Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מכוניות low-rider

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדף התגובה יש למטה כפתור "נהל קבצים מצורפים", לחיצה עליו תפתח חלונית ובה כפתור "עיון" ע"מ להעלות קבצים מהמחשב לאחר בחירת הקבצים בחר "העלה קבצים" וההם יטענו לדף. צירפתי תמונה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אה. המכוניות שרואים בדרך כלל בקליפים שיש להם בולמי אויר וקומפרסור בתא מטען בצרוף של איזה 5 מצברי פריקה עמוקה?

אם כן, זה מגניב אבל זה אדיוטי חבל על הזמן!

עומר.

אדיוטי?!

חבר, זו תרבות ענקית ברמות גבוהות מאוד(!), שבארץ היו חולמים שכל התרבות המוטורית ככלל תיהיה עשירית מה LOWRIDER האידיוטי לטענתך:evil:!

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

לדעתי מכונית שקופצת למעלה ולמטה זה אדיוטי. למה לגרום לרכב שלך לקפוץ למעלה ולמטה? זה מוסיף במשהו? זה פוזה בלבד לדעתי. אני יודע שיש תחריות של זה. מלא לתחרות להשקיע קצת, אבל לרכב ביום יום לאן תקפוץ איתו?

אבל בכל מקרה זה מגניב כמו שאמרתי.

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

זה לדעתי תרבות השיפוץ הכי מגניבה ומעניינת,

אני תמיד פינטזתי על שברולט אימפלה LOW RIDER, והחלום שלי לעבור ליד שוטר עם גלגל אחד באוויר ולראות את התגובה שלו :lol:.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מעניין מה יהיה רשום בדו"ח.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הלוואי ויהיה מישהו בארץ שיודע להתקין בולמים פאנומאטים,או כמו שאומרים בארצות הברית

BAGS

זה דבר מדהים!

אתה יכול להנמיך את הרכב ולהרים אותו מתי שבא לך

יותר טוב מכל קויילאובר בולם ספורטיבי

ואיכות הנסיעה משתפרת ברמות !

אוף איפה איפה עכשיו אני ימצא משהו כזה אני מת להתקין על הרכב את האופציה הזאת....

אני יודע שיש במקום כל בולם מן כרית שמחוברת לקומפרסור שנמצא בבאגאז או איפה שבא לך למקם אותו

ההתקנה קלה !ואם אתה רוצה שזה ישב יותר נמוך אז צריך לחתוך איזה משהו בגוף הרכב כדי שתוכל לרדת עוד למטה

אין זה תחום מטורף

פורסם

כן, אבל אם החישוק יותר גדול- זה גם מפחית מיכולת המהלך של הגלגל, אל תשכח, וגם פחות רואים את זה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...