Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני במרצדס שלי שנת יצור 78, מתדלק 95 אוקטן.

אני מניח שמרצדס 230E הזרקה גם יכולה,נכון?

ועוד שאלה -האם בגי אם סי שמעולם לא נפתח מנוע או עשו ראש מנוע אפשר להשתמש ב95 ?כרגע אני מתדלק 96.

אגב השנת ייצור שלו היא 84'

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

איזו GMC? -בוואנדורה שלי (92') אני משתמש ב-95, כי ככה כתוב שם! מנוע V8 הזרקה חד-ניקודתית...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נו, ומה יש לי בפיירמונט- המנוע זהה למוסטנג 6 טורי?

הפירמונט שלך זה מנוע 200 או 250 ואני יותר בכיוון של 200

המקור של המנוע הזה הוא בתחילת שנות ה 60 ושל ה 250 69

תבדוק אם בוצעו בו שינויים שיכולים לשנות את סג הדלק

בגדול ההספקים השתנו במהלך השנים ככה שבטוח שיש שינויים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

קצת סדר,

בישראל החל משנת 1995 הוחלט על תוספת אשלגן לדלק 95 אוקטן נטול עופרת.

מרכבי האשלגן בדלק מעניק תכונות של שימון וריכוך הקיימים בדלק רווי עופרת מסוג 96 אוקטן.

תפקידו העיקרי של הרכב העופרת לרכך את ספיגת המכה בשסתומי פליטה בלבד, למעשה ללא

העופרת השסתום חשוף יותר לנזקי השריפה ועלול לאחר שימוש של למעלה מ- 50.000 קמ' להשרף.

האשלגן למעשה ממלא את התפקיד ואפילו טוב יותר, לכן אין חשש משימוש של דלק 95 נטול עופרת למנועים ישנים.

למדקדקים ניתן להחליף טבעות/תושבות לשסתומי הפליטה ולנסוע בראש שקט 100.000 קמ' נוספים.

או בעתיד להוסיף אשלגן כל כל תדלוק, למרות האשלגן הקיים כבר בדלק נטול העופרת.

ישנה סברה לא נכונה הטוענת כי העופרת גורמת לשימון מכלולי הקרבוקטור.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
קצת סדר,

בישראל החל משנת 1995 הוחלט על תוספת אשלגן לדלק 95 אוקטן נטול עופרת.

מרכבי האשלגן בדלק מעניק תכונות של שימון וריכוך הקיימים בדלק רווי עופרת מסוג 96 אוקטן.

תפקידו העיקרי של הרכב העופרת לרכך את ספיגת המכה בשסתומי פליטה בלבד, למעשה ללא

העופרת השסתום חשוף יותר לנזקי השריפה ועלול לאחר שימוש של למעלה מ- 50.000 קמ' להשרף.

האשלגן למעשה ממלא את התפקיד ואפילו טוב יותר, לכן אין חשש משימוש של דלק 95 נטול עופרת למנועים ישנים.

למדקדקים ניתן להחליף טבעות/תושבות לשסתומי הפליטה ולנסוע בראש שקט 100.000 קמ' נוספים.

או בעתיד להוסיף אשלגן כל כל תדלוק, למרות האשלגן הקיים כבר בדלק נטול העופרת.

ישנה סברה לא נכונה הטוענת כי העופרת גורמת לשימון מכלולי הקרבוקטור.

קצת בלבלת את העובדות:

1. בדלק 95 אין אשלגן.

2. בדלק 96 אין עופרת. במקומה - מאז 2003 יש תוספי אשלגן, היעילים פחות מהעופרת. אבל "זה מה יש" - העופרת רעילה ואסורה לשימוש.

לאורך זמן, שימוש ב- 95 אוקטן (שהוא נטול עופרת ואשלגן) עלול לגרום לנזק למנועים שנבנו לדלק עם עופרת.

בשימוש מתון הנזק הוא מינימלי. מקובל לנקוב בערך של 30,000 ק"מ כגבול השימוש.

אם יוחלפו השסתומים ותושבותיהם - לא צפוי כל נזק עקב חוסר העופרת.

עודד

• תוכן חדש...