Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יבוא ה-CBX אכן עומד על הפרק שווה להמתין שנה או יותר, אין כלי יותר יחודי ויותר בעל ערך אספני מזה, הערך שלו עולה ומשביח עם השנים. פריטים מקוריים ושמורים שווים משקלם בזהב-רן

שימו לב לדבר הבא:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycles___1979-HONDA-SIX-CYLINDER-CBX-1050-CC-NO-RESERVE_W0QQitemZ130225569854QQddnZMotorcyclesQQddiZ2283QQcmdZViewItem?hash=item130225569854&

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם את הפרט הזה לא הייתי מתבייש להחנות בחנייה הפרטית שלי....לו הייתי רוטשילד:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycles___1977-BMW-R100S-Original-Airhead-boxer-AWESOME-bike_W0QQitemZ370055364323QQddnZMotorcyclesQQddiZ2283QQcmdZViewItem?hash=item370055364323&מישהו?-רן

פורסם

אז זהו, שאני דווקא מאוד מבין, ובגלל זה גם תהיה לי פעם אחת כזו. המראה, הסאונד, החויה של לרכב על כלי כל כך "מכני" ומאתגר. אבל זה יקרה כשיהיה לי כסף עודף לבזבוזים ואני לא ארצה אופנוע שבאמת יוכל לשמש אותי בכל נסיעה שארצה, גם יומיומית, למרות שהוא רכב אספנות.

הפורשה היתה חלום ילדות. היא נוסעת נפלא, ונראית מדהים. אבל גם היא, להגיד את האמת, לא כלי שאפשר להסתדר איתו יום יום. מי שינסה להכנס איתה לפקקים יקלל את היום, יזרוק אותה לקיבינימט, ויקנה בסוף יפני אוטומטי...

זה יכול לפתוח דיון שלם על רכבי אספנות בכלל. כמעט כל בעל רכב אספנות שחלם כל כך הרבה על הרגע שבו ישב מאחורי ההגה של מכונית חלומותיו, מוצא את עצמו ואת אהובתו יושבים יחד בעיקר בחניה. יש כאן מישהו שיכול להעיד שהוא נוסע על רכב חלומותיו, באופן קבוע, ובלי לכלול את הסיבוב למועדון החמש ביום שישי יותר מפעם בחודש? את האמת!

בקיצור, אני רוצה אופנוע, ואני רוצה לנהוג. באופן קבוע, ולמרחקים, כשאחד השיקולים אם להגיד את האמת, הוא מחיר הקניה והביטוח. נראה למישהו שאפשר לעשות את זה עם הארלי?

ולאן נעלמו כל המומחים?

ביקשתי, ואני עדיין מבקש עזרה והכוונה לגבי מה לחפש, ממה להשמר בכלי הספצפי, וממה לא להתרגש. חוץ מזה, איך המכס מעריך, על מה הוא מסתכל באופנועים בשביל לקבוע רמה. איך לעשות את ההובלה, על מה להקפיד בארגז, וכו'

אני מזכיר שבמכוניות אני מכיר את התהליך. לגבי אופנועים אין לי (עדיין...) נסיון.

תודה

איתן

פורסם

ההראלי בשנתונים הנ"ל היו בדיוק מה שאתה לא מחפש, נזילות, תקלות, חוסר אמינות מוחלט, חוסר נוחות, ומפח נפש גדול....למרות האהבה שלי לכלים האלה, בסוף שנות השיבעים החברה היתה על סף פשיטת רגל, פרט לגרעין הקשה של אוהדי הז'אנר שגם הם כבר החלו לפקפק בחלום, לא נמצאו קונים רבים, היפנים מהמזרח הכו בהם שוק על ירך, כפי שעוללו לתוצרת הארופאית, המזל הגדול של ההארלי היה הפטריוטיזים של הילידים ושוק ענק מבית, באמצע שנות השמונים נרכשה החברה שוב ע"י הבן של והחל מקצה שיפורים הנמשך עד היום, אם את מתכוון לקנות הארלי שגם תוכל להינות ממנו, נסה ללכת על אלה מסוף שנות השמונים ואמצע התשעים שם כבר ניתן למצוא מציאות שיתנו לך נחת רוח וכר נרחב לשיפורים במראה ובתוכן, אבל תעשה לעצמך טובה אם אתה ממש לא מוכרח עזוב את האופנועים של שנות השבעים!-רן

פורסם
ההראלי בשנתונים הנ"ל היו בדיוק מה שאתה לא מחפש, נזילות, תקלות, חוסר אמינות מוחלט, חוסר נוחות, ומפח נפש גדול....למרות האהבה שלי לכלים האלה, בסוף שנות השיבעים החברה היתה על סף פשיטת רגל, פרט לגרעין הקשה של אוהדי הז'אנר שגם הם כבר החלו לפקפק בחלום, לא נמצאו קונים רבים, היפנים מהמזרח הכו בהם שוק על ירך, כפי שעוללו לתוצרת הארופאית, המזל הגדול של ההארלי היה הפטריוטיזים של הילידים ושוק ענק מבית, באמצע שנות השמונים נרכשה החברה שוב ע"י הבן של והחל מקצה שיפורים הנמשך עד היום, אם את מתכוון לקנות הארלי שגם תוכל להינות ממנו, נסה ללכת על אלה מסוף שנות השמונים ואמצע התשעים שם כבר ניתן למצוא מציאות שיתנו לך נחת רוח וכר נרחב לשיפורים במראה ובתוכן, אבל תעשה לעצמך טובה אם אתה ממש לא מוכרח עזוב את האופנועים של שנות השבעים!-רן

רן תודה, בדיוק בגלל זה אני רוצה גולדווינג!

נו, לא רוצים לתת לי עצות ספציפיות לגבי הגולדווינג? לגבי הובלה של אופנוע? לגבי מה מסתכלים במכס באופנועים? אני מרגיש נטוש...

פורסם
רן תודה, בדיוק בגלל זה אני רוצה גולדווינג!

נו, לא רוצים לתת לי עצות ספציפיות לגבי הגולדווינג? לגבי הובלה של אופנוע? לגבי מה מסתכלים במכס באופנועים? אני מרגיש נטוש...

הוצע לך לפני שבוע לפנות בפרטי, ו-????:roll::roll::roll::roll:

פורסם

הייתה פעם סדרת טלביזיה עם הרבה שירים של אלביס פרסלי וגיבור צנום על הונדה גולדווינג חד וחלק

רק גולדווינג

הסדרה מוכרת למישהו ?

• תוכן חדש...