Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי,

אז אם הבנתי נכון עלי לגשת למישרד הרישוי לקחת טופס להחליף מספר צמיג מאושר לCG ואז לשלם

22 שח' לגשת לטסט עם הטופס ובשנה או בטסט הבא יגיע רישיון עם מידת הצמיג החדש

ואין צורך לעבור בוחנים של משרד הרישוי רק טסט . אמת.?

האם עד כאן נכון.....?

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

אני מפנה אותך למה שכתבו לך לפני.....

"השיטה הכי טובה (כמובן אחרי שבדקת שזה אפשרי) היא פשוט לקנות את הצמיגים ולשים על הרכב.

כשתגיע למכון הטסטים במעמד הטסט השנתי, ידאגו "לפסול" אותך - אתה תמלא טופס שעולה 30 שקלים ואח"כ יאשרו את השינוי ברישיון.

ברישיון הבא שתקבל כבר תהייה הרשומה המידה החדשה." drsubaru

לך למכון טסטים קרוב לביתך ושאל שם מה הפרוצידורה המדוייקת. שם גם תוכל לראות מה המידה של הצמיגים החליפיים המתאימה לג'יפ שלך.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

טוב,

תודה רבה שיהיה לי בהצלחה

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם
שים לב ,אתה יכול לשים רק צמיגים שרשומים בספר כמתאימים לרכב שברשותך!!!

המרה של מידה ממידה ישנה למידה חדשה תתבצע במכון הטסטים , הגדלה של מידת הצמיג תעשה במסלול אחד במשרד הרישוי בחולון, וגם שם אסור שהצמיג יבלוט מחוץ לכנף והם לא מאשרים הגדלה של קוטר הצמיג רק רוחב (זה נכון לגבי חיפושית לא יודע אם זה נכון גם לגבי ג'יפ).

גם הגדלת צמיגים יכולה להתבצע במכון רישוי בתנאי שהיא מופיעה ברישומים(עדכונים של משרד התחבורה, יבואנים, אוטודאטה).

פורסם
גם הגדלת צמיגים יכולה להתבצע במכון רישוי בתנאי שהיא מופיעה ברישומים(עדכונים של משרד התחבורה, יבואנים, אוטודאטה).

אהה יפה,

תודה

פורסם

אני עברתי סיפור ארוך לגבי החלפת מידת צמיגים לרכב שלי (השם שמור במערכת - של הרכב כן). בכל מקרה, לאור השינויים הרבים בהתנהלות עמדה מספר אחד בחולון ובכלל, לא ממהרים לאשר צמיגים שאינם במידות שהורכבו על ידי היצרן ושיובאו לארץ כך. לאחר שתגיע למכון הטסטים, שם כיום מאשרים את החלפת מידת הצמיגים, הם כאמור יפסלו לך את הרישוי בשל סעיף הזיהוי ואז יבדקו אם יש להם בספרים את מידת הצמיג שאתה מבקש לשים על הרכב שלך. עכשיו, במידה ומדובר ברכב ישן מאוד או שבמקרה הם איבדו את האוטו-דאטה(הספרים שהם עושים בהם שימוש), כמו שקרה במקרה שלי, ואין להם הוכחה כי מידת הצמיגים שאתה מבקש לשים על הרכב הורכבו בעבר על רכב מסוג הרכב שלך, לא יאשרו לך את הצמיגים ותצטרך לכתת רגליך בין מכוני הטסטים השונים וחבריך בכדי למצוא הוכחה כי בשנת הייצור של הרכב שלך הורכבו צמיגים מהסוג הזה. הם בודקים מידת צמיג, שנת ייצור הרכב, נפח מנוע ודגם הרכב. לכן, לפני שאתה מזמין ג'נטים או צמיגים במידה מיוחדת תוודא שזה יעבור.

אני הגעתי גם לעמדה מספר אחת בחולון וגם שם הוא לא מצא את הספרים!! :evil: ולבסוף הצלחתי למצוא הוכחה באחד מספרי הדאתא כי הצמיג שאני ביקשתי לשים מתאים לרכב שלי. בהצלחה

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
אני עברתי סיפור ארוך לגבי החלפת מידת צמיגים לרכב שלי (השם שמור במערכת - של הרכב כן). בכל מקרה, לאור השינויים הרבים בהתנהלות עמדה מספר אחד בחולון ובכלל, לא ממהרים לאשר צמיגים שאינם במידות שהורכבו על ידי היצרן ושיובאו לארץ כך. לאחר שתגיע למכון הטסטים, שם כיום מאשרים את החלפת מידת הצמיגים, הם כאמור יפסלו לך את הרישוי בשל סעיף הזיהוי ואז יבדקו אם יש להם בספרים את מידת הצמיג שאתה מבקש לשים על הרכב שלך. עכשיו, במידה ומדובר ברכב ישן מאוד או שבמקרה הם איבדו את האוטו-דאטה(הספרים שהם עושים בהם שימוש), כמו שקרה במקרה שלי, ואין להם הוכחה כי מידת הצמיגים שאתה מבקש לשים על הרכב הורכבו בעבר על רכב מסוג הרכב שלך, לא יאשרו לך את הצמיגים ותצטרך לכתת רגליך בין מכוני הטסטים השונים וחבריך בכדי למצוא הוכחה כי בשנת הייצור של הרכב שלך הורכבו צמיגים מהסוג הזה. הם בודקים מידת צמיג, שנת ייצור הרכב, נפח מנוע ודגם הרכב. לכן, לפני שאתה מזמין ג'נטים או צמיגים במידה מיוחדת תוודא שזה יעבור.

אני הגעתי גם לעמדה מספר אחת בחולון וגם שם הוא לא מצא את הספרים!! :evil: ולבסוף הצלחתי למצוא הוכחה באחד מספרי הדאתא כי הצמיג שאני ביקשתי לשים מתאים לרכב שלי. בהצלחה

סיפור לא נעים זיו, למזלי הרכב שלי יוצר בארץ ולג'יפ לפי מה שהבנתי יש מידות סטנדרתיות לכל הסי ג'י (למרות ששלי 4 צילינר נפח 2200) ולא חשוב המודל רק חשוב שהו סי ג'י ככה לפחות הבנתי אז אני מקווה שלא תהיה לי בעיה :?

פורסם

צמיגים 7.00X15 של אליאנס היה אפשר להשיג ממש עד לא מזמן בהרבה מקומות, מדבריך אני מבין שאין יותר בשום מקום. הבעיה היא שהג'יפ שלך, עם הסרנים הצרים, החישוקים המקוריים הצרים ויחסי ההעברה שלו לא יאהב צמיגים 31X10.5R15. יותר מזה, כיוון שאין לך הגה כוח, צמיגים רחבים יותר יהרגו אותך, וכיוון שכנראה תזדקק לחישוקים חדשים (רוחב 8) ובעלי אופסט, זה יגביר עוד יותר את העומסים על ההגה.

בשורה התחתונה, שווה לך לחפש ממש טוב צמיגים 7X15, ואם אתה לא מצליח למצוא שום דבר, אז 235 עשוי להיות הפתרון. הבעיה היא כמובן בעובדה שהמידה הזו לא מופיעה באוטודאטה (ולמה שתופיע? ). מכיוון שגם הג'יפ שלך לא מופיע באוטודאטה (כי הוא תוצרת הארץ) אולי כדאי לשקול פניה ל"תעשיות רכב" שקנו לפני שנים רבות את מטמ"ר, המפעל שהרכיב את הג'יפ שלך, ולנסות לברר איתם אילו מידות אפשר או אי אפשר להרכיב. אישור שלהם מתקבל בלי שאלות במשרד הרישוי.

אסף.

פורסם
צמיגים 7.00X15 של אליאנס היה אפשר להשיג ממש עד לא מזמן בהרבה מקומות, מדבריך אני מבין שאין יותר בשום מקום. הבעיה היא שהג'יפ שלך, עם הסרנים הצרים, החישוקים המקוריים הצרים ויחסי ההעברה שלו לא יאהב צמיגים 31X10.5R15. יותר מזה, כיוון שאין לך הגה כוח, צמיגים רחבים יותר יהרגו אותך, וכיוון שכנראה תזדקק לחישוקים חדשים (רוחב 8) ובעלי אופסט, זה יגביר עוד יותר את העומסים על ההגה.

בשורה התחתונה, שווה לך לחפש ממש טוב צמיגים 7X15, ואם אתה לא מצליח למצוא שום דבר, אז 235 עשוי להיות הפתרון. הבעיה היא כמובן בעובדה שהמידה הזו לא מופיעה באוטודאטה (ולמה שתופיע? ). מכיוון שגם הג'יפ שלך לא מופיע באוטודאטה (כי הוא תוצרת הארץ) אולי כדאי לשקול פניה ל"תעשיות רכב" שקנו לפני שנים רבות את מטמ"ר, המפעל שהרכיב את הג'יפ שלך, ולנסות לברר איתם אילו מידות אפשר או אי אפשר להרכיב. אישור שלהם מתקבל בלי שאלות במשרד הרישוי.

אסף.

תודה אסף ליטשתה לי נקודה נוספת בבעיה שלי שלא ידעתי, ועל פתרון בכיוון הזה.

• תוכן חדש...