Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב שהייתה לשמעון פרס בסביבות שנות ה70-80, יש למישהו מושג?

ohanaohad
שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם!

בתור אחד במשפחה שרכב מיצובישי הוא מאד פופולרי והיה לנו הרבה רכבי מיצובישי (לסבא שלי ז"ל בעיקר) התעניינתי מה היה מבין הרכבים הראשונים שלו, ולהפתעתי שמעתי שהיה לו סאב, מכיוון שהסיפור הזה יחסית ישן והסאב המדובר היה בבעלותו בסביבות שנות ה70-80 אני מעריך, הבנתי שבאותה תקופה אותו סאב היה רכב מאד יוקרתי וממש לבודדים היו אותו.

הבנתי מהסיפור שאותו סאב בדיוק היה גם לשמעון פרס, ושרק לו ולסבא שלי היה את אותו סאב מבין היחידים בארץ.

מפה באה השאלה, יש למישהו מושג על איזה סאב מדובר? איזה סאב החזיק שמעון פרס בשנים ההם?

אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הרכב, וגם אם יש למישהו סתם מידע או זיכרון מאותה סאב שהסתובבה בחיפה (של סבא שלי ז"ל, אני אשמח לשמוע).

*לאף אחד מבני המשפחה אין שום מושג איזה דגם זה היה, רק עד כמה שהבנתי לאותה סאב היה כיסאות גם הפוכים, זאת אומרת שיוצא מצב שאנשים יושבים אחד מול השני בכיסאות האחוריים (אני ממש בספק אבל מי יודע).

תודה,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בסאאב 95 סטיישן ווגן שיוצרה בין השנים 1959-1978.

http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_95

בדגם הסטיישן היה מושב שלישי נחבא בתא המטען (כמו בוולוו סטיישן)

והישיבה היתה גב לגב עם המושב האמצעי והפנים ולאחור.

סאבבים ישנים עדיין מסתובבים בחיפה. יש לך מספר רכב?

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה תודה על המידע,

רק אתה בטוח ב100% שזה אותה סאב שנסע בא שמעון פרס והם היו מבין הבודדות בארץ?

ובנוסף, כל מידע שיש על הרכב הזה, כמה עלה באותם שנים? למי הרכב הזה היה מיועד?

תודה,

אוהד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה תודה על המידע,

תודה,

אוהד.

---------------------------

יכול מאד להיות כי לסבך ולשמעון פרס היה דגם של תחילת שיווק בשנים שעדין לא היו ממנו הרבה

אום עד סוף שנות ה-70 היו ממנו לא מעט. האם יש לך תמונה של סבא עם הרכב ?

להעשרת הידע תוכל לקרוא על ההיסטוריה של סאאב שהחל את דרכו כמדומני כמפעל ליצור מטוסים

כאן: http://www.saabhistory.com/

בצד ימין למטה אתה יכול לפלח לפי שנים.

בהצלחה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה תודה על המידע,

תודה,

אוהד.

אני חושב שהכי כדאי שתתקשר לשמעון פרס ותשאל אותו איזה דגם של סאב הייתה לו, אחרי הכל הבנאדם עדיין צלול בזכרונו.:-):wink::shock:

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, תתקשר לבית הנשיא או שתכתוב מכתב ואל תשכח להעלות כאן את התמונה בשחור/לבן כמובן של שמעון פרס בגופיה נשען עם המרפק על הסאאב סטיישן שלו. (דרך אגב, איך הוא אמר את המילה - סטיישן? ) תנסו לחקות ! :lol::lol::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...