Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתקעתי בדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש פשוטים וזולים יותר מ-200 ש"ח.

יותר לכיוון 50 ש"ח.

לזרוק לפח ולהשקיע בכבלים טובים?

קובי, אני אשמח לעזרה בכיוון הקרבורטור.

אייל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
This goes without saying....

ב ר ו ר שאם הייתי בחורה אז לא הייתי צריך לחכות כל כך....

אבל בחורה נוהגת בצ'רג'ר??:?

ככה כדרך אגב, לפני שבועיים הגעתי עם הטריומף למפגש ברעננה, משם המשכתי למפגש בת"א אבל בדרך כנראה שאימצתי אותה יותר מדיי וב"עלייה" של צומת גהה מצפון לדרום היא התחממה והתחילה להשפריץ לי ממיכל העודפים.

עצרתי בצד ונתתי לה לנוח מעט, הוספתי קצת מיים ירוקים והמשכתי הלאה.

הנקודה היא שבעשר דקות או רבע שעה שעמדתי בצד, עצרו לידי 2 אנשים שונים ושאלו אם אני צריך עזרה...

אפשר להסיק מזה 2 דברים, או שאלו היו מכונאים ניידים עצמאיים כאלו שרצו לעשות על הגב שלי כמה לירות או שאני נראה בחור...ה:lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
לי יש פשוטים וזולים יותר מ-200 ש"ח.

יותר לכיוון 50 ש"ח.

לזרוק לפח ולהשקיע בכבלים טובים?

קובי, אני אשמח לעזרה בכיוון הקרבורטור.

אייל

בוא נאמר שאם המצבר שלך מת לגמרי אז אתה צריך את הכבלים הטובים, אם הוא צריך רק בוסט אז גם הזולים והפשוטים יעשו את העבודה.

בזמן השיפוץ לטריומף הכבלים הפשוטים לא עשו את העבודה כי היו המון התנעות לצרכי כיוון וכו' והמצבר היה גמור לגמרי אז חיברתי 2 זוגות כבלים פשוטים במקביל...

חבר מועדון 13925

פורסם

תקשיב ,תיקח את התנין ,יש לו "ידית גומי" נכון? תוריד אותה ותראה כמה כבל יש שם באמת מעבר לבידוד .

כי לפי מה שאני הבנתי יש לך V8 או גם אם יש 6 צילנדר אותו דבר ,הם צריכים כוח התנעה גבוה ,מה שהכבלים הפשוטים לא יכולים להעביר.

להתניע רכבים עם מנועים קטנים אין בעיה הבעיה היא לרכבים מעל 2000 סמ"ק בערך.

יש כאלה שקונים כבלים של רתכת ומרכיבים עליהם תנינים -זה הדבר הכי טוב אבל זה יוצא די יקר.

בכל מקרה אני ממש לא מאחל לך להיתקע שוב .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כפי שאמרו לפניי- רק, אם המצבר שלך ממש מת (לא מקבל טעינה)- אז, כדי להניע, אתה חייב כבלים מאד רציניים (עדיף של רתכת).

אבל, אם המצבר תקין, ופשוט גמרת אותו עם הניסיונות להניע- אז, מה שעושים במיקרה כזה: מחברים את הכבלים (לא משנה, אפשר גם הזולים), ומחכים כמה דקות- ורק אז מנסים להניע! בשום פנים ואופן לא לנסות ישר! אגב, זה מומלץ גם עם הכבלים ה"טובים". אלא אם, שוב, יודעים, שהמצבר כבר ממש לא שווה כלום, ואין סיכוי להטעינו! כי אחרת- כל ניסיון להניע עם מצבר ריק- מקצר את חייב משמעותית ביותר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום.

האמת שיש לא מעט אנשים חרה שלא אוהבים לעזור!!!

אבל! אתם חייבים גם להבין דבר אחד, מאז שנוסעים בארצינו הקטנטונת מכוניות אם כול מיני מחשבים למיניהם אנחנו בעלי ומנהלי מוסכים כמו כן היבואנים לא רק שלא ממלצים לתת כבלים אלה אוסרים חד משמעית ללקוחות לתת כבלים.

מתוך נסיון רב ביגלל טעויות אנוש של הפיכת כבלים או בעיות חשמליות אחרות עלולות וגם גורמות נזקים יקרים לרכבים ממוחשבים

אז נא לא לכעוס הם צודקים.

בברכה בני ל.

אגב לדעתי כול בעל רכב אספנות חייב להחזיק כבלים ומיספר כלים מינימלים על כול צרה שלא תבוא.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

סליחה על התגובה אבל קניתי לא מזמן מזדה חדשה

ואמרו לי לא להניע רכב אחר בכבלים מאחר וזה עלול

לדפוק את המחשב של האוטו

אז אולי זו הסיבה שלא עוצרים כול רכבים החדשים???????

פורסם
סליחה על התגובה אבל קניתי לא מזמן מזדה חדשה

ואמרו לי לא להניע רכב אחר בכבלים מאחר וזה עלול

לדפוק את המחשב של האוטו

אז אולי זו הסיבה שלא עוצרים כול רכבים החדשים???????

אני נוסע על רכב ליסינג חדש, גם עוד 70 אחוז מהרכבים על הכביש הם ליסינג.

לא נאמר לי מעולם לא לתת כבלים (לא הייתי מצליח להניע את הטריומף עוד לפני האלטרנטור בלי כבלים).

וגם אם אמרו, לא שמעתי...

חבר מועדון 13925

פורסם
אני נוסע על רכב ליסינג חדש, גם עוד 70 אחוז מהרכבים על הכביש הם ליסינג.

לא נאמר לי מעולם לא לתת כבלים (לא הייתי מצליח להניע את הטריומף עוד לפני האלטרנטור בלי כבלים).

וגם אם אמרו, לא שמעתי...

עד כמה שהבנתי אסור בהחלט להניע בכבלים רכב שיש בו מחשב מאחר שהמחשב עלול להדפק

יש מה שנקר היזון חוזר או משהו כזה שיכול לעשות בעיה למחשב

יותר מזה יש לי אח שמאי רכב בחברה גדולה שבהשתלמויות אמרו להם שאסור להרכיב

שום מכשיר חשמלי כמו אזעקה קודניות וכו מאחר וגם הן עושות נזק למחשב הראו להם סרטונים של

נזקים כאלה ולכן חשוב מאוד אם כבר עושים שיהיה מתקין של החברה שתהיה אחריות

פורסם
עד כמה שהבנתי אסור בהחלט להניע בכבלים רכב שיש בו מחשב מאחר שהמחשב עלול להדפק

יש מה שנקר היזון חוזר או משהו כזה שיכול לעשות בעיה למחשב

יותר מזה יש לי אח שמאי רכב בחברה גדולה שבהשתלמויות אמרו להם שאסור להרכיב

שום מכשיר חשמלי כמו אזעקה קודניות וכו מאחר וגם הן עושות נזק למחשב הראו להם סרטונים של

נזקים כאלה ולכן חשוב מאוד אם כבר עושים שיהיה מתקין של החברה שתהיה אחריות

לא אמרתי שאתה לא צודק, אמרתי שאת בעלי רכבי הליסינג ואני ביניהם, זה לא ממש מעניין לא חתמתי על כלום ולא ביקשו ממני כלום.

(מצטער אם זה נשמע רע אבל זו המציאות:roll:)

חבר מועדון 13925

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב.

אז נתקעתי בדרך, ובאמצעות עזרה בהתנעה והרבה גז, הגעתי הביתה.

לאחר שבוע או שבועיים (הימים מתערבבים, בכל מה שקשור למכונית) הדודג' עלתה על גרר, ונסעה למוסך גירים.

באמצע היום המוסכניק מתקשר אלי - שמע ידידי, אומנם יש לך בעיה בגיר, הוא נוזל, הלחצים לא תקינים, בעיה בהעברות - אבל לפני שהמנוע תקין - אני לא מוריד גיר.

???

באתי למוסך, שילמתי, ונסעתי הביתה (כיוונו לי קרבורטור, ופתאום האוטו לא כבה ברמזורים יותר).

בעיקבות המלצה בפורום, לקחתי את הדודג' למוסך מלכי ביפו.

שם שיפצו לי את הקרבורטור, ועוד תיקונים קטנים (הלך חיישן במערכת הצתה. ולי דווקא יש הצתה Mallory, שאין לה חלקים בארץ. משלמים $$$ והחלק תוך 48 שעות אצלי ביד. ניפלאות האינטרנט).

אז מה היה לנו?

קרבורטור משופץ, הצתה מכוונת. האוטו נוסע ולא נתקע.

והגיר דולף כאילו אין מחר....

עכשיו צריך לחזור למוסך גירים...

אייל

----

Dodge Charger 1972

1.jpg

פורסם
תקשיב ,תיקח את התנין ,יש לו "ידית גומי" נכון? תוריד אותה ותראה כמה כבל יש שם באמת מעבר לבידוד .

כי לפי מה שאני הבנתי יש לך V8 או גם אם יש 6 צילנדר אותו דבר ,הם צריכים כוח התנעה גבוה ,מה שהכבלים הפשוטים לא יכולים להעביר.

להתניע רכבים עם מנועים קטנים אין בעיה הבעיה היא לרכבים מעל 2000 סמ"ק בערך.

יש כאלה שקונים כבלים של רתכת ומרכיבים עליהם תנינים -זה הדבר הכי טוב אבל זה יוצא די יקר.

בכל מקרה אני ממש לא מאחל לך להיתקע שוב .

צריכת זרם היא לא לפי המנוע

אלא לפי הסטרטר

אם יש לך סטרטר מיושן אתה צריך הרבה זרם

אם החלפת אותו לדגמים החדשים אתה יכול להשתמש עם מצבר מת והוא יניע

הזדמנות ראשונה שתהיה לי אני מביא סטרטר נורמאלי

חוץ מזה אפשר לקבל הסבר הגיוני למה לא לתת כבלים עם רכב חדש עם מחשבים ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הסטרטר שלי מקורי משנת 84 ' ותקין ומניע בלי בעיה מנוע 6 טורי.(המצבר הוא 60 אמפר ו450 כוח התנעה)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני נוסע ברכב ליסינג חדש (2008) ולכן לא מרגיש צורך שיהיו לי כבלים ברכב, מה שכן בתור אחד שמתקן הכל יש לי ארגז כלים ושאר ירקות בבגאז' (אני מודע לעודף המשקל שאני סוחב אבל בשביל ההרגשה הטובה זה שווה).

בשביל ההרגשה הטובה זה שווה במיוחד שצריכת הדלק כתוצאה מעודף המשקל לא על חשבונך :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...