Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש 23.05 בצפון

sk
שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אממ שלום

אני מחיפה ורציתי לשאול, מתי המפגש הבא שיהיה באיזור? ואיפה בדיוק?

והאם כל אחד יכול לבוא ולהנות ממראות המכוניות המושקעות?

כבר כמה זמן שאני רואה בפורום תמונות מהמפגשים האלו.

תודה

so far so good so what

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקר טוב.

המפגש בתחנת הדלך פז בלב המפרץ.

כל שישי בשעות 4-7 אחה"צ.

להלן פרטים על מפגשי שישי של מועדון החמש:

http://www.5club.org.il/weekly.asp

כל אחד מוזמן לבקר ולהינות מהתצוגה, גם אם אינו בעל רכב אספנות.

אתה מוזמן בכיף.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקח לכולנו את המקצוע. ומזל שכך. אני לא הגעתי, אני לא רואה תמונות שלך, לירוי, אז כדאי שתעלה אותם מהר.. וערן טוען שהוא זקן מידי, בזכות SK יש מה לראות השבוע. :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקח לכולנו את המקצוע. ומזל שכך. אני לא הגעתי, אני לא רואה תמונות שלך, לירוי, אז כדאי שתעלה אותם מהר.. וערן טוען שהוא זקן מידי, בזכות SK יש מה לראות השבוע. :lol:

אני הגעתי שכבר כולם הלכו. מבטיח שבוע הבא תמונות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות יפות. תודה.

עדי - אתה לא יודע שלא יושבים על הרכב עם ג'ינס וניטים. מה זה לא נהוג אצלכם בצפון שלא לנגוע במכוניות ??? :roll:

כבר שבוע שני שאתה מצולם יושב על מכסה המנוע של המכונית, מענין איך אף אחד לא מעיר לך על כך.

אתה מוזמן לשרון - לסידרת חינוך .....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות יפות. תודה.

עדי - אתה לא יודע שלא יושבים על הרכב עם ג'ינס וניטים.תמיד תופסים לי את הכיסא אז אין לי איפה לשבת, זו האפשרות היחידה שנותרה לי :brickwall: מה זה לא נהוג אצלכם בצפון שלא לנגוע במכוניות ??? :roll:אצלנו בצפון אנחנו רגילים למשש את הסחורה בידיים.

כבר שבוע שני שאתה מצולם יושב על מכסה המנוע של המכונית,ממש צירוף מיקרים מענין איך אף אחד לא מעיר לך על כך.אף אחד לא יכול עליי.

אתה מוזמן לשרון - לסידרת חינוך לבוא עם חליפת האיומים? :mm_cool:.....

.......

עדי גולדנברג 13399

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות יפות. תודה.

עדי - אתה לא יודע שלא יושבים על הרכב עם ג'ינס וניטים. מה זה לא נהוג אצלכם בצפון שלא לנגוע במכוניות ??? :roll:

כבר שבוע שני שאתה מצולם יושב על מכסה המנוע של המכונית, מענין איך אף אחד לא מעיר לך על כך.

אתה מוזמן לשרון - לסידרת חינוך .....

נ.ב. אנחנו סובלים בצפון ממחסור חמור של כיסאות !

לכן אימצתי את השיטה לשבת על הרכב...:sissies:

עדי גולדנברג 13399

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...