Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי מוסטנג !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש.

יש כאן הרבה חברים עם מוסטנג, ואני מאמין שתוך זמן לא רב יפנו אליך בפרטי / יתנו לך מס' טלפון.

בינתיים, נשמח לקבל פרטים על הרכב שקנית (תמונה תהיה תוספת נחמדה), ועל הבעיה שלך.

יש לו רישיון? כמה זמן הרכב היה מושבת?

אייל

פורסם

מזל טוב.

קנית אחלה אוטו! היא צריכה

עבודה על הבאקס קרבורטור ובעיות חשמל.

כמו כן הגיר C4 שלך כבר עייף מאד.

אני ממליץ לך בחום לא לקנות בקאקס משומש פה בארץ אלה ליבא חלקים חדשים כדי לשפץ את הקיים.

יש קיט היום של רינג פניון ונעילת דפרנצייל שמגיע ישר להרכבה, תרענן את המייסבים ואת מחזרי השמן ויש לך שקט וביצועים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מזל טוב.

קנית אחלה אוטו! היא צריכה

עבודה על הבאקס קרבורטור ובעיות חשמל.

כמו כן הגיר C4 שלך כבר עייף מאד.

אני ממליץ לך בחום לא לקנות בקאקס משומש פה בארץ אלה ליבא חלקים חדשים כדי לשפץ את הקיים.

יש קיט היום של רינג פניון ונעילת דפרנצייל שמגיע ישר להרכבה, תרענן את המייסבים ואת מחזרי השמן ויש לך שקט וביצועים.

לפי מה שרשמתה אתה מכיר את האוטו? אז ספר לנו מה הוא קנה ?

פורסם

מה יש לספר, מוסטאנג 65 עם מנוע 289, האוטו הזה היה מאד מפלצתי בזמנו שנבנה ועד שעמד במגרש של אייל אבל שאר הבעלים מאז המגרש דאגו לדרדר את מצבו... הבעלים האחרון ניסה לשקם את האוטו אבל היו לו בעיות תקציב.

אישית זה אחד מהרכבים שאני יותר אוהב ארץ כי הוא פשוט מרושע.

השאלה אם הבעלים החדש מספיק רצני להביא אותו למצב שהיה או שסתם כמו כולם יעשה טלאי על טלאי ויגרום לו להיות גרוטעה.

לדוגמא, לרכב יש הנמכה,מוט מייצב אחורי שנתלש, היו 4 בולמי קוני הוחלפו ל מונרו מאחורה :S צריך לשקם את מערכת ההיגוי פשוט להביא הכל חדש.

היה לרכב הזה קאמשפט ויחס דחיסה גבוהה וקארבורטוק מקצועי עכשיו יש שם AUTO LIGHT מאפן הקאמשפט נעלם.. החשמל מבולגן ופורקה ממנו מערכת הצתה של MSD.

קיצור יש עבודה.. בסיס טוב גם יש, השאלה אם הבעלים ידע להתמקצע על האוטו ולא לחפף אחרת הוא יעבור לבעלים הבא בקרוב מאד..

פורסם

מזל"ט תחדש, מקווים שתחזיר את הבובה לחיים...

ממליץ לך לשמוע בעצתו של קובי (kobyiso) בן אדם עם הרבה מאוד ידע בתחום ותמיד שמח לעזור

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

ניסנו פעם לארגן מועדון למוסטאנגים לא כלכך הלך ..

אבל לפחות מהרעיון הזה צמח מועדון של מאסל קארס ומשם FUEL SLUT

אני גאה להגיד שיש אצלנו גרעין קשה מאד של בעלי פורד שמורכבים מוסטאנגים פאסטבאקים וקופה מדהימות מאווריק GT וסייקלון GT . יש פרויקטים מדהימים.

המוסטאנג 68 V8 של רועי היה המון התקדמות מזמן הסרטון הזה

http://www.youtube.com/watch?v=HoK8g5sdoPs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הפאסטבאק הפסיכית של גיורא

IMG_0079.jpg

תמונות של חלק מהחברה בחצרים

norm_BA7796A0E2864D4CA3C4EFB3EE160717.JPG

norm_3E8BB8DA4AAB4779A11E697BC3ECD3D0.JPG

norm_BA7796A0E2864D4CA3C4EFB3EE160717.JPG

פורסם

היה פעם שרשור של מישהוא שהתחיל לשפץ מוסטנג במצב סופני, רקובה ממש,

היה תעוד של תחילת שיפוץ, כמה ריתוכים וזהו, הבחור נעלם, מה קורה איתו היום ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...