Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לייבוא רכב בן 30+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית מתנצל מראש על הבורות שיתכן וקיימת בחלק מהשאלות הבאות:

אני לא אספן רכבים ולא מכונאי אבל בזמן האחרון ראיתי הרבה פרסומים ב YAD2 של סוחרים שמייבאים מכוניות מאזור שנת 1978 ולפני ומוכרים אותם בארץ.

אותי מעניינת מרצדס מדגם SL450 שנת 1978, (אני מאלה שגדלו על הסדרה DALLAS) ולהלן השאלות:

1. האם מישהו מכיר את הסוחרים הללו, האם הם אמינים?

2. נניח שהשרות הוא שהם מביאים את הרכב לארץ, משחררים ומביאים עד הבית. מי דואג להפכו לאספנות?

3. למה להפכו לאספנות ולא להשאירו רכב רגיל משנת 1978? מה היתרונות?

4. מישהו יכול לחוות דעה על המודל הספציפי הזה? חלפים, עלויות, תקלות מיוחדות?

5. איך נקבע המחיר של הרכב? בפרסומים ב YAD2 יש שוני מאוד גדול

תודה לעוזרים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית מתנצל מראש על הבורות שיתכן וקיימת בחלק מהשאלות הבאות:

אני לא אספן רכבים ולא מכונאי אבל בזמן האחרון ראיתי הרבה פרסומים ב YAD2 של סוחרים שמייבאים מכוניות מאזור שנת 1978 ולפני ומוכרים אותם בארץ.

אותי מעניינת מרצדס מדגם SL450 שנת 1978, (אני מאלה שגדלו על הסדרה DALLAS) ולהלן השאלות:

1. האם מישהו מכיר את הסוחרים הללו, האם הם אמינים?

2. נניח שהשרות הוא שהם מביאים את הרכב לארץ, משחררים ומביאים עד הבית. מי דואג להפכו לאספנות?

3. למה להפכו לאספנות ולא להשאירו רכב רגיל משנת 1978? מה היתרונות?

4. מישהו יכול לחוות דעה על המודל הספציפי הזה? חלפים, עלויות, תקלות מיוחדות?

5. איך נקבע המחיר של הרכב? בפרסומים ב YAD2 יש שוני מאוד גדול

תודה לעוזרים

שלום לורנס

גם אני חשבתי להביא לי אחת כזו, במיוחד לאור העובדה שניתן למצוא אחת במצב טוב בסביבות ה 5000 דולר בחו"ל.

בארץ היא תגיע אחרי הייבוא ל 60-90 אלף ש"ח.

העניין הוא שיש כאן כאלו שהפכו את העניין למסחר ואתה יכול למצוא ביד 2 לפחות 5 כאלו, יחד עם קורבטים ועוד הפתעות, בקיצור, כבר לא מדובר ברכב מיוחד או נדיר לארצנו ולי זה הוריד את החשק (לכן הלכתי על קבריולט אחרת, צנועה יותר).

לשאלותיך:

1. כל סוחר צריך לבדוק בציציות, לא משנה איזה רכב הוא מוכר, כמו כן יש לבדוק את הרכב במכון שמקובל עליך, הם גם ככה דורשים הרבה מעבר למחיר הריאלי אז אם כבר החלטת ללכת על זה תבדוק טוב טוב.

2. הפיכת רכב לאספנות מתבצעת על ידיך ב 10 דקות במשרד הרישוי, רק עניין של החלטה.

3. לרכב אספנות הקלות רבות במחירי הטסט והביטוח, אך גם הגבלות של שעות נסיעה.

4. בארה"ב הוא לא נחשב למציאה גדולה ויש הטוענים כי הוא בעייתי, לא מכיר בעיות מיוחדות רק משמועות.

5. אין מחירון לרכבים כאלו ששמיש וקביל בארץ ולכן כל אחד דורש על הרכב מחיר כראות עיניו (יש אחת ביד 2 שדורשים עליה 270 אלף ש"ח מחיר סופי לא למיקוח :hihi::hihi::roflmao::roflmao::loco: גם אם אני אבנה את האוטו מחדש אני לא אגיע למחיר הזה)

בקיצור... בהצלחה בכל אשר תחליט.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

חשוב להדגיש שמי שהביא לארץ מכונית ביבוא אישי, אינו יכול להעביר בעלות למשך 3 שנים.

אם למשל הסוחר ימות בדרך, אולי רק בית משפט יוכל לעזור לך לרשום את הרכב על שימך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
חשוב להדגיש שמי שהביא לארץ מכונית ביבוא אישי, אינו יכול להעביר בעלות למשך 3 שנים.

אם למשל הסוחר ימות בדרך, אולי רק בית משפט יוכל לעזור לך לרשום את הרכב על שימך.

.

הקטע הוא שהמכוניות מוצעות שם למכירה עוד לפני שהגיעו לארץ בכלל והמחיר אינו כולל מכס...:idea:

ארץ הקומבינות כבר אמרנו?

חוץ מזה שגם אם לא עברו 3 שנים הם כבר ימצאו דרך לקמבן, יש שם אחד שמוכר בערך 5-6 מכוניות מיובאות, למרות שמותר לייבא רק אחת בכל שנה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

האנשים האלו מייבאים את הרכב כבר על שימך. אם הסוחר נראה לך, בעיה זו לא קיימת של העברת הבעלות. אנשים אלו צריכים להתפרנס לכן חשוב לבדוק כמה היה עולה לך בכסף ובכאב ראש להביא את הרכב לבד ומה ההפרש אם מטפלים לך בהכל. בהצלחה דרך אגב דגם מגניב יש מוסכים טובים לרכבים אלו בארץ.

פורסם

תודה על התגובות:

1. לדעתי המחיר שמפרסמים הוא המחיר בארץ אחרי הובלה מיסים וכו.

2. איזה הגבלות יש על רכב אספנות מבחינת שעות נסיעה והגבלות אחרות?

3. אישית, אם אחליט לקנות, כנראה שאסע לארה"ב לראות מספר רכבים ולהחליט ביניהם. עוד אלפי שקלים בודדים ואלמנט הסיכון יורד בהרבה. דרך נוספת היא למצוא חבר / קרוב משפחה שגר שם ומוכן לעשות זאת בשבילך.

4. אם אתם מכירים מישהו שיש לו כזאת אשמח לקבל פרטים בה"פ. אני מבטיח לא להציק לו

תודה

פורסם

ימים א'-ה' אסור לנסוע בין השעות 07:00 עד 09:00.

הרכב לא ישמש לעיסוקו של בעליו.

עשה חיפוש בפורום ובדביקים, תמצא קצת יותר מידע מאשר להעלות שוב ושוב את אותם נושאים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...