Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמה שלי לא טובה בלילה, האיכות זוועתית, אבל זה מה יש

imgp0968agq1.jpg

imgp0969apf0.jpg

imgp0974aeb4.jpg

imgp0977agg1.jpg

GL 72

imgp0993aes2.jpg

imgp0994azz3.jpg

imgp0990aoz1.jpg

imgp0979auk3.jpg

imgp0980ane2.jpg

imgp0981alg2.jpg

imgp0982atx0.jpg

2 לגאסי, השחורה מדהימה

imgp0983aiv3.jpg

imgp0984ahf0.jpg

2 טנדרים

imgp0985ale8.jpg

הטנדר הצהוב של ניר פשוט ברמה מדהימה

imgp1008azd2.jpg

imgp1014apg6.jpg

imgp0997awr8.jpg

imgp0998aew1.jpg

imgp1002aom7.jpg

imgp1003aak3.jpg

imgp1004aah0.jpg

imgp1005ars8.jpg

imgp1006axb7.jpg

imgp1013adk3.jpg

imgp1011ajl0.jpg

imgp1012ajv1.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

פשוט בושה מצד התוכנית, לא מספיק שחשבתי שהתכנית ברמה מאוד נמוכה עכשיו אני גם בטוח :mm_nah:,

אני חושב שהצגת המועדון שלכם בתוכנית הייתה מעלה את הרייטינג ונותנת כתבה מעניינת ביחס לבלבולי מוח שמדברים שם.

אפשר לחשוב מה ביקשתם מההפקה בתמורה להופעה :?

בכל אופן אני שמח שנהניתם לבסוף ותמשיכו עם הפעילות המדהימה שלכם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר תודה ,בהחלט נהנינו היה פשוט תענוג קיבוץ הגלויות הזה,הגיעו חברים מהצפון ,מהמרכז ומהדרום,היתה שיירה מדהימה

של למעלה מ 20 כלי רכב ,והיית צריך לראות את הנהגים מסביב .....

לא פחות נהנתי מהנסיעה חזרה מכביש החוף איילונה- השעונים השתוללו להם והאדרנלין נסק!

לגבי החובבנים מהמופע המוטורי,שנה שעברה הם ניסו ואמרו באופן ישיר כי הם מבקשים אותנו כקהל ביציע ומשלא הסכמנו,השנה ניסו בדרך עקיפה רק עם תוספת של מספר דקות בסוף התכנית על המועדון שלנו.מה שכן יאמר לזכותם שהם שלחו שוב ושוב נציגים מטעמם להסביר כי נעשתה טעות וכי ישנה אי הבנה וביקשו אותנו לשוב ולהישאר,וכי הם רוצים אותנו באחת התכניות הבאות שלהם לפי המתכונת שדרשנו.

לפעם הבאה שנוזמן כאמור אני מתכוון לעשות את זה מסודר ומוסבר מראש ללא אי הבנות כלשהן וללא טעויות!

תודה לאזולאי ,לחברי המועדון הנפלאים שיש לנו,שאפילו שהגיעו מרחוק אחרי יום עבודה הדירו את רגליהם בקלילות ולא הסכימו להישאר,גם כאשר הסברתי להם שאם הם רוצים להישאר כקהל זו זכותם ובחירתם,לארז על התמונות,ותודה למשה מנהל אתר "אוטו ספורט"שהביע נכונות להגיע ולתמוך,הבחור פשוט אדם נפלא.

אלוני

פורסם

יואווווווווו זה פשוט מדהים, כל רכבי הסובארו האלו זה פשוט גן עדן!!!!!!!!!!!!!!!

לא צריך 70 בתולות ,ולא חארטות, מספיק שיגידו שיש בגן עדן כמה סובארו לאונה ,ועוד כמה דגמים נדירים , בשביל לשכנע אותי ללכת לשם. :-)

רק חבל שאני לא יודע מתי מפגשים מתרחשים:cry:

דרך אגב איפה אתם מפרסמים את התאריך והמקום של המפגשים?? אשמח להשתתף גם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...