Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה התמונות של אבי נוף?

...אותך לאבי

היי ניר מה שלומך?

אתה רואה את הרכב האדום בתגובה מס' 10? אני עומד בדיוק מאחורי הרכב.

תזיז את התמונה ימינה ותראה אותי.

וביותר רצינות, יוסי שם תמונות של נוף, הוא שכח לשים את התמונות של אבי.

תריץ חיפוש בפורום - בטוח שתמצא אחת... :-)

יוסי, התמונות על הדשא יפהפיות.

אם לא היו ברקע צריפי העץ, היה אפשר לחשוב שזה צולם באירוע סוכות בפארק הלאומי.

האם אתה מטייל שם או שבסעת להביא מפלצת "קטנה" נוספת?

ביי אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי ידידי,

הבאתי משם מספיק רכבים....במצלמה והנה הם לפניך.

לרכוש שם רכב צריך להיות כריש ששוחה בים הנורבגי....ואני בסה"כ סלמון קטן, אגב הרכב הענק בתמונה "נתפס" על 120 קמ"ש ועל הגג מה אני רואה? חכות לדייג!!!

P1010135.jpg

P1010134 (1).jpg

P1010143.jpg

P1010231.jpg

P1010134.jpg

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
זו Elan+2, ליתר דיוק. מכונית די שונה מהאלאן המקורית. עדיין מופלאה 8)

הזוג שברכב נהג מאחורי עד לת. הדלק והאאודי אימצה את כל שריריה לא לפשל....חחחח

פורסם
יוסי נסע על A4. באם אתה מתכוון לדגם אשר משמאל ל- A6 (הכוונה לרכב בגוון 'בורדו'), מדובר ב:

לסיכום!

אאודי A4 חדישה, עם שכלולים ללא סוף (מראה פנימית משנה את את צבעה בהתאם לסינוור, פנסי הלוגן אדפטיבים שנדלקים מעצמם, ווישרים שפועלים עם תחילת הגשם - מעצמם ומנוע מטורף שכל הזמן נהם כמו דב צפוני)

ובכל זאת אני שמחתי לחזור לראות את הקדילאק 71 מחכה לי בחניה ואת הלינקולן 76 שתיקח אותי מחר בנאמנות ובנוחות שרק לה שמורות.לא נראה לי שהאאודי תחכה למישהו עוד 30 שנה!!!

תודה לכל המפרגנים ומאחל לכולכם את הזמן והתקציב להגיע למדינה היפה בתבל.

יוסי

פורסם
יוסי נסע על A4. באם אתה מתכוון לדגם אשר משמאל ל- A6 (הכוונה לרכב בגוון 'בורדו'), מדובר ב:

לסיכום!

אאודי A4 חדישה, עם שכלולים ללא סוף (מראה פנימית משנה את את צבעה בהתאם לסינוור, פנסי הלוגן אדפטיבים שנדלקים מעצמם, ווישרים שפועלים עם תחילת הגשם - מעצמם ומנוע מטורף שכל הזמן נהם כמו דב צפוני)

ובכל זאת אני שמחתי לחזור לראות את הקדילאק 71 מחכה לי בחניה ואת הלינקולן 76 שתיקח אותי מחר בנאמנות ובנוחות שרק לה שמורות.לא נראה לי שהאאודי תחכה למישהו עוד 30 שנה!!!

תודה לכל המפרגנים ומאחל לכולכם את הזמן והתקציב להגיע למדינה היפה בתבל.

יוסי

התמונות מצוינות . האביזרים באודי כבר קיימים יותר מעשר שנים...אני מסכים שקדילאק 71 יותר אטרקטיבית מאודי 4 A חדשה...

שלמה דן גדרון

פורסם

אכן נורבגיה מדינה יפה ואולי היפה בתבל, מה שמעלה את השאלה - אם אנחנו העם הנבחר איך זה שהנורבגים קיבלו את נורבגיה ולא אנחנו?

פורסם

ממש יפה, לא ידעתי שהם כ"כ אוהבים אמריקאיות שם. השבל מצויינת. 68, או 69.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
ממש יפה, לא ידעתי שהם כ"כ אוהבים אמריקאיות שם. השבל מצויינת. 68, או 69.

כמות הרכבים האמריקאים שם עצומה.השבל אכן יפה להפליא.

העלות לנו תהא גבוהה ביותר לעומת רכש בארה"ב.

GT40 משכה תשומת לב ולכן גם צילמתי אותה למרות שאני אישית לא ממש חובב שכאלו אבל הייתי שם גם עבורכם!

כעם נבחר לדעתע טרם הסתיים המסע במדבר (ודי לחכימא ברמיזה)

לגבי האאודי - לא הייתי לוקח אותה גם בתור דוגמית (חינם). כל השכלולים רק מעצבנים ולא תמיד פועלים (ולך תבין את המהנדסים הגרמנים למה התכוונו ברכב הזה)

ושוב חזרנו לעובדה כי בקלאסיקה קשה להתחרות וטוב שבחרתי בצד הנכון של הרכבים.

תודה לכולכם, תמונות נוף (לא של אבי) רק לדואל הפרטי שלכם.

• תוכן חדש...