, אומנם, הנושא כבר נטחן מליון פעם- אבל בכ"ז: זה, שבן אדם בא עם מספר גלוי- עדיין לא אומר, שהוא מעוניין, שכל העולם יראה אותו גם באינטרנט, במיוחד שתמיד יש גם הערות כמו "של מי זה- אה, זה של ההוא, נו....", ואז ממש קל לזהות, של מי האוטו. האמת- אני באופן אישי לא הייתי רוצה בכלל, שיראו את המספרים שלי-אבל מה לעשות, לפי החוק חייבים לנסוע עם המספר, אז כאן אין מה לעשות. אתה גם לא יכול לסגור כל פעם מספרים בחניה- גם כי זה לא ממש חוקי, וגם כי זה סיפור, ולא נראה טוב. אבל לא כך במיקרה של הפרסום של התמונות- כאן יש אפשרות לבחור, לחשוף או לא. באופן אישי אני יכול להעיד, שלי אין זמן להתעסק בכלל עם התמונות, ואני בכ"ז לעולם לא אפרסם אף תמונה עם מספר גלוי, אלא אם מישהו בפרוש מר לי, שלא רוצה, שיסתירו לו את המספר, ויש גם כאלה!

ככה, שתקח הכל ברוח טובה- אין כאן שום דבר נגדך, כמו שאתה רואה- אנשים די מתלהבים מהתמונות שלך, אז...:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חלק מהאנשים... פשוט נוסעים ברכב שלהם ממקום למקום - חשבת על זה ?

לכסות מספר של רכב שחונה במקום ציבורי זה לא חוקי.

אתה לא מצפה שמישהו יעבור על החוק בגללך, נכון ?

להעלות תמונה עם מספר גלוי לפורומים ציבוריים - זה גם לא חוקי.

ועכשיו אתה (שלא בכוונה) עברת על אותו חוק. זה הכל.

אז מעכשיו - סדר בדברים:

מכוניות יחנו עם לוחית גלויה, יצולמו, ויועלו ללא לוחית הרישוי לפורומים.

אחלה תמונות, שוב !

מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מר תעלול הנכבד, כמו שציין מר רועי צוקרמן, אני יכול לצלם מה שבא לי ברשות רבים ולפרסם את זה! ( כמובן חוץ כמה חוקים על קטינים וכו' )

אבל בוא לא נריב, מכוניות במגרשי חניה, ארועי ספורט ( לא חוקיים ) או כל דבר הקשור למוטוריקה בארץ אני מצלם ומוריד מספרים. למי שזה מפריע יכול תמיד לפנות לצלם ולהגיד אל תצלם או תוריד את המספר בעריכה. במועדון PSI חלק מהחברים מורידים מספרים במפגשים כי הם יודעים שמצלמים אותם.

המשך שבוע טוב. :wink:

* דרך אגב, הרנו של בני עם מספר גלוי בסט האחרון ...

פורסם
אין שום חוק שאוסר עלי לצלם את המכונית שלך ברשות הרבים, ולפרסם את התמונה כאוות נפשי עם לוחית גלויה.

זה חוק הפורום כאן, כמו "חוק עזר עירוני", תצלם כמה שאתה רוצה, תעלה היכן שאתה רוצה, בפורום הספציפי הזה תמנע מלהעלות את התמונות עם לוחות רישוי גלויות.

ככה אני רואה את זה, ומקדישה עוד מספר דקות על מנת לכבד את חוקי הפורום, ויותר מזה לשמור על פרטיותם של האנשים שעושים למעננו הרבה טורחים ומגיעים לחלוק עימנו את האהבה שלהם את הרכבים הפרטיים שלהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אין שום חוק שאוסר עלי לצלם את המכונית שלך ברשות הרבים, ולפרסם את התמונה כאוות נפשי עם לוחית גלויה.

יא פולני קטנוני, התכוונתי במילה "חוק" ל"כללי הפורום".

עד מתי פולנים יעלוזו... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לדעתי האישית (אני לא עו"ד), אם מקרה כזה של רכב ספציפי שצולם והועלה לאינטרנט כנגד רצון בעל הרכב ניתן לתביעה על פי חוק כבוד האדם וחירותו, הרכב הינו רכוש אישי והחוק אומר "כל אדם זכאי לפרטיות ולצנעת חייו". מעניינת תוצאה של תביעה שכזו (כמובן שלא יהיה קל להוכיח עבירה על החוק או פגיעה תוצאתית)...

אבל שוב, זו דעתי האישית ולא ידוע לי על מקרה כזה שנדון בעבר.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קיצור- אין כל וויכוח, ולו מסיבה אחת: כללים או לא, מספיק, שתפורסם תמונה אחת של מי, שלא מעוניין בזה (כמוני, למשל)- זה כבר לא שווה, כי יש פגיעה ברצון של האדם. ולכן, הבחירה ה"דפולטיבית"- לא לפרסם. שוב, מי שרוצה- שיגיד, שלא ימחקו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...