Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישר כח לאוו ,לאנשים הנפלאים,ולצוות המקצועי.יחס ושרות מכל הלב ונכונות לעזור תמיד.

המלצתי בעבר וממליץ שוב שווה ביקור!!!אנשים של פעם!!!!

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

ממש במקרה הייתי היום באוו כדי לקנות מחוונים לטרסנפורטר... מה אומר ומה אוסיף? השירות והמקצועיות- מצויינים, כרגיל. גיל 50 לעסק בתחום הרכב- זהו בהחלט דבר שיש להתגאות בו. ונראה שהם לא מתקלקלים- גם זה נדיר. יישר כח.

אסף.

פורסם

שלום.

היום היתי אם שרמונטיה [הרנו 15 שלי] במכון אוו!

מה אגיד פשוט תענוג של אנשים עבדו לי על הרכב כמעט כול היום וואלה אם הרבה סבלנות ואהבה!!!

תיקנו לי את שעון הטורים ואת זיוף המד עוץ.

ישר כוח.

יש לי רק טענה אחת ! את השם של סיגל צריך להחליף לסיגלית כי את ממש פרח וחדל ויכוח.

מאחל לכם הרבה בריאות והצלחה ולשמואל אתה תותח!!!

תוך כדאי העבודה נישבר הציר המרכזי של שעון הטורים ושמואל לא ויתר הלך ראש בראש אם השעון ובסבלנות תיקן אותו והוא עובד כמו חדש :lol:.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היום ביקרתי באוו, פינקתי את הספורט פרינץ במחווני דלק (לרבות מצוף), לחץ שמן וחום שמן לרבות הסנדרים שלהם, מתוצרת VDO. נהנתי כמו תמיד משירות מצוין, הסבר טכני, הכוונה ואחלה מחיר (גם בזכות חגיגות היובל לאוו ) :lol:

ולא, זו לא פרסומת סמויה, זו המלצה חמה ואמיתית על עסק ששמח לתת שירות גם לקהילת הפסיכים (או במילים אחרות, חובבי תחום הרכב הקלאסי והאספנות...) בלי לעקם פרצוף, כמו שקורה באינספור בתי עסק לאחרונה.

יום טוב ותודה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...