Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E9

מקלארן F1
שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יגעת ומצא ? האמן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ההבדל בגרסאת הCSL בין ה-RHD ל-LHD?

ממה שאני הבנתי הLHD היא היותר ספרטנית, והR מאובזרת עם טמבונים מניקל וחלונות חשמליים וכל מיני פינוקים, נכון?

עוד דבר שלא ממש הבנתי, שוב בגירסאת הCSL, יש כאלו שהגיעו בלי ספוילר ה-"באטמן" ויש כאלו עם.

תוכל לשפוך לי קצת אור על זה?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגה ימני והגה שמאלי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשאלותיך:

באופן עקרוני, למיקומו של ההגה לא היתה כל השפעה על רמת האבזור של המכונית.

ה- CSL יוצרו במספר "קבוצות", חלק מהן בתצורת RHD.

היו הבדלים ברמות האבזור של ה-CSL, כאשר חלק מהמכוניות זכו לתוספות מפנקות (בין היתר - חלונות חשמליים ואף מזגן).

דגם ה"באטמן" הינו רפליקה לכביש (עמוסה בספויילרים צעקניים) של גרסת המירוץ של ה-E9, אשר זכתה להצלחה גדולה במסלולי המירוצים באירופה בראשית שנות השבעים של המאה הקודמת.

ניתן למצוא המון חומר על הדגם הנ"ל באינטרנט.

אתר מומלץ של מעריצי הדגם בארה"ב: http://www.e9coupe.com/

לגבי מספר המכוניות מדגם זה בישראל - למיטב ידיעתי דגם זה מעולם לא יובא לישראל ע"י היבואן הרשמי. קיימות מספר דוגמאות בודדות אשר שרדו את פגעי הזמן (דגם ה-E9 סבל מרגישות איומה לחלודה, שכן המכוניות לא זכו לכל טיפול מונע בנושא זה). לאחרונה יובאה מכונית מדגם זה לישראל ואף הספיקה להשתתף במפגש המועדון בת"א.

ירון

ממה שאני הבנתי הLHD היא היותר ספרטנית, והR מאובזרת עם טמבונים מניקל וחלונות חשמליים וכל מיני פינוקים, נכון?

עוד דבר שלא ממש הבנתי, שוב בגירסאת הCSL, יש כאלו שהגיעו בלי ספוילר ה-"באטמן" ויש כאלו עם.

תוכל לשפוך לי קצת אור על זה?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי(המאוד משוחדת...) אחד העיצובים היפים והשלמים אי פעם.

אחת ממגרעותיו הייתה מחיר יקר מאוד - לא רק כחדשה.

מי שהיה אתמול במפגש בת"א בשעה מסוימת היה רואה 2 יח' בLIVE:wink:

שבת שלום,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר עוסקים ב-E9, אז אני מחפש מקום (באזור המרכז) להחלפת הדוד האחורי ברכב כזה, עדיפות לבעל מלאכה המסוגל ליצור דוד אחורי מ"סיינלס סטיל".

הצעות תתקבלנה בברכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...